<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Jao Jerry...kva ga zdej srejš .) Res se ti je guma maščevala za vse! Pa sej...druzga dobrga v nem ni kt to d si ti ceu...motor boš pa že poštimu sej si majstr :P :OK: Kaj pa doma???Si jih kej slišu???
<=YaMaHa=> Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 (popravljeno) Evo gume AVON(upam da je slikca ratala :P ) Takole gumo mam in ni slaba...na makadamu prime brez problema za kšn ornk blatn off road pa lahk d ni najbolša guma! Cena okol 25k! Popravljeno April 9, 2004. Popravil <=YaMaHa=>
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 Jao Jerry...kva ga zdej srejš .) Res se ti je guma maščevala za vse! Pa sej...druzga dobrga v nem ni kt to d si ti ceu...motor boš pa že poštimu sej si majstr :P :OK: Kaj pa doma???Si jih kej slišu??? doma jih nism nč slišov k se fotr tud včasih mav z mojmu pele po terenu pa je tud že prlatu z glavo v blato.... ve koko se to hitr nrdi. reku je samo: sej si tak motor kupu da se boš valov... sej zej sm že masko zlimov nalepke nove gor dav pa plastiko zlimov pa nalepke dav tm k je blo najhuj čez... še masko morm prelakirat pa naravnat mav železa pa števc zlimat... pomoje bo dons že nrjen :hmm:
McMatko Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 doma jih nism nč slišov k se fotr tud včasih mav z mojmu pele po terenu pa je tud že prlatu z glavo v blato.... ve koko se to hitr nrdi. reku je samo: sej si tak motor kupu da se boš valov... sej zej sm že masko zlimov nalepke nove gor dav pa plastiko zlimov pa nalepke dav tm k je blo najhuj čez... še masko morm prelakirat pa naravnat mav železa pa števc zlimat... pomoje bo dons že nrjen :hmm: stevc zka to hitrost? al obrati?
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 za hitrost... motor popravlen :OK: sam še praske na strehc morm mav pobarvat... bom dav poj dve zanimive slike gor :D
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 evo koko praske zginejo :D before: :wacko:
McMatko Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 za hitrost... motor popravlen :OK: sam še praske na strehc morm mav pobarvat... bom dav poj dve zanimive slike gor :D Dej plis probi ce se da nazaj z roko kej steuc zavrtet:))
kocka Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 hehe, yamaha, sej so bol off road od teh moj mitas e-08, hehe pa ma kdo izkušnje z dunlop trialmax
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 Dej plis probi ce se da nazaj z roko kej steuc zavrtet:)) ne... ne da se k so notr eni zobčki in če nazaj obrneš use polomš... .)
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 evo jest mam pa zej takole gumo zadej :D
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 (popravljeno) šeena Popravljeno April 10, 2004. Popravil Jerry_junior
<=YaMaHa=> Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 Ma še četrt tolk off road niso kokr jih ma Jerry! So take 50:50 al pa bl 60:40---off road:cestna :OK: ...dobre so uglavnm! Ja mene fotr živga odere če se mi kej tazgale zgodi :wacko: :wacko: :wacko:
<=YaMaHa=> Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 Ja pa sliku sm ventil k je na on pa off tko d če še kdo rab slike k je ventil na on naj piše na PM pa se bomo zmenil! Sam upam d bodo dobre slike k jih še nimam na računalniku pa ne vem kko se bo kej vidl! Pa tud gume sm sliku!
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 Ja mene fotr živga odere če se mi kej tazgale zgodi :wacko: :wacko: :wacko: ne vem zakva bi ti kej naredu če bi ti padu... to se loh usakmu nrdi. zastopu bi da teb udru čeb se pr afnanju sesu :D
McMatko Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 ne... ne da se k so notr eni zobčki in če nazaj obrneš use polomš... .) kpa ce bi taprvo cifro k kaze 10kkm do nule obrnu 1x okol a bi slo to?
<=YaMaHa=> Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 ne vem zakva bi ti kej naredu če bi ti padu... to se loh usakmu nrdi. zastopu bi da teb udru čeb se pr afnanju sesu :D Ja sej moj fotr k je biu naših let je isto s Tomosi skos po tleh letu pa skos so se zejbaval z motorji pa še zdej voz motor sam da mu sam omenm kšno padanje z motorja pošizi d res ni...pač njegovo ("neumno") mišljenje in razmišljanje! :BUA:
Jerry_exc Objavljeno April 10, 2004 Opozori Objavljeno April 10, 2004 kpa ce bi taprvo cifro k kaze 10kkm do nule obrnu 1x okol a bi slo to? mislm da ne... k se samo tazadno cifro k je za 100m lih obrača una pa vse ostale naprej vrti... tko da bi mogu tisto tok cajta vrtet ćeb hotu taspredno okol spravt :hmm: :unsure:
kocka Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 hehe, torej dobro da je nism kupu, ker je preveč hard zame! je mel kdo že dunlop trailmax? :hmm:
Jerry_exc Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 trailmax mislm da je precej mehka... se prav je supr za na cesto sam jo pa hit pobereš... kukr pa profil zgleda pa ni lih za kaj drugga k pa cesto .)
<=YaMaHa=> Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 No tako...da ne bo Jerry sam z razbitim motorjm se mu še jst pridružujm :cry: Stvar čist preprosta:hitro je hitro prehitro! Uglavnm z mano skori nč:podrajsana roka, rahlo razklano koleno pa boleč gležn. Pri motorju pa sam popraskana desna stran maske pa popraskana spredna strehca...druzga uglavnm ni hudga ;)
Jerry_exc Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 in kva je fotr reku? aja pa moj je že popravlen :D
McMatko Objavljeno April 11, 2004 Opozori Objavljeno April 11, 2004 (popravljeno) a se kermu sana kua je pr tanoumu letniku una cevka iz auspuha ?? Blokada :blink: a bi bla fora da bi bla to ksna sonda k mer cistost izpuha in ce ni dost cist crkne :lol1: Sam to ni k pol bi mogl za katalizatojam to postaut :) Popravljeno April 11, 2004. Popravil McMatko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se