motofrik Objavljeno April 19, 2009 Deli Objavljeno April 19, 2009 Ni interneta. Ni mobitela. Mi je frend povedu, ko je zanč po 4 letih začel vikend izhode dobivat. Odvisno kje in zaradi česa sediš... Če si bil velika živina, imaš oskrbo kot v hotelu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 19, 2009 Deli Objavljeno April 19, 2009 Odvisno kje in zaradi česa sediš... Če si bil velika živina, imaš oskrbo kot v hotelu... ...če pa pokneš veliko živino....? :hmm: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 19, 2009 Deli Objavljeno April 19, 2009 Za malega človeka ni milosti... Edino, če si cigan. Ti so pa itak klasa zase. anja37 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 ... Če si bil velika živina, imaš oskrbo kot v hotelu... Ja, in namesto grdih, zašpehanih in kocinastih paznikov so tam paznice, ki pod uniformo nosijo štrumfpantlne in ostalo opremo. Pa marsikaj packastega se dogaja. To pa vem, ker sem enkrat gledal en dokumentarec. Cicciolina je igrala paznico. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 uradno ni, tko k drog ne. Ja, pa tut ni tok izi našmuglat teh stvari ... klimbra, anja37, domina in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Ja, in namesto grdih, zašpehanih in kocinastih paznikov so tam paznice, ki pod uniformo nosijo štrumfpantlne in ostalo opremo. Pa marsikaj packastega se dogaja. To pa vem, ker sem enkrat gledal en dokumentarec. Cicciolina je igrala paznico. jaz sem jo gledal kot social helferin ! sedel nisem, mi je pa stal ! :evilgrin: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2009 [ Cicciolina je igrala paznico. anja37 in klimbra 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 ...a se na koncu poročita ? :krneki: Ne. Bil je film s srečnim koncem. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 ona odjaha na belem konju, njemu ostane triper. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) ona odjaha na belem konju, njemu ostane triper. :krneki: Popravljeno April 22, 2009. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Julij 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2009 ..pod 3M.. klimbra in rebel 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 ma klinc.. treba je stavkat ... zapali travo, pa na zabavo anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 raste trava zelenaaaa, zelenaaa,.... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 Ne. Bil je film s srečnim koncem. z belim koncem. anja37 in gandi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 ... Gorenje ... Mura ... in nebroj ostalih ... napovedano flikanje luknje v zdravstveni blagajni na račun zavarovancev ... napovedano flikanje luknje v pokojninski blagajni na račun upokojencev ... napovedano flikanje luknje v proračunu na račun davkoplačevalcev ... ... Joj , kak bo spokalo ... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urssa Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 ja, slej ko prej se bo nabralo vsega toliko, da bo moglo vsekat... in takrat bodo sindikalistični funkcionarju v Hugo Boss oblekah padli in farse o tem, da nekaj naredijo za delavce bo konec :unsure: mi pa gre pri vsem skupaj na , kako je z zadnjih parih letih najbolj zaželjena služba stečajni upravitelj... morš zasrat bolj, kot so mng-ji pred tabo, pokrast kolikor se da in če boš pri tem res "uspešen" te slej ko prej čaka enaka pozicija v nekem drugem podjetju, ki je šlo po gobe bajkr88 in m147 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 ... Gorenje ... Mura ... in nebroj ostalih ... napovedano flikanje luknje v zdravstveni blagajni na račun zavarovancev ... napovedano flikanje luknje v pokojninski blagajni na račun upokojencev ... napovedano flikanje luknje v proračunu na račun davkoplačevalcev ... ... Joj , kak bo spokalo ... he,he....luknje... Alla, pajkica, gandi in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 kaj minus ? jst sm mislu na to, da luknje niso luknje ampak dnevni kopi... anja37, Alla, gandi in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 kaj minus ? jst sm mislu na to, da luknje niso luknje ampak dnevni kopi... ej, minus heroj.... tole sem mislil..... tako velike luknje v proračunu.... pa vsak kamenček je po 1 euro... http://leon.fe.uni-l...ke/DSCN3315.jpg pajkica, klimbra in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 Že res, da je cas dopustov, pa se vseeno sprasujem, ce niso ti silni sindikati na dopustu ze kaki dve leti... Rude Boy, anja37 in dotem 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 Že res, da je cas dopustov, pa se vseeno sprasujem, ce niso ti silni sindikati na dopustu ze kaki dve leti... Ja vpraš svojega sindikalnega zastopnika, pa boš vse iz prve roke vedel! :closedeyes: Za Janševski sindikat prekleto dobro vem, da so si pred tem letnim dopustom še pred nekaj tedni prav lepo postlali in s polnimi ritkami lepo držijo jezik za zobmi in se mastno muzajo. dotem, Rude Boy in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Ja vpraš svojega sindikalnega zastopnika, pa boš vse iz prve roke vedel! :closedeyes: Za Janševski sindikat prekleto dobro vem, da so si pred tem letnim dopustom še pred nekaj tedni prav lepo postlali in s polnimi ritkami lepo držijo jezik za zobmi in se mastno muzajo. Svojega sindikalnega zastopnika nimam. Vem pa, da stanovski kolegi - obrtniki zaradi neznosnih razmer v državi, s stisnjenimi zobmi mečejo na cesto tudi najboljše in najbolj zveste kadre zaradi lastnega preživetja. Kateri je Janšev sindikat pa nam boš povedal ti. Glede na tvojo očitno užaljenost ob mojem zadnjem vpisu sklepam, da si "zaposlen" na tak ali drugačen način pri kakem njemu konkurenčnem koritu? Kramp, trebor, Rude Boy in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 (popravljeno) He, he, Faker, spet si mim ustrelu. :lol: N'č nisem užaljen in tudi pod razno nisem zaposlen v nobenem sindikatu. Celo nasprotno. Sem zaposlen prav tam kjer hara ta omenjeni zloglasni sindikat in so mi razmere presneto jasne. Vidim pa, da sindikalne scene nič kaj dosti ne poznaš. Zakaj neki si potem začel spet kuriti na tem področju? Popravljeno Avgust 4, 2010. Popravil Kramp anja37, dotem, Rude Boy in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 ajznponari so janšev sindikat Arriba, anja37 in RHonda 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Ahaaaa ampak sej ta je relativno majhen.... Kje so pa ostali večji sindikati? Mene bi namreč na njihovem mestu zelo skrbelo... Ljudje so namreč postali zelo tihi. Dokler so ljudje glasni ko so vodeni to pomeni, da jim še ni hudega... Ko pa se jih ne da več vodit in so tiho, me pa spominja na zatišje pred viharjem... Če bi bil jaz na mestu sindikalnih vodij, bi vsakodnevno organiziral čimveč dogodkov, ki bi skrbeli za sproščanje članstva, ker ko bo tole enkrat udarilo ven... dotem, thumper, anja37 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se