Terminator Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Zadnjič mi je zmanjkalo časa za še 1 krog, da bi tvoj čas prehitel Gregs :P ,bo pa drugič samo kaj ko boš ti zaj na RRR stroju :hmm: Že res; samo bo treba previdno k bo RR nova za začetek - ane gregs... :P
Gregs Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Že res; samo bo treba previdno k bo RR nova za začetek - ane gregs... Eh, kje pa, na njej se počutim kot doma... kot bi bil na CBRi... :P Ni važno, kakšne črke ali številke so za njo... :whistle: Zadnjič mi je zmanjkalo časa za še 1 krog, da bi tvoj čas prehitel Gregs ,bo pa drugič samo kaj ko boš ti zaj na RRR stroju Jaz bi pa prejšnjič šel raje en krog manj... :whistle: Ampak bomo videli, kako bo letos... Lagal bi, če bi rekel, da ne želim izboljšati časa... sploh z boljšim materialom... in večjim poznavanjem piste...
krava Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Bili včeraj 'doli'. Prleško-štajerska naveza. Slike dobim konec tedna, danes sem pa gips. :kva1: :glare: :OK:
Gregs Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Bili včeraj 'doli'. Prleško-štajerska naveza. Slike dobim konec tedna, danes sem pa gips. Jebote, krava, a si se spet valjal po asfaltu?! :hmm:
krava Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Jebote, krava, a si se spet valjal po asfaltu?! :hmm: Moja ,,Berta,, me je povaljaja in nalomila gleženj. :grim Se pa pa je tudi ,,ona,, potolkla in prizadela. Prav ji je. :OK:
Gregs Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Moja ,,Berta,, me je povaljaja in nalomila gleženj. Se pa pa je tudi ,,ona,, potolkla in prizadela. Prav ji je. :cry: Samo da si kolikor toliko v redu, Berto boš pa že popravil... :OK:
Terminator Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Moja ,,Berta,, me je povaljaja in nalomila gleženj. :grim Se pa pa je tudi ,,ona,, potolkla in prizadela. Prav ji je. :OK: Kje si se pa valjal z berto, ce smem vprasati? :rolleyes:
krava Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Predzadnji ovinek (desni) pred ciljno. Prveč gasa, katapult & salta. :blink:
Rock-46 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 Joj krava , kva delas z mojo bivso CBR-o :) Se mi kr smili, jst pa tko lepo z njo delal :P No hitr se pocajti, pa upam da se letos kdaj dol vidmo oz. da mi uspe pridt do dol :) Lp,Rock
Terminator Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) Predzadnji ovinek (desni) pred ciljno. Shit, a high-side... :blink: Un zna bit jeba ja, če si malce požrešen na gasu... Sam da si ok. :OK: Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil Terminator
misty Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Bili včeraj 'doli'. Prleško-štajerska naveza. Slike dobim konec tedna, danes sem pa gips. :kva1: :glare: :OK: sam da ni hujšega. Berto pa drugič za kazen stisni med noge, prim za vrat in jo pelji par cm nad tlemi v ovinek, pa ne jo spustit. Naj vidi hudiča. :OK:
Vojč Objavljeno Maj 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 @krava slik z dirkališča ni ??? pa ne mislim padca :nono: ampak nasplošno B)
krava Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 V galeriji. Kolikor pač je. Ni bilo fotografa !:slap: Nekaj je samo luft mešal, pa điesem vrtel. :wacko: Jebo ga! :doze: Je bil odpuščen. :lol1: Domov se je opazilo, da je bla foto-moto-profi oprema v mercejezi. :kva1: :eek: Samo kaj, jaz ne vem slikati! :slap:
Gregs Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Gre slučajno kdo na Pirelli Diablo Day v ponedeljek? Če da, naj se javi... ;)
danci1973 Objavljeno Junij 2, 2007 Opozori Objavljeno Junij 2, 2007 Gre slučajno kdo na Pirelli Diablo Day v ponedeljek? Če da, naj se javi... ;) :yes: D.
Gregs Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 FOTKE! Na, lih malo za pokušino... :P Kaj več pa, ko se malo naspimo... ;) Drugače pa je bilo super, temperatura primerna, nič dežja, edino kar precej voznikov, tako da je bila kar umetnost dobiti luknjo vmes, da si lahko naredil kakšen bolj konkreten krog brez prehitevanja počasnejših. Seveda vsi komaj čakamo, da gremo spet... :grim
Zx_R Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) Gergs a si gume menjal pač zaradi boljšega fellinga ali so že bile te gor kot prva vgradnja(diablo corsa), ker kolko vem je na 600rr serijsko dunlop qualifier limited edition verzija gor montirana zato sprašujem?? Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil Zx_R
danci1973 Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Gergs a si gume menjal pač zaradi boljšega fellinga ali so že bile te gor kot prva vgradnja(diablo corsa), ker kolko vem je na 600rr serijsko dunlop qualifier limited edition verzija gor montirana zato sprašujem?? Gregs je gume zamenjal predvsem zato, ker so originalne Qualifier-ke po (menda) 1500km bile na robovih gladke... Verjetno pa bi jih zamenjal tudi zaradi boljšega feelinga... :whistle: D.
moto_freak Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Tisto zraven je od našega suzukija lubica? :naughty: Hočemo še fotk! :devil:
danci1973 Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) Tisto zraven je od našega suzukija lubica? :naughty: Hočemo še fotk! :devil: :yes: Fotk ne bo prav veliko, ker smo vsi člani odprave predvsem vozili. Bi se pa znal kak 'on-board' filmček znajt kje... :whistle: D. Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil danci1973
Zx_R Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 No Gregs upam da si montiral corso III, ob priliki pa le poročaj o prvih vtistih te gume iz dirkališča,lahko na pm ali v zato primerni temi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se