Evil Penguin Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Jst mislim, da če že maš narazn fukn vse ven.
_ales_ Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 k maš že lih odprto poberi vn vse, čene ti bo žou!!! :grim
Čamac Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Bo razlika? :? Pomoje je vseeno... Ampak jaz bi fukno ven :D
AiC Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Jutr bom vrgu še tisto vn,čene druzga bo mogoče zvok bolši.A je možno da je tut tam pr unmu zvaru pred katerim je privarjena cevka za lambdo kaka blokada.Tko mi je neki serviser reku(baje da majo tko TZR-ke) sam sm mal skeptičn ker v večih poskusih z mehkim dratom nism začutiv nobenega zatikanja :hmm: Mejdun ki bo to šlo...ma le do ene 130 :glare: A se pri letnikih 05 še kje skriva blokada :blush: (me je že mal sram prašat),kr zej je čas ko je razdrto pol se bmo vozil,magar po garaži :lol1:
dr_lunatic Objavljeno Oktober 23, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2006 Jutr bom vrgu še tisto vn,čene druzga bo mogoče zvok bolši.A je možno da je tut tam pr unmu zvaru pred katerim je privarjena cevka za lambdo kaka blokada.Tko mi je neki serviser reku(baje da majo tko TZR-ke) sam sm mal skeptičn ker v večih poskusih z mehkim dratom nism začutiv nobenega zatikanja :hmm: Mejdun ki bo to šlo...ma le do ene 130 :glare: A se pri letnikih 05 še kje skriva blokada :blush: (me je že mal sram prašat),kr zej je čas ko je razdrto pol se bmo vozil,magar po garaži :lol1: Kaj si ti naredu z unmi cevkami ki grejo od auspuha do airboxa ?
AiC Objavljeno Oktober 24, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2006 Nč nism naredu...bmo vidl kako bo špilal,čene bom pa zapru cevko (vsaj serviser je reku da lahko :hmm: ).
_ales_ Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Mejdun ki bo to šlo...ma le do ene 130 :glare: dobrojutro :grrr , 110 mogoče 120 če bo taprau vetr pihou :grim
dr_lunatic Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 meni gre trenutno do konca števca (+140)
AiC Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Ja 120km/h mi je ša original sam si mogu mal počakat,tko da 130 bo ja šla...sej je dost če ni BlackDoc-a zravn (že ve on zakaj :lol1: ). Dr_Lunatic:sm se zanimu mla za lambdo in situacija je taka.Če pustiš tko kot je ti mal več pije,če jo pa zapreš maš pa to u + sam pa mrzu mal težje kresne. Tko mi je frend razložu ko se je pr avtu z katalizatorjem pa sondo špilu...bmo vidl. Dons kupu še UFO ščitnke z komplet kitom za namestitev,dav cca 12k ko poštimam pa kako fotko prpopam,sam na nalepke morm še počakat...čakam že fu.... two months :headbang:
dr_lunatic Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Ja 120km/h mi je ša original sam si mogu mal počakat,tko da 130 bo ja šla...sej je dost če ni BlackDoc-a zravn (že ve on zakaj :lol1: ). Dr_Lunatic:sm se zanimu mla za lambdo in situacija je taka.Če pustiš tko kot je ti mal več pije,če jo pa zapreš maš pa to u + sam pa mrzu mal težje kresne. Tko mi je frend razložu ko se je pr avtu z katalizatorjem pa sondo špilu...bmo vidl. Dons kupu še UFO ščitnke z komplet kitom za namestitev,dav cca 12k ko poštimam pa kako fotko prpopam,sam na nalepke morm še počakat...čakam že fu.... two months :headbang: Ja mam tui js ufote :D...so super...sm ze dostikrat padu pa so celi... Pa če je lambda valvola...js jo nism zapru...js sm jo še bl odpru...bom slikau kko mam tisti 2 zajli za stelanje...
Evil Penguin Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 tisto je druga. lambda sonda čekira izpušne pline, kolko česa je v njih in na podlagi njenih ugotovitev dela fargazer mešanco lufta in bencina
dr_lunatic Objavljeno Oktober 29, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2006 aha...ja to bi pa mogu jst zapret al kakorkoli nardit...ki da mi zacne metat vec zraka v cilinder kr misli da je vroče mi bo šlo pol lahko kej h vragu ko bom meu gor karb 36mm
_ales_ Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 hmm... zima se bliža, sezone bo konc, cene motorjev so padle, tut js sm ceno mal spustu, pa še zmerm mi doma u garaži stoji :glare: a kdo kupujeeeee???
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Kolk maš pa zdej ceno??? Ma za tako ceno k si jo mu prej se jst ne čudm da ne najdš kandidata :wacko: :D
dr_lunatic Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Kaj konec...zdej je šele začetek zimskega treninga :D ...js sm skoraj usak dan na motorju :OK:
AiC Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Včer sestavu spet nazaj.Ful se zej pozna na pospeških,navoru in kr mal presenečeno tut na zvoku :OK: .Neki sm slišu,da je dobr tut dize menjat za večje,če maš odprt avspuh.Baje da je nevarno da motor "stistne".Kake dize ste notr dajal,če se jih,mislem velikost lukenj!? Pa še tri slikce,ki sem jih oblubu...
dr_lunatic Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Nevem meni z gianelli-jem ni še stisnlo motor...pa sm ga pošteno po obratih vrtu navzgor v klanc...bom pa morau dat dodatn hladilnik ko dam karburator 36mm
Evil Penguin Objavljeno Oktober 30, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2006 Kolko si pa dal za gianellija? In kje si ga nabavil?
ufo plast Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 auspuh se da tut od leavinchija nabaut sm zvedu mislm da je pa cena okol 70k kompletn auspuh .)
<=YaMaHa=> Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Kaj pomen da ti stisne motor??? Kaj je karburator?
AiC Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 Kaj pomen da ti stisne motor??? Kaj je karburator? A si se tok u glavo udaru al si se na blond pofarbu (sej ne da sm tut jst :P ),da take reči sprašuješ...hec hec Da ti motor stisne pomen,da ti mašina zariba.Karburator pomen pa frgazar,uplinjač,...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se