Red Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 To govoriš za tisočake sklepam?! ;) Ker pri 600ticah so ti časi majčkeno višji... prav dosti pa ne... :D /offtopik/: A rihtaš bajto? Pa kakšna poškodba? :hmm: Gregs, sedi 5....rihtam samo polovičko, hvalabogu. Na led sem zapeljal lani junija, drsanja je blo in vsega, na (edinem) ringu, kjer sem nekaj sekundic v prednosti....saj razumeš .) :D ...upam da nam letos kakšen skupen dan na Pannonii uspe, sem potreben inštrukcij po daljšem premoru... lahko pa pomanjšaš prevelik tisk s svojimi časi, he-he :worship: .
Gregs Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Gre kdo na Bergerja 2.6.???? Če ne bo Brno, bi bil prav vesel, da bi se naslikal na Bergerju.... tako da... še ni znano v tem trenutku... ;)
Gregs Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 ...upam da nam letos kakšen skupen dan na Pannonii uspe, sem potreben inštrukcij po daljšem premoru...lahko pa pomanjšaš prevelik tisk s svojimi časi Z veseljem bi kakšen krog naredil s tabo na Pannoniji... :grim Čase pa grem takoj popravit... da jih ne bo preveč... ;)
Gregs Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Oj a greste res 26. in 27.5, js bi tut sov z vami ce mate placm, magar s svojim prevozom se z ksnim kolegom.A je treba kj rezervirat vnaprej, kaj če ne bo ok vremena? Dj mi povej mal vec podrobnosti: Kok € je za en dan pa kako se vozi? grupe ? Kok je se dodatnih stroškov (kilometrov iz LJ) ? Rezervacija: da, razen če ni polno, se lahko prijaviš na licu mesta. Če rezerviraš prej in je vreme slabo, voziš z dežnimi gumami... :D € na dan: poglej na www.pannonia-ring.com pod Events in poglej tisti dan, ko organizira zakupnik. V tem primeru je to Michael Fiala, stan pa je: http://www.r-days.at/ Tam imaš celoten razpores. Dodatni stroški: prevozi iz Lj do tja stane ??? - odvisno od porabe avta. Km pa je v eno smer cca. 350-360 km.
Red Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 Z veseljem bi kakšen krog naredil s tabo na Pannoniji... :grim Čase pa grem takoj popravit... da jih ne bo preveč... ;) Tudi meni bo v veselje ...ni blo preveč časov, odlični so :worship: , lepo napisani, le favš sem ti :grim ......ti, eno samo poštenje pa greš brisat vsega.... ;)
SharpNinja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 K noben ne da od sebe ne bele ne črne bom pa jz :krneki: ...v pondelk in tork se nas je enih 5 kosov drsalo po Panoniji.....sj je kr blo za preživet :whistle: , sicer bi lohk blo tud bolš, sm kwa čmo. Pondelk je bil dan za rekorde; čestitke Rudetu (še vaz'co je dobu :hooray: ), pr Bojču so neki pobrkal in ga prkrajšal za vaz'co :whistle: pa tko jih je vse dol udaru :worship: , sm v torbico gre pa še več not ( pa hvala za šlep tistih par krogov :naughty: ). Na konc pa ne smem pozabit na Janeza, ki je več kot dostojno zastopal dolenjske barve in pokazal kako se to dela..... :grupni: ....prvič na pisti in čas 2:09.xx :worship: :worship: . V torek je pa vročina prbijala, d se je človk po polurnem sešnu komi prvleku nazaj v bokse :wacko: (tud najbl tazmrznjeni :krneki: so rabl asistenco pri sestopu z zverine, hvala Master S., k noge niso več držale).
Bojč Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 čestitke Rudetu (še vaz'co je dobu :hooray: ), pr Bojču so neki pobrkal in ga prkrajšal za vaz'co :whistle: pa tko jih je vse dol udaru :worship: Prasci ane?? Pa že po drugmu krogu sm si vse začel prpravljat, kako bom pol Rudeta malo je*al v glavo!!! Drugič. Kmalu!! pies: Gregs, a ti nekej povem???? :naughty:
suzuki Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 (popravljeno) Hola! hja, jst sem še bolj mrtev kot živ, tale dvodnevna vročina, pa včerajšnja osemurna vožnja domov, po celem dnevu drajsanja... kriza... ampak ko se že govori o rekordih sem pa le zbral tolk moči da povem da je bil en zamolčan: SN :winkiss: je popravila svoj lanski rekord za 15 sekund :eek: če bo šlo tako naprej bo kmalu prehitela svojega Masterja in se sončila v prvi jakostni skupini :worship: OK, dost hvaljenja :krneki: :wub: jutri prilepim še kaj slikc, če bo kaj časa med besnimi pripravami na ponedeljkovo in torkovo Brno... in seveda nekaj kil čestitk novopečenim rekorderjem in spomeničarjem :worship: Popravljeno Maj 28, 2008. Popravil suzuki
Gorgh Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Vi greste tudi v Brno??? Pa ste rezervirali zadevo pri Franzu? Ker drugače ne vem kako bo, ker je že nekaj cajta polno za Brno....
rude Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Prasci ane?? Pa že po drugmu krogu sm si vse začel prpravljat, kako bom pol Rudeta malo je*al v glavo!!! Drugič. Kmalu!! :P :P :P :grrr :grrr :grrr
rude Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Vi greste tudi v Brno??? Pa ste rezervirali zadevo pri Franzu? Ker drugače ne vem kako bo, ker je že nekaj cajta polno za Brno.... Smo mu dali neki šoldu. Upam, da se ne bo francoza naredu. :D
Gregs Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 pies: Gregs, a ti nekej povem???? : Povej, povej, saj veš, da me številke zanimajo... :naughty: Hitro napiši, za koliko me zdaj šišaš, da vem, kako se bom moral naslednjič potruditi... ;) Čestitke vsem! :OK: Rudić, kakšna vazca je tokrat padla? Barva... ;)
Gregs Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Tudi meni bo v veselje...ni blo preveč časov, odlični so , lepo napisani, le favš sem ti ......ti, eno samo poštenje pa greš brisat vsega.... Mah, sem reduciral, da ne bo preveč smetja... puščam samo te s CBR 600RR... ;)
Bojč Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Povej, povej, DRISKA ZAPEČKARSKA!!!!! Enih 5 sekund boš mogu še nekje najdt. :whistle: pies1: moja karta za free bergerja?? pies2: a ti še nekej povem?? :whistle:
Bojč Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 kakšna vazca je tokrat padla? Barva... ;) Zdej so plave talali!! :naughty:
Gregs Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Enih 5 sekund boš mogu še nekje najdt. pies1: moja karta za free bergerja?? pies2: a ti še nekej povem?? :whistle: Čestitke!!! :worship: :OK: /če je vse res, kdo bi ti pa vse verjel/ :P Karta Berger si rihtaš sam, kaj naj ti jaz zdaj naredim?! :hmm: Povej, povej.. ;)
Bojč Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Čestitke!!! :worship: :OK: /če je vse res, kdo bi ti pa vse verjel/ :P Karta Berger si rihtaš sam, kaj naj ti jaz zdaj naredim?! :hmm: Povej, povej.. ;) PUSSY ZAPEČKARSKI SAKRABOLT!!!!! Imaš mojo free karto za bergerja!!!!!!! Kaj misliš ti letos zlest dol s tistega marofa al si se oženu z njim!!!!!!! Rudeta ne smem zajebavat, katra nonstop nekej trokira, umi dolenjci so pa mene zajebavali namesto jaz njih!!! Halooooo!!!
Bojč Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Čestitke!!! :worship: :OK: /če je vse res, kdo bi ti pa vse verjel/ :P 6 da smo bolj natančni. .)
johan Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Na prejšni strani je blo neke govora o Brnu.Ma kdo kak link da si malo termine pogledam? hvala
moto_freak Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Na prejšni strani je blo neke govora o Brnu.Ma kdo kak link da si malo termine pogledam? http://www.jura-racing.de/
suzuki Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 (popravljeno) Hola! evo nekaj obljubljenih slikc :) gužva v modri grupi - vožnja z inštruktorji; SN :winkiss: prihaja domov iz službe v črni grupi :) Dolenjski Janez prvič na Panoniji, pa 2:09.xx, čelado dol!!! rude in bojč med pripravami na dirko start obeh dirk, "tahitrih" in "tapočasnih"... ... in rezultati :worship: SN :winkiss: drvi po ciljni ravnini; in utrujena po koncu šihta, z novim osebnim rekordom v žepu :OK: Popravljeno Maj 29, 2008. Popravil suzuki
SharpNinja Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Jz sm se pa že vidla na tehle štegncah pr torbičarjih......ja sj,when pigs fly.... Kdo je bil utrujen :angry: , jz zihr ne k sm sm turizem pa napoto zganjala.....tačrni smo itak nevarni, seb in drugim :krneki: .
Gregs Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 SAKRABOLT!!!!! Imaš mojo free karto za bergerja!!!!!!!Kaj misliš ti letos zlest dol s tistega marofa al si se oženu z njim!!!!!!! Rudeta ne smem zajebavat, katra nonstop nekej trokira, umi dolenjci so pa mene zajebavali namesto jaz njih!!! Halooooo!!! Huh? Suzuki ima, kolikor jaz vem... jaz nimam nobenega bona doma... vprašaj njega... OStalo PM... ;)
suzuki Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Jz sm se pa že vidla na tehle štegncah pr torbičarjih......ja sj,when pigs fly.... Jutro SN :winkiss: , ne, pigsom sploh ni treba letet, samo pravo taktiko morajo imet: vedno več "počasnetov" na treningih komaj (z)vozi 2:23.xx, dirko pa potem čudežno odpeljejo z 2:04.xx :whistle: in to se po pripovedih očevidcev dokaj redno dogaja, spomni se npr zgodbe dolgonosih Kamničanov... Kdo je bil utrujen :angry: , jz zihr ne k sm sm turizem pa napoto zganjala.....tačrni smo itak nevarni, seb in drugim :krneki: . turizem?? morda, ampak si morala imet zelo malo dopusta, ker se ti je skoz zelo mudilo :naughty: pa tud ko si prišla v bokse ti je jezik visel ven kot Fridi :winkiss: Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil suzuki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se