gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 No pol pa dobr da sm Dt-ja kupu :))) Sej DT je dobr sam k je mal pretežek za u gmajno! :D
Grilzz Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Ha, ha, ha,... meni na relaciji popije 3,5l pa tut če je skoz v rdečih. :P KUK maš pa kW?? Originalno 11kW, sam pa računam da imam sedaj brez blokade v izpuhu okoli 20KM.
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 tud lahko sam ni tok pripravn kot večje endure :P Bo treba enkat enga najdet k ga ma! :P
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Ha!! To pa nebo kr tak držal!!Sam počakta da dobim jast izpit pa bom jaz organiziral mitinge za 125 iz štajerske!!!Pa bomo pol vidl kaj gre bolj!!Ne morš ti zaj rečt kaj gre bolj dt al kmx??!!To je ist kot da bi jaz tebe vprašu ka gre bolj r1 al suza gsx 1000r???!!!To je odvisno kak maš navitga!!! ;) ;) ;) McMatko:Kuk maš ti končno??Jaz ti nemorem povedat kr še ga nisn do konca nateru lahk pa ti povem da sn se pelu 145km/h.Pa še je mel lufta!!Če ne verjameš se boma enkrat dobla pa boma sprobala!!Kolk pa ma tvoja kg?? <_< <_< GasGas:Pred tvojo huso pa me je lahk upravičeno strah!!Vsaj pri pospeških!!Pri končni pa še boma vidla!! ;) ;) Tak da nena nekaj govorite!!!Je pa res da kmx niso preveč hitri(povprečni)če pa ga odpereš da da mašina svoj max.pol pa jaz mislim da je DTjka zadaj!! :P :P P.S.:Ne zamerit sam to je moje mnenje!! B) B) B) Heh jest mam now motor in ga se nism do konca nawiv sm ga ene 85 po ulc sam s po gasaa k motor ma sele komej ene 130km. In cakam se na ispit V prirocniku pise koncna 103km/h. Seveda k bo motor imu 1000km bom zamenow auspuh in mogoc lamele pol gre motor okol 130-140. Ce bo su vec k pa 140 bom zobnike zamenow k mam stevc sam do 140 :D . Dt-jka ma pa 116kg suha teza. Original ma 14.1Konov z auspuham dobi motor +7konow +lamele 3kona=24konow :)
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 tud lahko sam ni tok pripravn kot večje endure :P Bo treba enkat enga najdet k ga ma! :P A da mu ga bos dol odšraufov :lol:
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 A da mu ga bos dol odšraufov :lol: Ka pa!!! :P
kocka Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 (popravljeno) pa glede olij ki dajete me zanima, mcmatko, kaj so ti na servisu rekli, ko si kupu motor!? pa zanima me če ma kdo priporočnik, od dtja?! Popravljeno Julij 11, 2003. Popravil kocka
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 pa glede olij ki dajete me zanima, mcmatko, kaj so ti na servisu rekli, ko si kupu motor!? pa zanima me če ma kdo priporočnik, od dtja?! jah not mam enga od motula morm se pokllicat ker tocn :) Vem pa daj biw 2.200 :D
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 A da mu ga bos dol odšraufov :lol: Ka pa!!! :P Pejt u trgovino pa unmu prodajalcu rec dat nej nekej celad pokaže en tvoj frend nej pa z TW-jke dol scitnik odšraufa :lol: :lol: :lol: :lol:
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 A da mu ga bos dol odšraufov :lol: Ka pa!!! :P Pejt u trgovino pa unmu prodajalcu rec dat nej nekej celad pokaže en tvoj frend nej pa z TW-jke dol scitnik odšraufa :lol: :lol: :lol: :lol: Poj je že bol da celo štacuno oropaš! :D
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 A se splaca dat not od krosle ole??? <_< Seveda!! pa dobiš ga pr VUKANIZERJU PERNUŠ za jurja bl pocen! To se prav 2.200! Ole je pa motorex cros power!! :D
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 a je firma Valvoline??? Sej ti piše da je MOTOREX! <_<
Jerry_exc Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 A da mu ga bos dol odšraufov :lol: Ka pa!!! :P Pejt u trgovino pa unmu prodajalcu rec dat nej nekej celad pokaže en tvoj frend nej pa z TW-jke dol scitnik odšraufa :lol: :lol: :lol: :lol: sej poj bo pa un kos železa 30cmX30cm dav u žep :D
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 In kaka je razlika med običnimi in cross oljem? A je tist full sintetika, da probam mal zamenjat? seveda je full sintetik! je samo razlika u tem da je narjem za direkt u kestel da sam nardiš mešanco! :D :D A pol ne pride u postev ce motor dela sam mesanco???
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 A pol ne pride u postev ce motor dela sam mesanco??? to ni važn, js ga tud nalivam pa mam posebej olje!! :D :D
|_CoBrA_| Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Meni mi je še najbolji nožni štarter, ker se mi zdi da je to motor. Uno je za lenuhe :P A na une vprašanje mi zna kdo odgovoriti?
|_CoBrA_| Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 heh, malo vas je zaneslo :P Jaz sem to vprašal zaradi lepšega izgleda. Moj prejšnji hard enduro (Gilera) je imela plastični ščit, za yamahco pa nisem nikjer zasledil te žaščite :(
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 (popravljeno) Kar se pa tiče olja me pa zanima ali se ga lahko sploh meša? Zdaj imam not eno od motorexa ful sint., kaj pa če bi sedaj rad not dajal TTS ali enega drugega. Kaj moram najprej sprazniti rezervar za olje, šele potem doliti novega olja, ali ga lahko mešam med seboj? Še nekaj sem se spomnil. Včeraj sem z frendom naredil en giro, ampak ker sem sedel zadaj, mi vsa oblačila smrdijo po gorivu <_< . A to dela vsem? Pomoje b se ga lohk mešal res da bo mogoc mal mejhnih sprememb u delovanju takrt k bi imu zmesana sam se zmeri je bol da tega cim vec pokurs(tko da ti lucka zacne svett) pol pa unga ta druzga nalijes not:) Da ti pa usa oblacila smdijo po gorivu ce si sedela zadaj je pa mal cudno :blink: men se to se ni naredl, razn ce ma auspuh obrnjen nauzgor :P Popravljeno Julij 11, 2003. Popravil McMatko
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Kar se pa tiče olja me pa zanima ali se ga lahko sploh meša? Zdaj imam not eno od motorexa ful sint., kaj pa če bi sedaj rad not dajal TTS ali enega drugega. Kaj moram najprej sprazniti rezervar za olje, šele potem doliti novega olja, ali ga lahko mešam med seboj? Še nekaj sem se spomnil. Včeraj sem z frendom naredil en giro, ampak ker sem sedel zadaj, mi vsa oblačila smrdijo po gorivu <_< . A to dela vsem? Tukole je!! TTS je drag pa glih najboljši tud ni! tako da raj motula al motorexa tankej!če jih pa mešaš je pa čist useen!! :D Smrdiš pa pomoje zarad tega ker un tipo še nikol ni auspuha spucal pa ma notr ves tko zabasan! :D
|_CoBrA_| Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Očitno olje za mešanico zajebava :huh: Kaj pa pneumatike ste že menjali? Kere je priporočljivo dati gor (vzorec), od kerega proizvajalca in za katero ceno? Še nekaj. Una urca ki prikazuje delovno temperaturo motorja. A se ta dvigne do sredine kot pri avtomobilu ali ne?
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 O tob mogl vidt kua je blo dons jest dam mal motor z garaze pol pa mi koj sosed(str je 12 let) zacne tezit ce mu dam mal apn-a za pelat :) . Pol sm mu pa reku ti ga dam, ce se upas z mano z 125pelat. Pa reče ni problema sej to itaq nikamor ne gre :D Taapru jest mal motor ugrejem pol se pa on komej gor zbase pa rece da nej grem pocas (do4k obratow pa da nej se sam mal po dvorisu pelm) :) . Pol mu pa recm da nej se mal prime pa zavijem z dvorisa na ulco ga nabiijem z uvinka vn tamaw se mej tko drzow pa tko sej zacev dret (kukr dab molu). :lol: Prideva do konc ulce se nc ne ustawm sam po gasu nazaj ene 80 sva sla po ulc :D . Prideva do mene sploh dol ni upow dol jt k se me je tko drzow pol se komej zbase dol pa tko se je tresu da kr res ni blo. :D Pol pa apn-a prpelm vn pa mu recem a se bos pelow mal pol pa rece raj se nebi dons. Mu pa recem a bi se pol saj z mano pelow na apn-u? Rece: A s ti fuknen da me bos ubu!! :lol: :lol: Toj biw en pokowc k misl kua je :lol:
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Očitno olje za mešanico zajebava :huh: Kaj pa pneumatike ste že menjali? Kere je priporočljivo dati gor (vzorec), od kerega proizvajalca in za katero ceno? Še nekaj. Una urca ki prikazuje delovno temperaturo motorja. A se ta dvigne do sredine kot pri avtomobilu ali ne? Nism se nc gim menjow Ja logicno je da se dvigne tut nekak do sredine al pa se mal vec ce je ksn ornk breg pa da ga skos jagas :) Sam k je pa temperatura cist na podnu ga nesmes do konca jagat k ce ga 1x tko jagas je isto k ceb naredu 50kkm s toplo masino ;)
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Kako pa čistite auspuh?? :D jah cistt ga je treba na ene 10kkm ponawad kr z unmu k ga majo dinmikarji za dimnike se fajn upogne pa saje pobere al pa tut z bencinam tm not al pa ga je trreba tut odpret pa uno peno zamenat k je u dušilcu :)
|_CoBrA_| Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Štos je v temu ker se mi ta ne dvigne do sredine, tudi če ga furam ko nor. Kako čistite auspuh??? A furate moto na najvišjih obratih? :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se