bagio Objavljeno Marec 20, 2012 Deli Objavljeno Marec 20, 2012 hočeš reči da se zdaj bolje peljem To pa ne vem,ti povej!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 To pa ne vem,ti povej!! nimam več dobrega inštruktorja kot si ti, si me zapustu tak da ne vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 nimam več dobrega inštruktorja kot si ti, si me zapustu tak da ne vem Sem ti na voljo,kr povej kdaj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2012 Deli Objavljeno Marec 21, 2012 Sem ti na voljo,kr povej kdaj :grim takoj ko dobim gume in to dunlop gp-jke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Marec 22, 2012 Deli Objavljeno Marec 22, 2012 ....kaj ko bi se vidva raje kdaj po telefonu slišala, da ne smetita teme zaradi "privat" zadev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 22, 2012 Deli Objavljeno Marec 22, 2012 ....kaj ko bi se vidva raje kdaj po telefonu slišala, da ne smetita teme zaradi "privat" zadev? :xx: :xx: :xx: sax46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Bagio gremo v sredo na Madžarsko, cel dan z dirko in lap timerjem za 115 EUR,....pa še vreme kaže da bo odlično Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Bagio gremo v sredo na Madžarsko, cel dan z dirko in lap timerjem za 115 EUR,....pa še vreme kaže da bo odlično Akcija :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno Marec 25, 2012 Deli Objavljeno Marec 25, 2012 Akcija :kva2: smo že trije-gasa :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Marec 26, 2012 Deli Objavljeno Marec 26, 2012 Kaj pol bomo spet slovenci večino pokalov odnesli,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 26, 2012 Deli Objavljeno Marec 26, 2012 Kaj pol bomo spet slovenci večino pokalov odnesli,... Zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 lepo se furite, pa uživajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 lepo se furite, pa uživajte Hvala,že vse pripravljeno,ob 4 štart :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Gre kdo od forumašev okušat nizke temperature ta vikend na Pannonijo? No,jest jih grem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Gre kdo od forumašev okušat nizke temperature ta vikend na Pannonijo? No,jest jih grem Se vidmo gor, pa kaloriferjev, bunde, zimske kape, škornjev in dežnih gum ne pozabit doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Se vidmo gor, pa kaloriferjev, bunde, zimske kape, škornjev in dežnih gum ne pozabit doma A maš kakšne dežne gume viška? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 (popravljeno) A maš kakšne dežne gume viška? Eno še dobro ohranjeno prednjo rabljeno imam za "rezervo", zadnje pa žal ne, sem naredla slick z nje lani, ko se je pista sušila. Če ti kj pomaga, jo bom mela s sabo gor, pa lahko dobiš, če bo kriza. Inča, the destroyer (drugič bom mogla bl iz nagiba vn žgat, da ne bodo pussy štrajfni tolk očitni ): Popravljeno April 5, 2012. Popravil svobodnaptica01 BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Jap, se vidmo ^^ Dežnih pa upam, da ne bo treba s sabo... zaenkrat dobr zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Brdaus, kje to ti gledaš? Očitno bomo rabl bl kramparce pa zimsko opremo :glare: gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Jest to tlele gledam http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/hdfForecast?query=sarvar Bomo vidl, kako bo. Uglavnem dolge gate vzemte s sabo BTW: po takem hladnem vremenu se še nism vozu.... I shall take it as a challenge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Mene pa ne bo....vreme me nic ne mika it se pa vidimo na naslednji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Mene pa ne bo....vreme me nic ne mika it se pa vidimo na naslednji Pussy Ja pa dugič, ane PS: še kar čakam, pa čakam, pa... gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Še sonce bomo imeli res pa da bo mal mrzlo :grim http://meteorologus.hu/7-napos-elorejelzes/Szombathely gandi, She, Brdaus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Še sonce bomo imeli res pa da bo mal mrzlo :grim http://meteorologus....zes/Szombathely Are you freezing your arse or what? Prosim za urna poročila! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Are you freezing your arse or what? Prosim za urna poročila! Evo poročila, hehe no glede na vremensko napoved ki je bila bolj tko tko smo si samo želeli da bo suho.Da niti ne omenjam poti gor, ko smo pa prišli na Pannonijo je pa itak deževalo no takoj sem poiskal našo mega motoristko Ines #84 ki mi je opisala vse mogoče in nemogoče razmere na progi. No, jest sm itak vedel da bo nedelja lepa, in tako je bilo. Jasno sončno jutro ampak mrzlo in z močnim vetrom :xx: Dopoldne smo odpeljali par treningov, kjer smo več ali manj tipali kok je oprijema, pa kolk cajta se lahko borimo z močnim vetrom. Kamionček ki odvaža razbite motorje iz proge, je delal z polno paro, kar lih ni vlivalo zaupanja v dober oprijem :grrr Dirko za Ducati pokal smo odvozili v lepih 5 stopinjah plusa, no jasno na drvečem motorju je bilo to pomoje ene -5 stopinj :grim Suma sumarum, vsi celi in zdravi, par motorjev popraskanih, fajn družba, fajn zabava, in super dirka Zdej pa čakamo na 1. Maj na 2.dirko Ducati pokala ki bo na Grobniku črna strela, maus, gandi in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se