Kmet2 Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 5 minutami, DinDiin pravi: Zato gres pa lepo z zeno, ona ti lepo dirigira, ti pa ubogas. Kak pa ti to veš ? ? sesir, notranc, TakeALookAround in 1 other 4
gasperX Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Kak pa ti to veš ? ? Zadnje case sam se to prakticira...... Ja draga.... on pelje MiNa, KARMEN1, thumper in 1 other 4
Luka66 Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 2 urami, J.a.m.e.s pravi: Prvo pravilo katerega se vedno držim, vozim se le z ljudmi, katere dobro poznam. Ni problem se peljati kak krajši krog, vendar na daljšo furo ne vzamem vsakogar. Pa ne da bi se imel za kaj več, vendar takrat se šele vidijo muhe posameznikov. In ko sem na motorju se mi resnično ne da še s tem ukvarjati. Zato se vozim s preverjenim folkom ali pa še najraje sam. V našem primeru nismo bili problem mi, člani skupine ,ki semo se super razumeli in še se sedaj, smo odpeljali letos 23 dnevno turo skupaj po Gruziji in Armeniji, brez problemov, problem je bil ON.
Luka66 Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 2 urami, Snecer pravi: V Maroku po moje bolj čaj pijejo no, saj ma model objavljeno https://www.zvoneseruga.com/potovanja/maroko ko "Broj jedan" agencija Predstavitev je po naši turi na spletu spremenil, še vedno pa je veliko nakladanja in leporečenja, kaj in kako bo..... želim vsem, ki gredo z njim da bo vsaj pol tega kar je napisano, očitno ga je nekoliko šokirala zadeva, kar se mu je videlo. Ena od specialitet prehrane.....zvečer pečemo meso na žaru, super, prvi in edini večer z njim k je bilo fajn, sicer vsi pomgamo.....izpade, kot da gremo kolegi na moto turo samo, da eden vsem ostalim zaračuna dva jurja, da se vozi spredi in skrbi za skupni budget s ciljem, da njemu čim več ostane........no višek pečenega mesa zvečer, vozi naslednji dan v top casu cel dan po +50 st in ga potegne popoldan ven ..... fantje kosilo...... nismo vedeli ali se zafrkava ali resno..... je misli resno......seveda nismo jedli meso čudnega vonja....sam je nekaj zvečil potem pa bil na hitro sit in gas naprej..........materialistični cilj imeti čim večji dobiček. Tip je zaslužil, kot smo izračunali na vskem vsaj 1200€ krat deset v 18 dneh, več k dr.sc, v nasinem raziskovalnem centru.....da ne bo pomote mu privoščim, biznisira dokler lahko, vendar, če bi spustil dobiček na jurja, bi lahko zagotovil vse kar je obljubljal in nekoliko spustil ego, ter izbiljšal odnos, bi se lahko vsi imeli super in bi ga sedaj vsi hvalili. thumper in DAMI34 2
Luka66 Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 5 urami, franc pravi: Luka66, da ne boš mislil, da je "letelo" nate. Tudi jaz ne bi šel sam. Najti neko "grupo" s podobnimi željami, pa seveda ni lahko (če že imaš takšno "grupo" pa je vsklajevanje nadaljni problem) . Razen nekaj "specializiranih" virov, pa o Šerugi ne govorijo slabo (še malo reklame si naredi po TV in časopisih) in logična posledica je... lp Te razumem........ človek ima dobro taktiko oglaševanja, je dober v leporečenju, ima dobre povezave z mediji, še iz nekih preteklih dni, tudi urednik revije Moto.Si s katerim greva občasno na kavo mi je težko verjel in poskušal na vsak način opravičit njegovo delovanje, tudi pri njih objavlja, pred kratkim "strokovna" primerjava GS in ADV z bolanimi ugotovitvami .............sodobni elektronski mediji tudi naredijo svoje na FB doživljajo orgazme njegovi feni, katerih največji potovalni podvig je z garminom, na Rab.......... CINDAPP, BIF, Joker in 2 others 5
jskrablin Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 Kdo pri nas pa še Moto.Si resno jemlje...
Snečer Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 4 minutami, jskrablin pravi: Kdo pri nas pa še Moto.Si resno jemlje... skener DAMI34 in dog66 2
Luka66 Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 7 minutami, jskrablin pravi: Kdo pri nas pa še Moto.Si resno jemlje... Res so "zbledeli" v svojih prispevkih .........na žalost. Ne smejo preveč kritizirat, sicer potem ne gredo pomladi na razne testne vožnje novih motorjev .......na kanarce npr.......seveda na stroške proizvajalcev. Erik99 1
Luka66 Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 Drugač, pa sem pod tem naslovom od 7-12 strani v večji meri pojasnil kako je bilo....fantje škoda časa se ukvarjat z njim..... Srečno vsem v Maroku brez "svetovnega popotnika" Joker, izibajker, Erik99 in 1 other 4
sesir Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 pred 3 minutami, Luka66 pravi: Drugač, pa sem pod tem naslovom od 7-12 strani v večji meri pojasnil kako je bilo....fantje škoda časa se ukvarjat z njim..... Srečno vsem v Maroku brez "svetovnega popotnika" In komu zdaj plačaš za nedelo ko kam gres?
Snečer Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 šeruga ga je vsega nauč, da lahko sam potuje zdaj pa tako nehvaležen franc, Erik99, sesir in 2 others 1 4
KARMEN1 Objavljeno December 3, 2018 Opozori Objavljeno December 3, 2018 Njemu plačaš tečaj preživetja. Od nekje sredi Maroka moraš znat sam priti domov jskrablin, BIF, franc in 1 other 2 2
tomash Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 Aleluja. Sem enkrat razmišljal, da bi šel s tem Zvonetom. Hvala bogu nisem šel in ko tole berem mi je jasno zakaj.
sesir Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 pred 1 uro, tomash pravi: Aleluja. Sem enkrat razmišljal, da bi šel s tem Zvonetom. Hvala bogu nisem šel in ko tole berem mi je jasno zakaj. Zamudil si veliko...mislim,da se strinjaš po prebranem...Zamudil si celo svoje keširanje za nedelo...
Luka66 Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 pred 16 urami, sesir pravi: In komu zdaj plačaš za nedelo ko kam gres? Prvič sem šel na tako "organizirano" turo in verjetno tudi zadnjič.....pa da se ne zarečem, Rusi imajo zelo dobro organizirane Transsibirske moto ture........prej sem se 25 let vozil sam z ženo in tako bo tudi v prihodnje, če se bom lahko še naslednjih 25 let bom super vesel kar se pa tiče plačila €.......... je žena v večini zraven in sedaj tudi sin, tako, da........se ni bat, da bi ostal kaj € je pa res, da so koristno porabljeni Quest, MiNa, sesir in 1 other 4
Luka66 Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 pred 16 urami, Snecer pravi: šeruga ga je vsega nauč, da lahko sam potuje zdaj pa tako nehvaležen Od njega se nisem lih kaj naučil, ima drug način življenja in pogled na življenje kot jaz.........prej sem se vozil 25 leta sam z ženo in prevozil EU po dolgem in počez, tako, da ...... je pa bila neka zanimiva izkušnja, ki mi bo ostala in vsem, ki smo bili tam z njim, v takem ali drugačnem spominu........ in z leti ostanejo le lepi spomini in zafrkancija na "čudne dogodke", kar je prav........tako, da kljub vsemu, mu želim vse dobro v lajfu sesir, izibajker in bojc84 3
vandrovec Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 Ampak, za preživetje v divjini se lahko je en dan staro pečeno meso...pa spali ste pod milim nebom ali le po hotelih? Nekateri bi se šli avanture s hotelskim udobjem, drugi se pa znajo prilagodit. Problem je, ker smo si preveč različni...
Joker Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 (popravljeno) Če še vedno niste dešifrirali, se ne gre za to, koliko je kdo razvajen ali ni. Gre se za to, da je nekaj obljubljal, nato pa od tega ni bilo nič ali kvečjemu par %, ob tem pa jim je še dobesedno kradel denar... Zanimivo, da so popolnoma drugačne izkušnje tistih, ki so potovali z "Marokancem". Tu je bila situacija kvečjemu obrnjena. Da je tip resen pove že to, da je že v fazi priprave poti prišel v Slovenijo in zahteval srečanje z vsemi udeleženci. S seboj namreč ni vzel nikogar, ki ga ne bi že prej spoznal. Toliko o Balkanu... Popravljeno December 4, 2018. Popravil Joker MiNa, vandrovec, izibajker in 1 other 4
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno December 4, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno December 4, 2018 (popravljeno) pred eno uro, Joker pravi: Če še vedno niste dešifrirali, se ne gre za to, koliko je kdo razvajen ali ni. Gre se za to, da je nekaj obljubljal, nato pa od tega ni bilo nič ali kvečjemu par %, ob tem pa jim je še dobesedno kradel denar... Zanimivo, da so popolnoma drugačne izkušnje tistih, ki so potovali z "Marokancem". Tu je bila situacija kvečjemu obrnjena. Da je tip resen pove že to, da je že v fazi priprave poti prišel v Slovenijo in zahteval srečanje z vsemi udeleženci. S seboj namreč ni vzel nikogar, ki ga ne bi že prej spoznal. Toliko o Balkanu... Vidi vidi, Maroko 2019 za motoriste odpade. Mogoče pa tudi Šeruga bere Motosvet Če pogledaš obe spletni strani, se tudi vidi, da gre za različen koncept, eno so dobro organizirane moto ture, kjer že v naprej vidiš, kaj si plačal, drugo avanture, kjer je motor slučajno prevozno sredstvo. IMHO jaz še vedno najraje potujem prav sama. Tudi letos, ko sem bila v resnih fukojebinah (po spletu okoliščin sama), sem uživala neskončno bolj, kot potem z neuigrano družbo. Je pa res, da tovrstno početje prinaša precejšen riziko, ki verjetno v bodoče ne bo sprejemljiv doma, zato bo treba najt kakšnega kompatibilnega kompanjona Sem pa letos poleg take fure poskusila tudi 2 vodeni zadevi, eno čisto hared enduriranje po Romuniji z EnduroGuidedTours.com , kjer se ob ceni za kompleten aranžma ali samostojno izgubljanje po terenu le to ne splača, plus tega imaš na tak način asistenco in vodiča, ki točno ve, v kako zahtevno jebo te pelje. Stvar je bila izvedena v nulo. Letno tako vodijo cca 250 strank, nekatere se vračajo tudi 4x letno, ker je terena neskončno veliko, in nihče nima prav nič proti endurašem (predstavljajte si, da spite v Unionu v Lj, potem pa se direktno od tam zapeljete na črpalko pa na rožnik, polhograjce, veliko planino in krvavec, pa srečate v 5 dneh 6 pohodnikov in 15 pastirjev, ki vas samo lepo pozdravijo. P.s. ne, v ciljni hrib Pro Romaniacsov nisem prišla niti do polovice Drugo pa je bila Tunizija s Desertsoul.com, ker si resne vožnje v puščavi pač ne moreš privoščiti brez spremljevalnega vozila z gorivom, vodo, hrano in opremo za kampiranje. In kjer je bilo vse točno tako, kot je bilo prej dogovorjeno in obljubljeno. Sicer prav tako robinzonsko, s spanjem v šotorih, kuhanjem nad ognjem in pomanjklivim umivanjem, ko smo bili proč od civilizacije, ampak bilo je fantastično doživetje, kjer smo bili vsi udeleženci zadovoljni (nekateri so avanturo že ponovili). Vrjetno bi se stvar dalo ponovit tudi v lastni izvedbi, ampak ko upoštevaš nepoznavanje jezika, dogovarjanje za spremstva, dokumentacijo in vse ostalo, če tu ne gre za neko skupino ljudi, ki bi šla v to, se cenovno solo ali v dvoje v to vrjetno vseeno ne izplača. Če izpustiš tisto pravo puščavo in se po sipinah voziš samo v dnevnem dosegu oaze pa to (ko enkrat vidiš sistem) ni prav noben problem. Skratka vodene ture: hard (medium) enduro so zame sprejemljiv kompromis (imam namen se vrnit tako v Romunijo, kot enkrat it še v Maroko), vse ostalo se da odvozit v samostojni izvedbi, pametno pa je imeti s seboj vsaj še eno osebo. Popravljeno December 4, 2018. Popravil svobodnaptica01 fazerčk, skalar36, izibajker in 11 others 14
Erik99 Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 pred 20 urami, Luka66 pravi: Predstavitev je po naši turi na spletu spremenil, še vedno pa je veliko nakladanja in leporečenja, kaj in kako bo..... želim vsem, ki gredo z njim da bo vsaj pol tega kar je napisano, očitno ga je nekoliko šokirala zadeva, kar se mu je videlo. Ena od specialitet prehrane.....zvečer pečemo meso na žaru, super, prvi in edini večer z njim k je bilo fajn, sicer vsi pomgamo.....izpade, kot da gremo kolegi na moto turo samo, da eden vsem ostalim zaračuna dva jurja, da se vozi spredi in skrbi za skupni budget s ciljem, da njemu čim več ostane........no višek pečenega mesa zvečer, vozi naslednji dan v top casu cel dan po +50 st in ga potegne popoldan ven ..... fantje kosilo...... nismo vedeli ali se zafrkava ali resno..... je misli resno......seveda nismo jedli meso čudnega vonja....sam je nekaj zvečil potem pa bil na hitro sit in gas naprej..........materialistični cilj imeti čim večji dobiček. Tip je zaslužil, kot smo izračunali na vskem vsaj 1200€ krat deset v 18 dneh, več k dr.sc, v nasinem raziskovalnem centru.....da ne bo pomote mu privoščim, biznisira dokler lahko, vendar, če bi spustil dobiček na jurja, bi lahko zagotovil vse kar je obljubljal in nekoliko spustil ego, ter izbiljšal odnos, bi se lahko vsi imeli super in bi ga sedaj vsi hvalili. Matr si toleranten - to njegovo biznisiranje, ki mu ga privoščiš hkrati pomeni nateg nekoga in to se mu omogoča, ker se mu ne pove kar mu gre in tudi da informacijo na splet da se opozori druge, ne pa da se mu še plačuje za nekaj, kar nisi koristil. Saj vem, karma, pa ljubi mir, pa vse je za nekaj dobrega,..., vendar pa je nekje meja in ta je prekoračena že, če nastopa tako nastopaško in važno... sesir 1
Roger G. Jagger Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 Zvončica bo ugasnil, ko bo nekdo stopil v njegovo zeljo....in za podoben denar realiziral kar se obljubi. Do takrat bo imel svoje stranke....
Snečer Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 pred 43 minutami, Roger G. Jagger pravi: Zvončica bo ugasnil, ko bo nekdo stopil v njegovo zeljo....in za podoben denar realiziral kar se obljubi. Do takrat bo imel svoje stranke.... zvončica uživa v južni ameriki žanje sadove in reklamira huawei pa eno ma poleg spet model obvlada sesir, vandrovec in KARMEN1 1 2
Snečer Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 vir: javno dostopen FB Huawei 20 PRO bo zvončkljalo DAMI34, bojc84, sesir in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 Ta bo pa težko pobegnila bojc84, sesir, IF7 in 1 other 1 3
Snečer Objavljeno December 4, 2018 Opozori Objavljeno December 4, 2018 ne razumem razvajenčkov iz Maroka ded vse sam nalovi, če je treba vir: enako kot gori IF7 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se