gic Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Ma tudi pomanjkljivosti! Ena izmed njih: - Če hočeš nardit windows update, ne gre s firefoxom. :nono: Morš uporabt IE :slap:
Einherjar Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Ma tudi pomanjkljivosti! Ena izmed njih: - Če hočeš nardit windows update, ne gre s firefoxom. :nono: Morš uporabt IE :slap: ← Ampak to je samo problem, ce ne uporabljas nic uporabnega, ampak windowse...
folk Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Kako inštaliram mozilo Firefox??? :hmm: :?
SiR Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Kako inštaliram mozilo Firefox??? :hmm: :? ← zdownloadaš jo z naslova www.mozilla.org in poženeš namestitev.
Pervy Objavljeno Marec 29, 2005 Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Ma tudi pomanjkljivosti! Ena izmed njih: - Če hočeš nardit windows update, ne gre s firefoxom. :nono: Morš uporabt IE :slap: ← nope, imaš na microsoft strani tudi "manual" update za druge brskalnike kot IE ampak je pa malo manj "user-friendly". jaz imam IE še gor ker mi ga itak ni uspelo odinštalirat (sumim da sploh ne gre) in samo za update, za ostalo ma firefox po defaultu.
motomanijak Objavljeno Marec 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Ma tudi pomanjkljivosti! Ena izmed njih: - Če hočeš nardit windows update, ne gre s firefoxom. :nono: Morš uporabt IE :slap: ← To ni pomanjklivost :devil:
gic Objavljeno Marec 29, 2005 Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Ops, sori, nisem vedel, da je to prednost! :cry:
Einherjar Objavljeno Marec 29, 2005 Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Ops, sori, nisem vedel, da je to prednost! :cry: ← Seveda je. Da ti misliti, da mogoce windowsi niso edina opcija, ki jo imas.
Avatar Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 Vglavnem, napram netscapeu in explorerju dobra reč.
norc4life Objavljeno Marec 30, 2005 Opozori Objavljeno Marec 30, 2005 zlo priporočljiva reč :OK: ... že od veliko sošolcev sem slišal da so menjali za IE .. ali bilokateri drugi brskalnik :D ... najbolj mi je vsec.. da se mi ne popajo kake smrdljive reklame kot vcasih na IE-u :grim
BaTeMaN Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Pa kaj je s tem firefoxom,.. že 3jič mi je bookmarke brezopozorila zbrisal,.. da mu :doze: :kva2: :SS :blink:
maXXXimum Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Hmm.. jst mam explorerja samo se za klik in prijavo izpitov za faks. Pri obojem se mi ne uspe logirat s firefoxom :hmm:
Gorgh Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Poglej če imaš omogočene oz. dovoljene cookije, ki jih lahko zahtevajo določene strani ob logiranju in registriranju! lp, jure
maXXXimum Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Poglej če imaš omogočene oz. dovoljene cookije, ki jih lahko zahtevajo določene strani ob logiranju in registriranju! lp, jure ← Itak mam :afro1: sam useen ne dela..
Nata Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 Extension update za IE vpogled v Mozilli .... .) ... It renders IE pages within Firefox. . . IE - TAB
Inžinir.ing Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 Za vse PRAVE mazohiste predlagam igro TEXT MODE DOOM, ki jo lahko staknete na tejle strani: http://fraggle.alkali.org/stuffage/textdoom/ V glavnem... :blink: :yea2: :xx: A se ga da dobit še kje drgje ker te strani ne odpre. Lahko kar PM.
Thundercat Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 dej no sej si računalniško pismen, ali pač? google
Einherjar Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Itak mam :afro1: sam useen ne dela.. Meni v firefoxu klik lepo dela (oz. tako kot naj bi povsod), medtem, ko me na faksu pac ni, da bi probal se to :)
Inžinir.ing Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 dej no sej si računalniško pismen, ali pač? google Nism dobu nobene pametne strani pa sm mislu če on slučajno ve. :alien1:
danci1973 Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Meni v firefoxu klik lepo dela (oz. tako kot naj bi povsod), medtem, ko me na faksu pac ni, da bi probal se to :) Tudi meni Klik dela B.P. s Firefoxom - tako v Linuxu kot v Windows. Delal mi je tudi prej s 'staro' Mozillo... D.
jose Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Extension update za IE vpogled v Mozilli .... .) ... It renders IE pages within Firefox. . . IE - TAB me zanima kdaj bo M$ naredil kaj podobnega :hmm: :grrr
Einherjar Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 Tudi meni Klik dela B.P. s Firefoxom - tako v Linuxu kot v Windows. Delal mi je tudi prej s 'staro' Mozillo... D. No ja, meni dela v winsih (oz. mi je, ko sem jih se uporabljal pred parimi leti), sedaj pa tudi v FreeBSDju. Linuxa pa nikoli probal, sem imel za to Winse.
maXXXimum Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Tudi meni Klik dela B.P. s Firefoxom - tako v Linuxu kot v Windows. Delal mi je tudi prej s 'staro' Mozillo... D. Zdej dela tut meni.. o razlgoih zakaj ni delalo pa ne bi :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se