Skoči na vsebino

Yamaha DT (vse verzije in letniki)

Priporočene objave

Objavljeno

mihatu skripata obe. men pa nobena. :D

je pa veliko odvisno od oblog samih.

Objavljeno

Ja men se zdi d č mau bremze ugrejš nehajo škripat...tko d parkat zabremzaš na fulla pa je kul...saj pr men sm to upazu :)

Objavljeno

pr men pa diski normaln, edin bobn mi škriple :angry:

Objavljeno

A je pr DT-ju auspuh iz 2h delov narjen a je iz enga? Da vem ce gam lohk u ruzaku iz lublane pepelow :D

Objavljeno

a bos giannellija kupu? ta mislim da je v dveh delih.

Objavljeno

Evo ti auspuh ud giannellija

55_e2t01.jpg

55_e2t02.jpg

Objavljeno

Saj men se zdi d je taprav za DTjko sam kko boš pa spravu tole use u ruzk...mej res velk ruzk pa pu moje ne bo panike :P

Objavljeno

K jest bom tko naredu grem na pru servis 1kkm pol grem u lublano tm mi zamenajo auspuh, pol pa morm nekak tastarga spravt nazaj zato me pa zanima ce je iz dveh delow da gam lohk na gorensko u ruzaku pelow. :rolleyes: A k ti zamenajo auspuh morjo kej ventil nastelat? al pa ksne druge nastavitke, pa kolk kej dev racunajo? Pa kje priporocate dab ga zamenov v lublan? firma?

Objavljeno

Ja ni slb tale Giannelli...ej McMatko a boš giannellija u Lublan nabavu pa kje???Za tastarga pa nebi biu sigurn d je isto iz dveh delov...mugoče pa :lol:

Ja pa jst ti lahk priporočam d pukličš na Primec servis...je puublaščen za YAMAHE...k saj du mene je biu kr prjazn člouk k sm sprašvov glede odblokiranja DTjke in mi je takoj use razložu kaj bi lahk blo zablukeran pa sva se zmenila gdaj prpelm mutor udblukerat...varetn d bom šu u pundelk al pa tork :)

Evo ti tle web site:

http://www.yamaha-primec.com/

Pa cifra:

041-320-513

Objavljeno

ja ni nujno, je pa fajn, ce ti ventil ponastavijo na mal visje obrate.

Objavljeno

A kdo ve ker tole ti nalijejo k kups motor, vem daj biw motul pa da sm daw 2200. ? :unsure:

Objavljeno

Ja a ni tko d olja za mešanco itak lahko mešaš med sabo...tko d ni prublem č daš čez en ole kšnga druzga...jst sm čist enga druzga not naliu k je blo unga tapruga premau in ni blo nubenih prublemou

Objavljeno
Vem ja sam me zanima kerga mam zdj notr :)

Ja bo.i te k....

Lepo ti nalij not en ole k si ga boš ti sam zbrau pa pol unga skos furi...č se pa premislš pa pol spet enga druzga not daš pa tut ni blema...zakaj bi te že zanimal kva maš zdej not???

Objavljeno

ja kva pa če ma dvotaktol not!!!lol!!!

pa un ki ti je dal not le ga vprašaj kaj ti je dal not!!!Ker men ni vseeno kir olje mam not!!! ;) ;) ;)

Objavljeno

McMatko original avspuh je iz dveh delov sam useen mi ni jasn koko ga boš u ruzak dav? ;)

Objavljeno

jah en motul je biw an sam tko za foro me zanmima k je dons nedela in ga pac nemorm klicat zato sm pa prasow ce kdo ve ker motul prodajajo za 2200sit :)

Objavljeno

mcmatko: to je najbrz motul 600...a je tak zelen? no tega se da iz nemcije dobis za 1600sit. drgac pa, ce misls dajat motul notr dajej rajs 800-ko. aja glede auspuha...planinsk ruzag pa gasa :D :D :D

Objavljeno

Baje da se 800 ne mesa dobr k je pregost zato je bol sam za take motorje k mors sam delat mesanco. Ole je pa rdece farbe ;)

Objavljeno

hmm ne vem. jest vem da bom svojga agip-a dajov notr, k zlo lepo izgoreva, po 4000km auspuh ni nic zamasen, maze dobr, tko da mam namen cez ksne 2000 bt zamenjat. aja am...od krosle olje dajej notr bo sigurn dobr

Objavljeno

lol jest bom mu cez 150km 10000km pa mi motor zmerj bol dela, zaj ce grem u zavetrje pa ugasnem luci mi gre 112km/h realno 94,6km/h (mej K4M1K4Z4 meru s stevcm za becikl)

Objavljeno
ja kva pa če ma dvotaktol not!!!lol!!!

pa un ki ti je dal not le ga vprašaj kaj ti je dal not!!!Ker men ni vseeno kir olje mam not!!! ;) ;) ;)

Ja pa č je mudel že puvedu d ve d ma Motula not sam ne ve ker tip točno...lol to you to!!!

Pa jst se nebi kej preveč sekeru kerga je dau un not k varetn ti ne bo šu dajt kšnga gniuga not...al pa...ne vem...uglaunm ti tega lepo skur pol pa nabau enga k bo teb ustrezu pa je gotovo :)

A mi lahko kdo točno puve ker tip pa ferma ola bi bla najbolša...al pa saj kero vi upurablate pa je kull?!?

Objavljeno (popravljeno)

A to d ugasnš luči kej clo pumaga...k jst sm to sprubavu že na šestki pa ni blo upazt kej efekta???

Popravljeno . Popravil <=YaMaHa=>

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!