Terminator Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Fantje, vidim, da ste uživali! :worship: razen enega, ki je malo manj užival, ker se je skipal... :( Upam, da ni bil kakšen vaših... Pa vreme vam je zdržalo... vas ni nič pralo? Upam, da bo tako lepo tudi konec meseca, ko se (vsaj jaz) prvič odpravljamo na Panonio... :OK: Slikce zgledajo v malce narobe vrstnem redu. Meni se zdi, da sta se skipala dva. En v drugega? :cry: Ja tudi jaz upam, da bo vreme šus!? :whistle:
danci1973 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Fantje, vidim, da ste uživali! :worship: razen enega, ki je malo manj užival, ker se je skipal... :( Upam, da ni bil kakšen vaših... Pa vreme vam je zdržalo... vas ni nič pralo? Upam, da bo tako lepo tudi konec meseca, ko se (vsaj jaz) prvič odpravljamo na Panonio... :OK: Tell me more, tell me more! D.
Gregs Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Tell me more, tell me more! Bizixxx nam je zrihtal, da gremo žgat 3 komadi 28. in 29. septembra v sklopu avstrijcev. Nekaj jih pride pa samo za en dan, to je petek 29.9. Za kaj več vprašaj Bizija... ;)
Gregs Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Mimogrede: če bi šel kdo 27.9. zvečer proti Pannoniji in pride nazaj 29.9. zvečer, se lahko zmenimo za sedež v avtomobilu... preko PM... prevoz je v hitri srebrni puščici... :whistle: .)
Terminator Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Mimogrede: če bi šel kdo 27.9. zvečer proti Pannoniji in pride nazaj 29.9. zvečer, se lahko zmenimo za sedež v avtomobilu... preko PM... prevoz je v hitri srebrni puščici... :whistle: .) C-ja četrtek opoldan nekje. Vozi počasi in previdno. Zvečer pivakl. Lp.S.
Gregs Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Zvečer pivakl. :grrr :grrr :grrr (prvič zato, ker ne pijem, in drugič zato, ker smo na pisti) .) Se vidjamo!!! :OK: :OK: :OK:
Terminator Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 :grrr :grrr :grrr (prvič zato, ker ne pijem, in drugič zato, ker smo na pisti) .) Se vidjamo!!! :OK: :OK: :OK: Eh, na pisti pa ne bomo zvečer. Jest pa bizi itak zmeraj preden greva na progo zjutraj ene dva šnopčka rukneva za pogum pol pa gasa! :eek: Sam tok da veš... :P Se vidjamo. :OK:
Gregs Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Eh, na pisti pa ne bomo zvečer. Jest pa bizi itak zmeraj preden greva na progo zjutraj ene dva šnopčka rukneva za pogum pol pa gasa! : Ahahahaha.... :lol1: Ta je pa tako dobra, da bi ti še skoraj verjel... ;) Le glej, da bosta pokazala dobro linijo... :grim
Terminator Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Ahahahaha.... :lol1: Ta je pa tako dobra, da bi ti še skoraj verjel... ;) Le glej, da bosta pokazala dobro linijo... :grim Eh Gregs, men že spomin ful peša (starost pa to), če sem zadnjič kej dobrih špur naštudiral, sem jih do sedaj že ziher pozabu :slap:. Bomo kar skupaj ponovno ugotavljl kje so ta-dobre. ;) Ker boš tam že dopoldan, pazi na (po levem) ravnino ki gre v luknjo (avtomatično boš dal gas na ful) ampak, če boš tam na ful prtegnu ti bo na sredini v luknji kr ornk balanco zrukal. :eek:
gapi Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Ker boš tam že dopoldan, pazi na (po levem) ravnino ki gre v luknjo (avtomatično boš dal gas na ful) ampak, če boš tam na ful prtegnu ti bo na sredini v luknji kr ornk balanco zrukal. Dejansko res! Men je to že v prvem krogu naredl, pol sm pa počekiru da če mal hitrej tm odpeleš da te bolj ven prot travi odnese da ni več teh problemov. se mi zdi da to nardi samo na sredini steze :?
Gregs Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Ker boš tam že dopoldan, pazi na (po levem) ravnino ki gre v luknjo (avtomatično boš dal gas na ful) ampak, če boš tam na ful prtegnu ti bo na sredini v luknji kr ornk balanco zrukal. Povej, pri kateri številki oz. med katerima številkama to naredi:
2384nsdf83 Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Mislim, da je lukna med 8 in 7
BIZIXXX Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Gregs, med 11 in 12 je ena luknja, ampak ni take panike. Sam gas , mal opleta, ampak ni krize.
Bojč Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Za tm se čisto nič ne boj, če nimaš 120 KM na zadnjem biciklu!!
gapi Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 lukna je med 11 pa 12. sicer res ni nič hujšega vendar zna pošteno zmotit če ne pričakuješ...vsaj men jo je prov grdo zmetal tko da sm že mislu da bom fuknu (hvalabogu za stabilizatorček :OK: )
Bojč Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 :eek: Med 11 in 12 se samo lepo po zadnjem odpelješ!! Kaj vas je tm metalo??
Gorgh Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Med 11 in 12 se samo lepo po zadnjem odpelješ!! word! Popravljeno September 26, 2006. Popravil Gorgh
Bojč Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Večji problem je med 1 in 17, ko prideš na vrh in tam pred 1 zagledaš ene tri k norijo z 80-100 na uro. Jest sm zgledal nekako takole tist moment :eek: .
Terminator Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Gregs, med 11 in 12 je ena luknja, ampak ni take panike. Sam gas , mal opleta, ampak ni krize. Zate k si pussy! :P Saj res ni krize ampak, če ne pričakuješ te mal zmede. Je pa odvisno kje jo trofneš. Če jo glih posred pa motor glih tapravo oscilacijo najde ga zna kr lepo zmetat. ;) Istočas počas previdno pa hitr pa na ful! :slap: Kaj sem zdej to reku u bistvu - fak knows but I like it. Večji problem je med 1 in 17, ko prideš na vrh in tam pred 1 zagledaš ene tri k norijo z 80-100 na uro. Jest sm zgledal nekako takole tist moment :eek: . Si ti mal pomešal? Voziš od 17 proti 1 in tam vsak bremza na enih 100 pred desnim? :? word! Divjaki! :P
Gorgh Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 hehe, pri 100 si tako v pesku da verjet ne moreš.... ma, morem mal se hvalit s temi filmčki, hehe :P :P
Terminator Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) hehe, pri 100 si tako v pesku da verjet ne moreš.... ma, morem mal se hvalit s temi filmčki, hehe :P :P Se spomnem videa - odlično! :worship: Saj v bistvu se res ne spomnem kolk se gre v desnega ampak enih 70-80 pa se mi zdi da kr? Vem, da mi je nazadnje po nesreč ratal u ler ruknt tm nekje med 4/3 pri na-dol šaltanju pa ni blo glih uredu! :eek: Popravljeno September 26, 2006. Popravil Terminator
Gorgh Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 LOL, nisva se razumela, haha, ti o hitrosti govoriš :) jst sm te razumu, kot da si napisu da se pri tabli z oznako 100 začne bremzat :))))
Bojč Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Si ti mal pomešal? Voziš od 17 proti 1 in tam vsak bremza na enih 100 pred desnim? :? :grrr 1. ovink ga pa kr počiš z 170+, lepo prosim!!!
moto rider Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 (popravljeno) Jst pa poznam en'ga, ki bremza velik' velik' kasneje, kot vsi drugi... pa tud' tle noter piše... A povem o njem še eno anekdoto?:... :grim "Je reku en Švaba, ki je med ovinki fejst hiter; :o "Ti, dej reci mulcu, naj ne bremza tako na tazadnjo, ker ga preveč pošrek postavlja"! :blush: Je reku stric: "No, mu bom pa rekel"... :( Vedel je pa že prej, da že leto dni, v zadnjih zavornih čeljustih nima paken!!! :o :o :o :o :hmm: :yes: Kwa pa zdej?........ :hmm: :hmm: :? Popravljeno September 26, 2006. Popravil fičo
Terminator Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 :grrr 1. ovink ga pa kr počiš z 170+, lepo prosim!!! DIVJAK!!! :P Se res ne spomnem - ti sporočim v soboto. Ok 170 bom šel minimum u desnega po ciljni - sam pazi, če si me "zaje" pa grem u pesek! :angry: ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se