bajsi Objavljeno Julij 26, 2013 Deli Objavljeno Julij 26, 2013 koga bom srečal v ponedeljek 29.7.2013?? LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Julij 26, 2013 Deli Objavljeno Julij 26, 2013 koga bom srečal v ponedeljek 29.7.2013?? LP Bajsi Saj veš,staro zasedbo bajsi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
N3jc Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 Na Pannonia ring-u sem pozabil bazo za laptimer, katerega je osebje našlo in me sedaj tam tudi čaka. Sedaj me pa zanima, če bo kdo v kratkem šel tja gor in bil toliko prijazen, da bi mi zadevo prinesel nazaj v slo ? Če bo kdo šel, bi ga/jo prosil, da me kontaktira tukaj na pm ali pa mob.: 031-619-736 da mal opišem kako stvar izgleda. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Imamo eno karto viška za 15.8. za 90€ z dirko in lap tymer-jem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Avgust 23, 2013 Deli Objavljeno Avgust 23, 2013 Gre kdo 23.9 na yamaha R days? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MetodT Objavljeno Avgust 29, 2013 Deli Objavljeno Avgust 29, 2013 Gre kdo 23.9 na yamaha R days? Ce imas kaj prostora na prikolici/kombiju se z veseljem pridruzim . LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Avgust 31, 2013 Deli Objavljeno Avgust 31, 2013 Kolko je cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MetodT Objavljeno September 2, 2013 Deli Objavljeno September 2, 2013 Kolko je cena? Ce pohitis bo 100 evrckov. Link http://www.motor-sports.at/de/de-yamaha-rdays/de-yamaha-rdays-index-anmeldung.htm LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 12, 2013 Deli Objavljeno September 12, 2013 Zanima me kje običajno gledate vreme? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno September 12, 2013 Deli Objavljeno September 12, 2013 http://meteorologus.hu/7-napos-elorejelzes/Szombathely http://www.foreca.com/Hungary/Sarvar ....oba zanesljiva.... macak333 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
N3jc Objavljeno September 27, 2013 Deli Objavljeno September 27, 2013 Na Pannonia ring-u sem pozabil bazo za laptimer, katerega je osebje našlo in me sedaj tam tudi čaka. Sedaj me pa zanima, če bo kdo v kratkem šel tja gor in bil toliko prijazen, da bi mi zadevo prinesel nazaj v slo ? Če bo kdo šel, bi ga/jo prosil, da me kontaktira tukaj na pm ali pa mob.: 031-619-736 da mal opišem kako stvar izgleda. Lp Anyone ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno September 28, 2013 Deli Objavljeno September 28, 2013 Nekaj nas gre skoraj sigurno naslednji vikend gor tak da ti lahko prinesem,..lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
N3jc Objavljeno September 30, 2013 Deli Objavljeno September 30, 2013 Nekaj nas gre skoraj sigurno naslednji vikend gor tak da ti lahko prinesem,..lp Imaš ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Oktober 10, 2013 Deli Objavljeno Oktober 10, 2013 V nedeljo je BTR-performance na Pannonii. Vreme bo lepo. Bi šel kdo gor iz Ljubljane/okolice, da si delimo stroške prevoza? http://www.btr-performance.at/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MetodT Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 V nedeljo je BTR-performance na Pannonii. Vreme bo lepo. Bi šel kdo gor iz Ljubljane/okolice, da si delimo stroške prevoza? http://www.btr-performance.at/ Evo spet se jest prodajam....: Ce imas kaj prostora na prikolici/kombiju se z veseljem pridruzim . LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 V nedeljo je BTR-performance na Pannonii. Vreme bo lepo. Bi šel kdo gor iz Ljubljane/okolice, da si delimo stroške prevoza? http://www.btr-performance.at/ Mogoče se vidimo,mi gremo že jutri, če bo vreme in volja mogoče ostanemo še v nedeljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 Mogoče se vidimo,mi gremo že jutri, če bo vreme in volja mogoče ostanemo še v nedeljo Bravo prvak , te že kaj srbijo kolena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 kr,kr,zato pa v četrtek na Grobnik,ko kaže da bo sonce pa 11 stopinj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 javi mi če boste, vas pridem pogledat, držim pesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 11, 2014 Deli Objavljeno Februar 11, 2014 javi mi če boste, vas pridem pogledat, držim pesti ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Februar 12, 2014 Deli Objavljeno Februar 12, 2014 kr,kr,zato pa v četrtek na Grobnik,ko kaže da bo sonce pa 11 stopinj Pa ne pozabit ketne . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 (popravljeno) Medtem ko na Grobniku spijo že 40 let .... Zdej bo še manj strahu na koncu ciljne pa robniki Popravljeno Februar 24, 2014. Popravil lmperator gsxf750, MoTo G_P, flero in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 pa glih zadn ovink je biu najbl hud k te je mal stiskal pr jajcih k si prletu po robu gsxf750 in GrCaR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pitstopservvv Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 Včeraj bil na dan otvoritve! Zvozil kar nekaj krogov! Fenomenalno! DXR16, bajsi, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno Marec 2, 2014 Deli Objavljeno Marec 2, 2014 Včeraj bil na dan otvoritve! Zvozil kar nekaj krogov! Fenomenalno! Povej malo več...kakšni so spoji starega in novega asfalta, cene imajo iste kot so navedene na njihovi strani... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se