Kawasaki81 Objavljeno Oktober 28, 2012 Deli Objavljeno Oktober 28, 2012 V klasi - 650 smo odnesli 1. in 2. mesto, v klasi + 650 pa 2. mesto. Drugače pa vreme ni bilo ravno briljantno, cca. 10 stopinj, oblačno in vlažno. Bilo je kar dosti padcev. Sem pa imel velike probleme z vizirjem, ki se mi je zelo rosil. Letos še upam na kak obisk grobnika, pol pa počasi kuščarja spucam pa pripravim za drugo sezono. kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Oktober 29, 2012 Deli Objavljeno Oktober 29, 2012 lepo, lepo, pri vizirju pa pinlock.... LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 KUŠČARJA ŠE KAR PUSTI V GARAŽI DA BO PARAJD.GREMO ŠE NA KAK FRAJ DAN GROBNIK,AL PA PANNONIO. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 KUŠČARJA ŠE KAR PUSTI V GARAŽI DA BO PARAJD.GREMO ŠE NA KAK FRAJ DAN GROBNIK,AL PA PANNONIO. :grim Se bojim da bo to drugo leto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno November 1, 2012 Deli Objavljeno November 1, 2012 nič bat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno November 2, 2012 Deli Objavljeno November 2, 2012 Ja upam da še bo vreme letos za kak obisk grobnika, kjer še nimam dosti krogov. Če bo vreme bom 9. in 10. na grobniku. Konti se boš pridružil ne???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno November 2, 2012 Deli Objavljeno November 2, 2012 Ja upam da še bo vreme letos za kak obisk grobnika, kjer še nimam dosti krogov. Če bo vreme bom 9. in 10. na grobniku. Konti se boš pridružil ne???? Bomo ja,sam če bo vreme! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno November 3, 2012 Deli Objavljeno November 3, 2012 Če bo tkole mraz boste mogl it kam v Španijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno November 3, 2012 Deli Objavljeno November 3, 2012 kdo je za pannonio jutri 04.11.2012.nekaj se kaže da bi vreme bilo. pa se slikca od 26.10.2012 brand lepa bera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno November 3, 2012 Deli Objavljeno November 3, 2012 casper7 in suzuki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 3, 2012 Deli Objavljeno November 3, 2012 Tolk pokalov, pa nč penine . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno November 3, 2012 Deli Objavljeno November 3, 2012 Tinko počakaj do petka pa gremo na grobnik,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno November 3, 2012 Deli Objavljeno November 3, 2012 ja saj verjetno ne bo druge.je zaenkrat odpovedano za jutri.pač ko bo vreme ok pa gremo.tudi jaz upam za petek ali pa soboto ko bodo štajerci -štorman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno November 3, 2012 Deli Objavljeno November 3, 2012 ja saj verjetno ne bo druge.je zaenkrat odpovedano za jutri.pač ko bo vreme ok pa gremo.tudi jaz upam za petek ali pa soboto ko bodo štajerci -štorman Če bo vreme Ok bom jaz v petek in soboto doli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno November 27, 2012 Deli Objavljeno November 27, 2012 Jutri pa še mal na pannonio drgnt,da ne bomo sam po grobniku drajnal gsxf750, kewo in predragkp 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno December 17, 2012 Deli Objavljeno December 17, 2012 še zdaj se mi kolca za tako lepim dnevom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 17, 2012 Deli Objavljeno December 17, 2012 še zdaj se mi kolca za tako lepim dnevom Še mal pa bo,mi ko tudi pozimi vozmo kewo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzukigsxr1 Objavljeno December 18, 2012 Deli Objavljeno December 18, 2012 kaj tisti event pozimi na panonii še obstaja? timska dveurna dirka al neke takega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno December 18, 2012 Deli Objavljeno December 18, 2012 bila 26.11. če ni odpadla zaradi premale udeležbe LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzukigsxr1 Objavljeno December 18, 2012 Deli Objavljeno December 18, 2012 aja, enkrat sem bil februarja...minus pa rahli sneg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno December 18, 2012 Deli Objavljeno December 18, 2012 Yeti race Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Marec 20, 2013 Deli Objavljeno Marec 20, 2013 Danes pa se je končno tudi na Pannoniji začelo dogajat....več bo lahko povedal forumaš "Sax46", ko se vrne domov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax46 Objavljeno Marec 20, 2013 Deli Objavljeno Marec 20, 2013 Jap...Blo je prijetnih 15 stopinj, sonce, v glavnem vse, kot mora bit .....Sam Tistmu padcu, bi se odpovedal že na vse zgodaj , pa kaj čmo, ko pa sem mel rabljeno Kr-ko letnik 2008 gor, ki očitno ni bila več uporabna!!! Ko sm dal novo gumo gor, je pa blo vse, kot mora bit. Postavil Personal best 2:06,5. Prijetno presenečen na R6-ko. kewo, GrCaR in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Maj 21, 2013 Deli Objavljeno Maj 21, 2013 Če je kakšen interesent za poceni dan na Pannoniji z dirko, v četrtek 23.5.2013 naj javi imam pa dve karti naprodaj,organizator pa Wohner. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej46 Objavljeno Julij 3, 2013 Deli Objavljeno Julij 3, 2013 (popravljeno) Živijo, koga mogoče zanima 19.7.2013 cena je 100€/dan (plača se na stezi), urnik je vredu: http://palyamotorozas.hu/hu/letoltesek/versenyek/257/ Nekaj se nas dogovarja za izlet problem je edino v transportu. Imamo eno prikolico za 2 motorja in avto, in še eno prikolico za 3 motorje ki nima vlačilca tako da če kdo želi zraven in ima prevoz s kljuko naj se javi. LP M Popravljeno Julij 3, 2013. Popravil Matej46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se