wamaha Objavljeno Avgust 3, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2006 živjo! mene zanima nekaj o aeroxu. in sicer moja sestrična ga je kupila rablenga, 1999 letnik, prevoženih nekaj več kot 18.500 km, brez blokad, drugi izpuh in sicer......... hitrost naj bi bla cca 85-90 km/h. cena je bila 200.000 sit. ali se je splačalo kupit tega skuterja za takšno ceno ali ne ? Zanima me če bi še lahko povedali če bi bilo treba menjati kakšne valjčke da bi moped bolj vleko saj se na kakšnem večjem hribu skoraj ustavi. Pred nakupom je bil opravljen servis, pa so kljub temu z njim problemi. ( ko se malo segreje ugasne ko spustiš gas. )
moonlord Objavljeno Avgust 4, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2006 živjo! mene zanima nekaj o aeroxu. in sicer moja sestrična ga je kupila rablenga, 1999 letnik, prevoženih nekaj več kot 18.500 km, brez blokad, drugi izpuh in sicer......... hitrost naj bi bla cca 85-90 km/h. cena je bila 200.000 sit. ali se je splačalo kupit tega skuterja za takšno ceno ali ne ? Zanima me če bi še lahko povedali če bi bilo treba menjati kakšne valjčke da bi moped bolj vleko saj se na kakšnem večjem hribu skoraj ustavi. Pred nakupom je bil opravljen servis, pa so kljub temu z njim problemi. ( ko se malo segreje ugasne ko spustiš gas. ) Prvo kot prvo je treba na aeroxu(mnda ko že novega kupis) menjat variator z recimo multivar al pa kaj sličnega(to vsebuje tudi valjčke) pa frgazer naštelat(kar je pri nekaterih zaje8ano). Iste probleme sem jaz mel s tem glede cene pa je odvisno kje ga kupis pa od koga, je pa recimo tam nekje med višjimi in srednjimi cenami(glede na km in ostalo kar je"narobe". Probaj to porihtat pa bos vido
AndyG Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Jst nameravam pomladi nabavit novo yamaho aerox... ....zdej bi VS pa lepo prosu da mi pomagate.... ...jst bi ga tko ful predelu pa to sam zdej nevem kok km bi naredu da mi nebi po 2000km crknu al pa kej tazga.... ful bi dou na hitrosti pa pospeskih...... .....za zunanjo predelavo bi poskrbeu sam..... Hvala ze u naprej LP Andrej
k0ci Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 splošno je znano tko: več KM ma (bolj navit) prej bo crknu, lahko pa tut ne če misliš met za vsak dan pol naredi midrace predelavo, okol 15 ali pa še mal več KM, pa predelano do konca (menjano vse v mašini) pa bo šlo nekam in za nekaj časa bo
-baSe- Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Odvisn kwa hocs met 50 al 70. 70tka ti bo mn drzala udvisn kera kupi si ksn gus al pa kej tazga da nebo sou tok hitr pospeski so pa se auspuh pa priporocam frgazr kr aerox bo meu frgazr 12mm in to se od webbra kr je full premal za 70 pomojm tko da kup frgazrja 17,5mm al pa 19ko odvisn. Ja pa bols da si nardis mid race predelavo!!! good luck :OK:
AndyG Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 kok bi me pa to kej stal aja pa kaj je to neki mid race???
k0ci Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 predelave se ločijo po močeh mašine: -sport: okoli 9HP -midrace: od 14 pa tja do 18HP -high end: od 20Hp gor kar je vmes je pač vmes :D zdej sport te pride od oka 100k midrace okoli 250k high end pa ni dosti dražji od midrace, ker v glavnem je dražji samo cilinder, za kakih 30€ (če ne ciljaš res na tiste najmočnejše)
AndyG Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 ce bom nabavu mid race mi nebo kej doug zdrzu ane???
XeNon Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 to morš vedt da vse predelave zmanšajo življensko dobo motorja oz. posameznega dela... bol je predelano mn ti bo zdržou .)
Stroj Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 ce bom nabavu mid race mi nebo kej doug zdrzu ane??? Flameu je držala 12k km :OK: Če gledam na kocijevo predelnco je mel on mid race
k0ci Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 ce bom nabavu mid race mi nebo kej doug zdrzu ane??? bo ampak nabavi midrace gusa...se pravi ali TP due+ ali pa polini corsa potem pa zamenjaš še gred pa ležaje, ter večji fergl (vsaj 19, še bolše 21), in redno vzdržuješ (pravo olje pa pred tiščanjem vedno ogret) pa bo še dolgo šlo
NejcZ Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 (popravljeno) //delete, v napačno temo napisan :D Popravljeno November 12, 2006. Popravil NejcZ
luka0 Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Pozdravljeni! Imam eno težavo imam motor yamaha aerox. imam odblokiranega ravnokar zamenjan bat in e5 športni filt gor pa diza je pravilno naštimana da ga ne zamori. po ravnini gre lepo ampak ko zagleda klanec pa ga čisto zamori. to mi je tudi delalo ko sem imel navadn filtr gor in samo odblokiranega. kje je težava, kaj naj storim da ga ne bo več strah klancev :?
k0ci Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 lažje valčke pa tršo povratno ;)
NejcZ Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Povratna prej ;) Js sm dal notri nov iriđinal pa laufa k urca :)
luka0 Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 lažje valčke pa tršo povratno ;) koliko težke valčke in kakšno povratno priporočate lažje valčke pa tršo povratno ;) koliko lažje valčke in kakšno povratno priporočate
NejcZ Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 (popravljeno) To je tk ko loto :) Moreš probat več, pa met srečo da trofiš pravo :D Kupi set valčkov pa par fedr pa je ;) (če te zanima, mam doma za okras polini plavo ter modro) Popravljeno December 9, 2006. Popravil NejcZ
sas005 Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 a kr polini plavo IN modro mas :? :D lazje valcke za ene pol g (original so 5,5 probi 5g) povratna pa polini bela-je cist dost, lahk tud novo original. Al pa mallosi rumena Sam bo dost ce menjas povratno ce ti sam u klanc ne gre Moje priporocilo:kit 70,auspuh,... :ninja:
NejcZ Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Pardon pardon :D Mislu sm plavo in belo hehe :D Se naredi ;)
luka0 Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 hvala za pomoč bom probov pa vam sporočim jutr al pa en dan k bom probov zamenat
Cilindr Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 sas:kit pa auspuh...heheh :lol1: drgac pa to ja =) sej pel k mehaniku pa to bo povedu :)
luka0 Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 kašne avspuh pa priporočate glede na to da nimam nič prerihtano razn filtra pa da je odblokiran
Čamac Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 kašne avspuh pa priporočate glede na to da nimam nič prerihtano razn filtra pa da je odblokiran Odvisno kolko denarja si pripravljen odštet. Tak najbol pogosto je LeoVince RR al pa kaj podobnega.
k0ci Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 kašne avspuh pa priporočate glede na to da nimam nič prerihtano razn filtra pa da je odblokiran šp. filter na original cilindru, in celo izpuhu je pa res največja bedarija :headbang:
luka0 Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 tm do ene 40000 kuk pa približno stane povratna original
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se