_jezus_ Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 No ja, sej ubistvu sm DTjko ze dost gledal.. Sam nekak supermoto bl pritegne:) Ubistvu pa.. k je sploh ql ce na DTjko namontiras cestne gume? Ker nekak mi po mestu kramparce neki ne bi kej dost koristle, offroad pa tud dvomim da bi kej šel.. No ja, sej cajta mam še dost.. Treba najprej izpit se lotit delat zdej spomlad:) lp
Jerry_exc Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 No ja, sej ubistvu sm DTjko ze dost gledal.. Sam nekak supermoto bl pritegne:) Ubistvu pa.. k je sploh ql ce na DTjko namontiras cestne gume? Ker nekak mi po mestu kramparce neki ne bi kej dost koristle, offroad pa tud dvomim da bi kej šel.. No ja, sej cajta mam še dost.. Treba najprej izpit se lotit delat zdej spomlad:) lp če daš cestne gume gor (21" in 18") je čist dobr za mestapa vse tud zalagane pa to... še bol je SM feltne in 17" gume... sam to je pa drago :( Peshy- moje gume ... mitas E-08 spred in zad... super gume za cesto pa kšn makedam. mitas E-09 pa C-05.... c-05 je dost mehka pa se na cest tko slab obnaša je pa dobra za teren sam k jo hitr žre... E-09 je pa na začetk fajn vsestranska guma... dobr se pele po terenu pa solidn po cest. k jo "mav" požreš je pa šekr solidn po cestpa slab v terenu...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Ej Jerry kaj bi priporoču od Mitasa za kros gumo?
Jerry_exc Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Ej Jerry kaj bi priporoču od Mitasa za kros gumo? C-12 jest se nekak odločam med C-12 pa C-04 k bo treba tud novo zadno... C-04
AiC Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Jst mam gor Pireli demon sports (120/17,140/17)-cestne,kljub temu da so gume original se dobro držijo asvalta,kar ponavadi pri originalnih gumah ni za pričakovati.
Jerry_exc Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Jst mam gor Pireli demon sports (120/17,140/17)-cestne,kljub temu da so gume original se dobro držijo asvalta,kar ponavadi pri originalnih gumah ni za pričakovati. ne to sam pr korejskih avtomobilah ni za prčakvt .) drgać na motorje pa več al mn dajo kr dobre original gume :P
_ales_ Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 a zna kšn kej powedat od dunlopu
Stric Burek Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Jst mam gor Pireli demon sports (120/17,140/17)-cestne,kljub temu da so gume original se dobro držijo asvalta,kar ponavadi pri originalnih gumah ni za pričakovati. Vsaka guma se dobro drži ceste dokler ne greš nekako proti robu, če ti takrat zdrsuje pol ni nevem kaj... kolk km si naredu? s temi gumami in z motorjem tem nasploh? Kolk roba še maš?
GrCaR Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 ne to sam pr korejskih avtomobilah ni za prčakvt .) drgać na motorje pa več al mn dajo kr dobre original gume :P za avtomobile ne vem, ampak za motor (daelim) so pa originalne gume zakon! sicer nek čudn ime SWALLOW ampak drži pa ful... pa čeprov je 5 let stara :D
Jerry_exc Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 a zna kšn kej powedat od dunlopu ja da je drag :P crosgume se dunlop sigurn ne splača ker ni noben od ns tlele tak profi da bi v ofroadu opazu kakšno očitno razliko...
_ales_ Objavljeno Januar 11, 2006 Opozori Objavljeno Januar 11, 2006 ja da je drag :P crosgume se dunlop sigurn ne splača ker ni noben od ns tlele tak profi da bi v ofroadu opazu kakšno očitno razliko... ne kros cestne enduro gume dunlop, te mi bo jure bl pocen zrihtu sam newem kere misle je pa reku da so ful uredu za na cesto pa tut kdaj za po gmajn
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 12, 2006 Opozori Objavljeno Januar 12, 2006 jest se nekak odločam med C-12 pa C-04 k bo treba tud novo zadno... Kaj pa je razlika med tema gumama???vidm da ma C-04 mal globji profil...to pomen da je bolj za blato al kako??? ej peshy kater jure ti bo to zrihtu?
_ales_ Objavljeno Januar 14, 2006 Opozori Objavljeno Januar 14, 2006 ej peshy kater jure ti bo to zrihtu? ne wem še, me bo še poklicu
Matekk Objavljeno Januar 14, 2006 Opozori Objavljeno Januar 14, 2006 Jaz mam na mojem endurotu(sicer ni yamaha, ampak vseeno) Dunloop gume pa so(vsaj do zdaj no .) ) zlo vredu!
_ales_ Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Jaz mam na mojem endurotu(sicer ni yamaha, ampak vseeno) Dunloop gume pa so(vsaj do zdaj no .) ) zlo vredu! kere pa so?
Matekk Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 kere pa so? Spredaj je dunloop K 360! Zadaj pa dunloop K 560!
boštjanP Objavljeno Januar 20, 2006 Opozori Objavljeno Januar 20, 2006 Jest mam zadej mitas ef-05 in sem zlo zadovoljen. za teren je odlicna, ceste se tut kr dobro drzi, ker ni tolk trda kot so druge mitaske, pa se fajn zgleda na motorju :) EF-05: spredaj mam pa mitas c-11. v travi se obnese odlicno, za na cesto pa res ni, saj je zelo trda in mi koj odnese spreden del v ovinku, sploh ce je mokra cesta. prej sem mu spredaj neko dunlop in je bla odlicna, sam dost drazja ;) C-11
AiC Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Da še jst nabijem :) Take mam ma jst...Dt X verjanta de nebo pomote A je kdo slučajno meru kok rab DT-jka do 100km/h Pa napište al original al odprta!
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 U hude gume...take bi jst...v mojih merah .) Drgač mam pa jst namen enkat ob prilki zmert...se še nism spravu...
_ales_ Objavljeno Januar 23, 2006 Opozori Objavljeno Januar 23, 2006 80 ma zlo hitr not do sto je pa mal weč :P
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 24, 2006 Opozori Objavljeno Januar 24, 2006 Pr men isto...80 ma prec not, od 80 naprej pa sam še brenči, dogaja se pa bolj mal :P
ufo plast Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 no k smo bli prej pr gumah kolk široke je najbolš dat gor prve pa zadne :? tko d niso preširoke pa da niso preozke
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 25, 2006 Opozori Objavljeno Januar 25, 2006 no k smo bli prej pr gumah kolk široke je najbolš dat gor prve pa zadne :? tko d niso preširoke pa da niso preozke Po moje najbol take k jih u firmi gor dajo .)
reesko Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 ja najbolš so tovarniške mere...zato k u tovarni so že stestiral kako in kaj je najbolš... aja btw kok vm pa pijejo te yamahce??k mam frenda k je reku da mu ob povprečni vožnji kur 8L/100km :? sam a ni to mal velik??al pa on ne zna računat..hehe
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 26, 2006 Opozori Objavljeno Januar 26, 2006 Jst sm porabo na off-roadu tut na 11l/100km nabil :kva2: :D Drgač pa tam 5,5l relacije pa ene 6,5-7,5 mestne...s tem da je moja vožnja skos do konca odprt gas O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se