Evil Penguin Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Ne pa ni...Po števcu ne :D
JeRn3j Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Ne pa ni...Po števcu ne :D nego kok pa .... 160??
Evil Penguin Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Tolk pa tudi ne bom trdil, ker se števc konča pr 140 :D Ampak do tolk sigurno gre, samo je treba malo daljšo ravnino. Z večjo dizo se bo tudi to izboljšalo, da ne rečem, če bi dal večji ferg
JeRn3j Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) Tolk pa tudi ne bom trdil, ker se števc konča pr 140 :D Ampak do tolk sigurno gre, samo je treba malo daljšo ravnino. Z večjo dizo se bo tudi to izboljšalo, da ne rečem, če bi dal večji ferg jst bi pol tko reku da nej on malenkost naštela fergi to je pa to moja rs ka je tud šla 175... šu sm pa sam enkrat ob ugodnih razmerah... če je malo pihal je na isti cesti (lj obvoznca) čez 160 nism natišu... tko da bo 120-130 čist u redu konča za tisto dt jko... lohk ma pa tud razmerje zobnikov drugačno ... nikol ne veš :) Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil JeRn3j
miha7 Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Hvala za odgovore fantje. Drugače res žalostno da ne gre več po števcu :angry: bom poskušal enkrat poleti zmerit, mogoče pa res števec laže?? :blink:
miha7 Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Nekaj sem še pozabil dodati: Kje bi lahko kuipil tiste zaščitne plastike za na balanci pri ročkah? in koliko bi me stale? Kje bi lahko dobil druga ogledala, saj so ta zelo funkcionalna vendar lepotno zanič? Kako je s predelavo v supermoto? Lahko mi poveste kje na internetu bi lahko našel podatke na tem forumu jih nisem :glare:
tripod Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 torej... ročke dobiš v praktično vsaki motoristični trgovini. moreš se pa odločit med tremi oblikami: odprtimi (cca 20€), zaprtimi (cca 40€) in zaprtimi okrepljenimi z aluminijem (cca 60€) ja ogledala so res obupna, kot dva satelita, ne vem pa kje bi se dalo dobit kej lepšega...jst sm vidu ko je mew en na supermoto majhna pa kr na robovih balance, pa je kr ql videt glede predelave v sm pa tudi nism prepričan 1. stvar moreš menjat platišča, ker ma sm manjše kot enduro 2. stvar ne vem kolko ma yamaha dt 125 x trdo vzmetenje, saj naj bi imeli sm precej trše vzmetenje kot enduri 3. stvar so lepotni dodatki kot npr. prednji blatnik 4. stvar pa so močnejše zavore saj če primerjaš oba dt modela vidiš da ima sm precej večji prednji zobnik. predvidevam pa da boš motor uporabljal predvsem v rekreativne namene in ne za dirke tko da mislim da bi bla menjava platišč dovolj, potem pa če te prav prime zamenjaš še blatnik, drugo pa ni tolko pomembno, saj se sam vozim z mojim predvsem po cesti in se zavore vseeno kar dobro obnesejo LP
tripod Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 aja pa še neki bi jst uprašu...a ve kdo če se da kje dobit obratomer za model 2004, pa kako kej montaža zgleda če se to da hvala, LP
_Fingi_ Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Jah, glede na to da se mašina nič spreminjala, vrjetno paše od prejšnjih modelov, tko da se da. Pomoje bi ga po servisih mogli imeti, al pa ga saj naročiti.
miha7 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Uf...tole bi pa bilo enih stroškov :glare: Mislim da bom ostal pri tej obliki, samo ogledala bom zamenjal. Kaj menite na to da bi v jeseni ko dopolnim polnoletnost in se mi poveča dovoljenje na 25kw dal predelati Yamaho XT660R od atana ali pa naj kupim drug motor? Kaj menite na to? Govori se o neki zračni loputi in bi to naredil? :photo:
miha7 Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 Lp! Še nekaj me zanima. Zadnje čase se mi lučka za N (neutral) ne prižge oziroma neenakomerno utripa :glare: Kaj bi lahko to pomenilo? :wacko:
tripod Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 sicer nism nek električar in se na to ne spoznam kej dosti, ma pomoje al maš kej slabo ledico notr alpa ti kje povezavo prekinja. poglej s kje ti grejo kabli pa da se ti ni kje kej staklno LP
Jerry_exc Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 ni sploh ledica ampak kr navadna zarnca. so pa to tiste male k jo samo notr porines in je... stoji pa v taki gumi tko da je zlo varjetno da ti je zarad vibracij mal vn zlezla in ma slab kontakt zato samo mal zmigne.
ufo plast Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 o Jerry je pa še žiu lej ga hehe :worship: :worship: :worship:
Jerry_exc Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 o Jerry je pa še žiu lej ga hehe :worship: :worship: :worship: Kaj si mislu da so me ze zakopal :naughty: ne ne tok hitr se pa ne dam :) sej mislm da le tebe tok casa ni blo da ne ves vec da se obstajam :whistle:
tripod Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 oj rečte mi še neki...ma kdo oz pozna kdo koga ku ma kako karamboljrano dt 125 x pa da po kosih kej prodaja...bi kupu feltne in gume pa prednji blatnik če je še celo...lahko tudi samo feltne in gume hvala, dijo
Jerry_exc Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 hehe... to boš pa tezko dobu... ker jih je tok mal poj pa da bi bla se karambolirana pa kolesa neposkodvana... isto loh za xtx gledas pa bo se vseen tezko... pa se excelove feltne so in ce ti da z gumam diski in vsmu kr je gor mislm da bo precej drago... ene 500-600€ bi bla postena cena. mislm da bos velik lazi dobu od TDR yamahe. so pa lite in mislm da niso lih 17 17col ampak 18 17... ampak isto dobr. vazn da se cestne gume dobi.
Jerry_exc Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 sm su prov iskat po netu da bi dav ksno notr z litkam od TDR... pa ne najdem... sej mozn da tud ksne druge feltne pasejo... vazn je da je os na obeh motorjih isti premer poj se pa distancnike ze nrdi... zgleda pa poj mal bl tko no... ampak vazn je koko se pele... jest mam na mojmu od CBR 92 letnik feltne pa na tapravo barvo sm jih prebarvov pa je kr uredu... evo slike
miha7 Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Lp! Evo ena slikca o mojmu motorju: In danes sem naredil tudi prvo "turo" po naših gričkih in vam povem da je motor kar drhtel da ga zajaham :whistle: Sicer so ceste mehke in zelo fain posute z peskom, da moraš biti v ovinkih pazljiv, pač prestaviš nižje, stisneš gas in "zdrsiš" skozi ovinke. Res prečudovito po tolikem času spet malo divjati :worship:
tripod Objavljeno Januar 22, 2008 Opozori Objavljeno Januar 22, 2008 končno kaka fotka... respect :worship:
nazo13 Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 sm su prov iskat po netu da bi dav ksno notr z litkam od TDR... pa ne najdem... sej mozn da tud ksne druge feltne pasejo... vazn je da je os na obeh motorjih isti premer poj se pa distancnike ze nrdi... zgleda pa poj mal bl tko no... ampak vazn je koko se pele... jest mam na mojmu od CBR 92 letnik feltne pa na tapravo barvo sm jih prebarvov pa je kr uredu... evo slike samo s temle ni pametno na makedam iti. baje lite hitro crknejo od udarcev ker ne amortizirajo tak ko špice.
Jerry_exc Objavljeno Januar 23, 2008 Opozori Objavljeno Januar 23, 2008 ni nč panike za makedam in manše lukne ker glavna amortizacija je tko guma sama... problem j samo ce bi se su zej s tem hard enduro in bi po skalah skakov pa se to bi zdrzale ce nebi nekam dobr prbu... takrt pa poj poč al pa se zvije... in zarad tega ker nima spic ni nobene moznosti da bi jo nazaj naravnov...
kocka Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 je tle gor kdo iz obale ki ima yamaho dt?
tripod Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 oky no sej mogoče ste se že kej pogovarjali o tem, ma kake gume mate gor, kere najbol držijo cesto in so fajn tudi za kak makedam pa mogoče tudi malo za zemljo, cene in use no? kere mere grejo maksimalno na originalne feltne? dijo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se