ID Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Tej razširitvi se reče Morning Coffee. Nastaviš katere strani naj bodo noter in z enim klikom se ti odprejo vse hkrati v zavihkih.
Broj Jedan Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 kako si to zrihtam? - odpreš mozillo - odpreš stran (recimo Motosvet.com) - zaznamki - dodaj med zaznamke - odpre se okence - v zgornji alinei je vpisana www. motosvet.com - v spodnji alinei lahko izbiraš v katero "mapco" boš shranil link in izberi "osebna orodna vrstica" - ok link se automatiš uvrsti v orodno vrstico zgoraj :OK:
adil Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Ko posodobim Mozillo firefox, mi več ne odpira strani. Kaj je narobe?
platoom Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Ko posodobim Mozillo firefox, mi več ne odpira strani. Kaj je narobe? Resset the comp!
adil Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 sm ga že resitiru, sm tut že zbrisu firefoxa in presnel starejšo različico, vendar mi še vedno pri nadgradji ne dela. Ma še kdo podobn problem? Je mogoč kej s to novo posodobitvijo narobe?
simonsi Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 sm ga že resitiru, sm tut že zbrisu firefoxa in presnel starejšo različico, vendar mi še vedno pri nadgradji ne dela. Ma še kdo podobn problem? Je mogoč kej s to novo posodobitvijo narobe? Če samo uninstaliraš firefox, se nastavitve ne zbrišejo. Je treba še ročno pobrisat. Ja nastavitve pri uninstallu sen ne zbrisejo. Ce hoces vse pobrisati, zbrisi folder v katerem imas instaliran firefox(default je program file) in pojdi se v C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data in zbrisi mapo mozilla. Application data je skrita mapa(nasatvi, da vidis skrite:tools>folder option>view in odklukaj). V poti, kjer sem navedel lokacijo datoteke mozilla, sem predpostavil, da administratorja nimas preimenovanega in da je le eden uporabnik... Ce imas v mapi C:\Documents and Settings vec datotek kot administrator, all users, default user, localservices, networkservices imas vec userjev, zato zbrisi se pri drugih uporabnikih isto. Zbrisi se mozilla v C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data.
xziga Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 nevem če ta tema že obstaja, če že jo prosim premestite (na iskalniku nisem našel takšne teme :unsure: ). Gre pa z a mojo Mozillo Firefox. Nekaj me zajebava. Npr: če grem zdajle na eno spletno stran, zaprem mozillo in jo ponovno odprem , se mi tista spletna stran ni zapomnila (v naslovni vrstici). Z drugimi besedami, pozablja. Morda ima kdo iste težave ali pa ve kako to rešiti?
Spider™ Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 orodja/možnosti/zasebnost -> zapomni si obiskane strani
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se