Anubis Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 A je merilo za srečo kvantiteta kakanja? :o Eno izmed meril. Če je dan zajeban, tudi prebava ne deluje tako kot bi morala in grem samo enkrat. mogoče dvakrat. Drugače pa večkrat. Ampak potem sem zmatran. :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Eno izmed meril. Če je dan zajeban, tudi prebava ne deluje tako kot bi morala in grem samo enkrat. mogoče dvakrat. Drugače pa večkrat. Ampak potem sem zmatran. :) :) :huh: p.s. Sicer sem pa v tem trenutku tudi jaz že srečnejša. :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Tudi meni se od časa do časa pripeti, da rečem: "Madona, smo ga sral' ..." in sem zaradi tega srečnejša in bolj nasmejana ... čeprav ni (nujno) povezano s kakanjem :P ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Velik T-bone steake na mojem krožniku, odlična družba na drugi strani moje mize in velikanski nasmešek na mojem ksihtu..... :D :D :D Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 najprej HP ploter potem pa se printer 4100n. ajajajajaj :grrr ..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Učeraj nove vezi in bucke za nov bord Danes pa sneg Jutri pa 8dni testiranja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Sokec v Pasaži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Kavica z .... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Pr men dans ni nasmeha spljoh..... :wacko: Alla :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Pr men dans ni nasmeha spljoh..... :wacko: Alla :ph34r: same here <_< ...8 ur faksa nč druzga...no 4 ure so odpale...lahko bi se malo smejal...pa se ne bom.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 nosilec armature za aprilio - zasvasanga dobu nazaj! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Ruknu pomemben izpit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Povezava na motomars Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Čevapi u Harambaši, ni kej, bo kmal za ponovit :yea2: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 1. antinasmeh: multimetru je crknu del za merjenje amperaze. :cry: :cry: :cry: 2. antinasmeh: sestra je polila misaka z raztopino aspirina :angry: :angry: :angry: nasmeh: misaka sm razdrl in osusil s susilnikom za lase, in preprical sestro, da misaka nic ne boli... :naughty: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 A moram sploh kaj posebej omenit?! IMOT! Odlična družba :grim , prijetno potovanje :) , odlično pivo :beer1: , krasni motorji :OK: , super ugodna oprema :kva2: , meraviliose hostese :naughty: , in še bi lahko našteval... Sploh mi pa kar na smeh vleče pogled na vso robo, ki sem jo privlekel in za koliko denarja... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Ponedeljek....Se počasi odpravljam do postaje, da se spokam v šolo, pa se mi na nekje pol poti posveti, da imamo danes kulturni dan, in da bi moral biti pred uro in pol v LJ. Potlej sem poklical Killroya, da me je zategnu v LJ, aja cel dan sem se pa smeju k sem videl fris od moje razredničarke k sem povedal, da sem se pripeljal z motorjem :lol1: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 (popravljeno) pasji jezik in macje tace :wub: suh krof, ki sem ga delila s psom... 2 urni sprehod.... kava z allo pa še en krof.... :grrr Popravljeno Februar 21, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 hm.... nč ubistvu pač sm vesele narave B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 poledica..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Jogurt za zajtrk! :rolleyes: Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 Ah...., nedelja je. Mnogo bolje kot pa ponedeljek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 Zamašen nos, ušesa, brez okusa, vonja, v glavnem zmožnost zaznave samo čez oči pa še to ne čist tko kot treba. Grem na dopust in bom DOMA in to čist brez slabe vesti in potrebe po laufanju naokoli. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 ...maribor... :wub: :wub: :wub: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 23, 2004 Deli Objavljeno Februar 23, 2004 dejstvo da imam ob 15.30 kolokvij iz informatike.... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se