pajkica Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Ne, sem še vedno nadopustu blagor enim k majo fajne delodajalce.....
pajkica Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Kako si fouš. A fejst boli? niti ne, sem že šefico vprašala, če lohAllo oponašam...pa je rekla najprej delo pol pa jelo jah kva morem če je pa smotana....
Alla Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 Vidiš, moji šefi so isto rekli. Zato pa sem lahko šla.
Scarabeo 500 Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 Ma ne moreš verjeti, kako na tem forumu administratorji rešujejo težave. Ko jim nekaj ni všeč, ko ne znajo ali nočejo brzdati nekaterih, pa zaklenejo celo temo.E, pa je stvar urejena. Ko otroški vrtec. Scarabeo pajkica in Scarlett 2
Scarabeo 500 Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 Vidim, da je tema zopet odprta. Ne znam si razložiti. Imam pa prošnjo. Če si že brisala dva posta, dej zbriši še tega zadnjega od Whiskeya, ki je poniževalen. LP Scarabeo pajkica 1
pajkica Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 pa se vidi koga ima Cufa polno p**** , s tem si vse dokazala..... pa še vtise od whiskeya prestav ker tja ne pašejo, to dobr veš, najboljš se glupga nardit... aja ne, si pač GLAVNA
gregorjanc Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 Lohk bi pa bil zraven posta kak dopis (kak dan), zakaj se ga bo brisalo, da še drugi vidmo kake kriterije ocenjevanja imate.
'.' Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 ne morem verjet kako resno jemljete ta virtualni svet. Jebat ga, posti se brisejo, zaradi tega ni treba analizirat celotno otrostvo moderatorja in pripisovat teh dejanja pomankanju sexa. Kot da ste prvic na netu, ne se tolko jezit zaradi neumnosti. SIMPLE MEN, Alla, Andrejcer in 1 other 4
Andrejcer Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 @Aynach, točno tako! Nekje morajo biti meje. :yes:
pajkica Objavljeno December 16, 2013 Opozori Objavljeno December 16, 2013 vse se začne pr sexu lohka uporabite tudi drug izraz..... brez tega pač ni življenja Scarlett in Andrejcer 2
motozajebant Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 Jst bom pa pohvalu Allo in Cufo k sta mi prou na hitro pomagali gandi 1
osa rider Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 Jst bom pa pohvalu Allo in Cufo k sta mi prou na hitro pomagali A zbrisat tvoje poste!??? Ja pohvalno . . . . . Scarlett in gandi 2
motozajebant Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 A zbrisat tvoje poste!??? Ja pohvalno . . . . . mojih postov ne rabita brisati :grrr osa rider 1
Kmet2 Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 MZ one so plačane od brisanja postov,ti jim pa dela ne daš :surrender:da ne bom off topic,morm pohvalit moderatorje za brisanje postov in izginjanje tem,še posebne zahvale grejo cufi in Alli :hooray: gandi 1
motozajebant Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 MZ one so plačane od brisanja postov,ti jim pa dela ne daš :surrender:da ne bom off topic,morm pohvalit moderatorje za brisanje postov in izginjanje tem,še posebne zahvale grejo cufi in Alli :hooray: tak sem
gandi Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 (popravljeno) Kmet, sočustvujem s tabo! Vem kaj preživljaš! (Mene ma tud Cufa rada) :grrr Aja, drugač pa tud pohvalim! Popravljeno December 18, 2013. Popravil gandi Kmet2 1
Alla Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 MZ one so plačane od brisanja postov,ti jim pa dela ne daš :surrender:da ne bom off topic,morm pohvalit moderatorje za brisanje postov in izginjanje tem,še posebne zahvale grejo cufi in Alli :hooray: Srce, jaz vas mam tolk rada, da to delam samo zato, da me lahko zmerjate Nič dinarčkov/evčrkov in podobnega ne rabim. Vaša hvaležnost je dovolj
maus Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 js mam allo full rt ... clo vanjo sm osa rider in trebor 2
pik1 Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 ... lupčk pa lubica, lupčk pa lubica, lupčk pa lubica ....
motozajebant Objavljeno December 18, 2013 Opozori Objavljeno December 18, 2013 ... off topic ste.... vsi Maus upiš, Cufa ti pa zbriš trebor 1
pajkica Objavljeno December 21, 2013 Opozori Objavljeno December 21, 2013 kaj spet BIPPPP štrajka :surrender: mam jaz čist frišne..... tale veseli december je res pizdarija..... hitr stakneš kak virus, ponavad lih narobe useka
osa rider Objavljeno December 21, 2013 Opozori Objavljeno December 21, 2013 js mam allo full rt ... clo vanjo sm Starina . . . . . al ni ne mal preveč prestara zate?? Kolkr vem, pr teb pridejo v pošteu 16+ in ko jih dosežejo 18 jih škartiraš! Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se