Vojč Objavljeno September 14, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2005 Glavno je ka ste se meli :OK: si si dal duška ha :? :D Kakšna je pa bijla cena pa koliko časa ste meli stezo na razpolago? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 ......in Red so te pustili na stezo ali ne :huh: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) ..bil danes na pannonia ring??Če si bil potem je zaželjena krajša reportaža :D ← Hvalabogi bil.... Po poldnevu se je nabralo precej voznikov(ene 80 dodatnih, ki so plačevali po 95 Eur, v predplačilu smo dali 75.... ). Je bla gužva :blink:, vlečna in reševalna služba je delala s polno močjo in sploh izhodi slednjih niso zelo izostajali za prvo. Nisem štel, ampak ene 25 se jih je izločilo.....tudi par zelo konkretnih padcev je bilo... :( Na, čakali smo tudi po 20 minut pred rampo - The BOSS za rampo in semafor je spuščal tudi po 1 motor, 5 na pol minute je že dobro :slap:. Čakalo nas je min. po 50.... :huh: in v tem času se je na koncu ciljne večkrat pokadilo.... Če sem odkrit, sem šel z Grobnika po prvem obisku boljših občutkov.... Dirkališče je zahtevno, precej razgibano in niti ne tako počasno... Tudi ponavljajoče prekinitve po padcih naredijo svoje, ka pa vem....lahko povem, da čutim rešpekt do steze.... bomo pa šli še kaj povadit ;) Popravljeno September 14, 2005. Popravil Red Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Ja...und schon wieder "TAPAJNA" , "Tapanjero" Miljan!!! V dirki je osvojil 3. mesto, najboljši čas 2.06,xxx! :worship: :worship: :worship: Čestitke Miljanu za trdo zaslužene stopničke in osebni rekord... Pokalov ni bilo in organizator je začudenim facam dejal, da podarja izlet, dopust.... :D Kam, pravijo najboljši? Mike:Jaaa......in Kambodža!! .) :grrr ...nagrada je prosti vstop-celodnevni trening na Panonnii. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Ja res je blo zelo zanimivo.Čeprav je bilo ogromno padcev,izletov iz proge tako ,da človeku da malo mislit.Ampak je bilo dobro.Proga je res zanimiva. Bo še treba it pogledat.Prvi vtis je bil dober.Milanu tud jaz čestitam :OK: :OK: :OK: za rezultat.Drugič mu moramo zrihtat kako hosteso,ki mu bo delala senco na štartu. red lahko povem, da čutim rešpekt do steze.... bomo pa šli še kaj povadit sma že dva :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Čestitke Tapajnerju :OK: :OK: Škoda pa, da nisem prišel :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2005 Čestitke Tapajnerju :OK: :OK: ← se pridružujem čestitkam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 Je pa v ponedeljek Pannonia prosta... :yea2: :whistle: D. ← če boste slučajno šli v ponedeljek na pannonio javite :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 29, 2005 Deli Objavljeno Oktober 29, 2005 če boste slučajno šli v ponedeljek na pannonio javite :yea2: ← :naughty: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 če boste slučajno šli v ponedeljek na pannonio javite :yea2: ← :naughty: D. ← a se gre jutri na pannonio al ne :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 a se gre jutri na pannonio al ne :hmm: ← Gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 a se gre jutri na pannonio al ne :hmm: ← Po današnjem uspešnem športnem dnevu je seveda jasno, da se na Pannonio gre... :) Odhod bo precej zgodaj (med 6h in 6h30 iz MB), saj je pot do tja razmeroma počasna. Dejali so mi, da se da vozit od 9h pa vse do mraka (16h+), obstaja pa možnost, da si bo progo potrebno deliti z avtomobili (pol ure mopedi, pol ure avti). Cena je €80 za cel dan in €60 za pol dneva - urne karte žal nimajo. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno Oktober 30, 2005 Deli Objavljeno Oktober 30, 2005 pa če boste šli kej slikajte pa poročajte o cajtih.... js sem letos naredu 2.05.541 sam sem naslednji krog kresnu, verjetno zato, ker sem bil preveč trmast :blush: :blink: , tko, da....merkajte se uglavnem lp, jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Last call - pravkar odhajamo iz MB... Če si kdo, ki je ob naši poti, želi zraven, ima še kake pol- do tričetrt- ure časa, da pokliče na GSM (prostora je za eno osebo). lp, D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 (popravljeno) ...vreme ni glih za neko ganjanje po pisti :doze: mrzlo je pa piha ko svinja :wacko:....vseeno uživajte :OK: Popravljeno Oktober 31, 2005. Popravil jose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Oktober 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Last call - pravkar odhajamo iz MB... lp, D. ← ...čakamo reportažo :) ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Fotoreportaža: Gody v ogrevalnem krogu: Gody kak krog kasneje: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Tisto veliko črno na sredi slike sem jaz, ono malo rdeče pod mano pa Husto... :blush: Pa še Daviid v akciji: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Številka in posvaljkane gume: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 po slikah sodeč danes ni blo neke velke gužve :) a je kaj zeblo, glede na temperature :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 mmmmm gumo papu; kok vas je pa blo na pisti vse skupaj? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Vreme je bilo OK - deležni smo bili celo nekaj sonca. Do 15h, morda 15h30 je bilo razmeroma toplo (8 st.C), potem pa je sonce malo padlo in zadeva se je nevarno ohladila (7 st.C). Gume so se kljub temu lepo ogrele in ves čas dobro držale. Moj najboljši čas je bil 2:34:xx, so pa najboljši časi tahitrih danes bili okrog 2:13:xx, večinoma pa okrog 2:16:xx. Na progi sta bila še dva avtomobila (Porsche GT3 - 2:10:xx in Toyota Supra - 2:45:xx) ter dva Superkart-a (počasnejši je vozil 2:16:xx). Zgodil se je en padec (brez poškodb) in en izlet Supre v pesek. lp, D. PS: Aja, ko smo moped skoraj že spakirali (ker je ob 16h postalo že hudo mrzlo), nas je obiskal Red. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 po slikah sodeč danes ni blo neke velke gužve :) a je kaj zeblo, glede na temperature :hmm: ← Na display-u proge je čez cel dan kazalo največ 8 st.C, s tem da je teh 8 st.C bilo do 15h še kar OK, potem pa je bilo istih 8 st.C malo hladnejših... :) Dokler ni padlo na 7 in nato še na 6 st.C - to pa je bilo že nesramno mrzlo. Gužve pa res ni bilo. ,31 Oct 2005 @ 23:55] mmmmm gumo papu; kok vas je pa blo na pisti vse skupaj? :hmm: Mislim, da je vse skupaj čez dan bilo kakih 12-15 mopedov, 2 avta in 2 superkart-a... S tem da na pisti nikoli ni bilo 'gneče'. Se mi zdi, da sem par krogov bil na pisti sam. :OK: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 kolk km je do tja od meje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 (popravljeno) kolk km je do tja od meje :? ← :hmm: Ne vem, menda je okrog 180 km iz Maribora. če ne zalutaš... :) D. PS: Preostale fotke so tukaj, jutri pa se bodo pojavili še kakšni video clip-i... Popravljeno Oktober 31, 2005. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se