Bmflar Objavljeno Oktober 13, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2016 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: jst čustwa izlivam, ti me pa šališ lovju2 DAMI34 in maus 2
Kmet2 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Morem pohvalit , kakovost foruma se je drastično izboljšala z novim moderatorjem , da ne govorim o preglednosti , očal več ne rabim , ker je res pregledno Hvala Dami , ker si Bmflar, DAMI34, maus in 3 others 6
VS800 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Morem pohvalit , kakovost foruma se je drastično izboljšala z novim moderatorjem , da ne govorim o preglednosti , očal več ne rabim , ker je res pregledno Hvala Dami , ker si To je to.....tastari moderatorji bi se lohka mal zamislili.. DAMI34, Frenk 67, maus in 2 others 5
maus Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Morem pohvalit , kakovost foruma se je drastično izboljšala z novim moderatorjem , da ne govorim o preglednosti , očal več ne rabim , ker je res pregledno Hvala Dami , ker si pred 3 minutami, VS800 pravi: To je to.....tastari moderatorji bi se lohka mal zamislili.. tut js pohvalno pohvaljujem misli in delo muderatorja @DAMI34 p.s. kr souzne oči imam od uesela dr.looney, VS800, DAMI34 in 4 others 7
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Pravkar, maus pravi: kr souzne oči imam od uesela Hmmm, pol bi pa lohka kafe plaču Ja, bi pohvalu Damija, zdej nima več cajta za motoriranje k mora pucat maus, DAMI34 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 5 minutami, VS800 pravi: To je to.....tastari moderatorji bi se lohka mal zamislili.. Mislim ,da bi se stari lohk kar sami izbrisali , ker koristi ni , znajo sam povedat kolk nas majo polen qrac ...... maus, dr.looney, VS800 in 2 others 5
VS800 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Mislim ,da bi se stari lohk kar sami izbrisali , ker koristi ni , znajo sam povedat kolk nas majo polen qrac ...... No sej tko sm mislu, sam mal lepš napisu Bmflar, dr.looney, maus in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 11 minutami, maus pravi: p.s. kr souzne oči imam od uesela evo ti robčke...... Bmflar, Kmet2, notranc in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 34 minutami, Kmet2 pravi: Morem pohvalit , kakovost foruma se je drastično izboljšala z novim moderatorjem , da ne govorim o preglednosti , očal več ne rabim , ker je res pregledno Hvala Dami , ker si nč hvala, 4€ mi nakaži pred 28 minutami, maus pravi: tut js pohvalno pohvaljujem misli in delo muderatorja @DAMI34 p.s. kr souzne oči imam od uesela odgovor je enak prejšnjemu pred 27 minutami, HD-Dyna pravi: Hmmm, pol bi pa lohka kafe plaču Ja, bi pohvalu Damija, zdej nima več cajta za motoriranje k mora pucat edgovor je enak prejšnjemu + 20% več mi nakaži maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Damiju je zginil knof za lajke Kmet2 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Damiju je zginil knof za lajke ja, zdej bo namest njega kr TRR maus, VS800 in Bmflar 3
Codeine Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 6 minutami, HD-Dyna pravi: Damiju je zginil knof za lajke Popravljeno. Zdaj ga lahko spet lajkaš Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 (popravljeno) pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ja, zdej bo namest njega kr TRR Eto ga spet, hvala čika Codeine !!! tale TRR knof mi neki ni bil ušeč ..... Popravljeno Januar 11, 2017. Popravil HD-Dyna dr.looney, DAMI34 in maus 3
maus Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: nč hvala, 4€ mi nakaži neki manj mi je use skup ušeć Frenk 67, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4
S1000R Objavljeno Januar 20, 2017 Opozori Objavljeno Januar 20, 2017 če s telefonom pogledam bilokatero temo brez da bi karkoli se komaj losam obvestil če kdo kaj komentira kako se to izklopi
Codeine Objavljeno Januar 20, 2017 Opozori Objavljeno Januar 20, 2017 pred 38 minutami, quattroooo pravi: če s telefonom pogledam bilokatero temo brez da bi karkoli se komaj losam obvestil če kdo kaj komentira kako se to izklopi Težko, da se pa. Tukaj si nastavljaš kaj in komu slediš: http://motosvet.com/tabla/followed/ in tukaj so nastavitve obveščanja: http://motosvet.com/tabla/notifications/options/
S1000R Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 za vsako temo ki jo na novo pogledam morem na obvestila in odkljukat??? Na teh dveh linkih ni nič obkljukanega samo neka obvestila 1x na tedn ki se ne dajo odkljukat Ce recimo zdale pogledam temo mopedi predelava in ko bo nekdo komentiral zatem dobim obvestilo na prvo stran telefona v zgornjo vrstico vibrira in piska
NumLock Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Zdaj, ko ste v takem zagonu, bi lahko preuredili zadevo, da bi bila berljiva na Tapatalku.
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 pred 3 urami, DL650 pravi: Zdaj, ko ste v takem zagonu, bi lahko preuredili zadevo, da bi bila berljiva na Tapatalku. Za vse bo čas, še zložili nismo skupaj kazala. Zadeva gre po vrsti: kazalo sortiranje tem nato pa taki in podobni detajli, za katere je potrebno poseči v kodo foruma, oziroma mora Codeine in ustvarjalci/razvijalci preurediti, da bo delovalo. NumLock 1
Codeine Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 pred 4 urami, DL650 pravi: Zdaj, ko ste v takem zagonu, bi lahko preuredili zadevo, da bi bila berljiva na Tapatalku. Najprej me zanima koliko jih to sploh uporablja.
NumLock Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Pravkar, Codeine pravi: Najprej me zanima koliko jih to sploh uporablja. To bi se morala naredit nekakšna anketa in pridobit javno mnenje. Vsekakor je pa zadeva bolj prijazna pametnim telefonom in tablicam, preko katerih danes večina dostopa do svetovnega spleta, sploh pa motoristi, ki smo več ali manj na cesti.
Codeine Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 pred 2 minutami, DL650 pravi: To bi se morala naredit nekakšna anketa in pridobit javno mnenje. Vsekakor je pa zadeva bolj prijazna pametnim telefonom in tablicam, preko katerih danes večina dostopa do svetovnega spleta, sploh pa motoristi, ki smo več ali manj na cesti. Vem, ko se ostale reči poštimajo se spravim tudi na to... ali dobiti zadevo kot je tapatalk ali pa celotno stran narediti mobilno aplikacijo in v njo vključiti forum. NumLock 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 Ne samo danes in tudi ne samo enkrat v enem dnevu, zadnjič pravkar, ker sem čakal kar preeeceeej časa, da me je forum "sprejel" ...
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 ja, crkuje, verjetno ker prestavljamo in popravljamo.
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2017 Opozori Objavljeno Januar 21, 2017 (popravljeno) V bližnji prihodnosti bo v Črni kroniki pisalo, da je iz PB Idrija zbežal bolnik, "si sposodil bycykl" in se z njim z zlobnimi nameni odpeljal proti Wajdovšni ... Popravljeno Januar 21, 2017. Popravil RobiRoberto GoBobi in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se