Bmflar Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 40 minutami, DAMI34 pravi: gre na bolje, vsem meče vn, napaka se išče, mogoče je kriva prevelika preglednost foruma Se pravi Maus Vedu sm maus, DAMI34 in GoBobi 3
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 34 minutami, HD-Dyna pravi: Se pravi Maus Vedu sm Maus je kriv po defoltu, sicer pa to ni tema za krivce, ampak za pohvale. Naj ob tej priliki pohvalim HDeja k mi je zjutraj kavo prnesu Bmflar, GoBobi in maus 3
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Maus je kriv po defoltu, sicer pa to ni tema za krivce, ampak za pohvale. Naj ob tej priliki pohvalim HDeja k mi je zjutraj kavo prnesu Pol moram pa jest pohvalit Damija k jo je spiu DAMI34 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Nekaj navodil, za tiste, ki se vam ne da v šolo Odkar je bil forum premetan, presortiran, so se določene nastavitve spremenile, predlagam naslednje: 1. odprite forum na prvi strani, kliknite na oblaček na levi strani pred kategoirjo, da označite le to, da je prebrana. Od tega trenutka dalje, se bodo teme, ki so nove (kjer so nove objave) označile z debelejšo pisavo in boste takoj videli, kje je kaj novega 2. ponovno je potrebno označiti sklope ali posamezne teme, da se jim sledi. 3. da forum se še posodablja, brez panike, crkuje vsem Če to naredite, bo vse spet laufalo tako kot mora. Če to storite, se bo zelo jasno videlo, kje je kaj novega, ali pa kliknite na desni zgoraj "vsebina, ki je nisem prebral" in bo lepo po vrsti izpisalo vse, čemur sledite. še o moderiranju oziroma, kdo kaj moderira in kje skrbi za red: DAMI: Tehnična in ostala vprašanja po znamkah in Splošno v temi motociklizem NEMO: On the road/off, Moto dohodki IZIBIKER: Oprema ARCANEWATER: Športni motociklizem Ostalo, ko stigne..vsaj nekak tako smo si razdelili delo. Tako da, v konkretnem primeru in konkretno, se lahko obrnete direkno na moderatorja, ali pa stisnete gumbič "prijavi", pa prosim, napišite, kaj vas moti. Quest, KARMEN1, Kmet2 in 1 other 4
maus Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 (popravljeno) nehte mene zraun mešat pohvaljujem vas p.s. zakaj mi vse 3 krat ponavlja .. pa ne vedno al ste gluhi al nočte razumet Popravljeno Februar 6, 2017. Popravil maus Bmflar in DAMI34 2
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: nehte mene zraun mešat pohvaljujem vas nehte mene zraun mešat pohvaljujem vas nehte mene zraun mešat pohvaljujem vas Sej te razumemo, če enkrat poveš.... Če boš 3x, ne boš nič večji DAMI34 in maus 2
3nity Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 A ne bi bilo lepše, da bi se namesto te HuDobne sove, pokazal MS logo? Kmet2 in Bmflar 2
franc Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 "Sesipa" se mi. Dames je stran zmrznila ene 10x (v pricipu ob vsaki osvežitvi) . Bi mislil, da je kaj z računalnikom, ampak ostale strani delajo bp. lp
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Pravkar, franc pravi: "Sesipa" se mi. Dames je stran zmrznila ene 10x (v pricipu ob vsaki osvežitvi) . Bi mislil, da je kaj z računalnikom, ampak ostale strani delajo bp. lp točno 4 poste višje sem napisal. Sesuvanje ni naperjeno proti tebi osebno
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 8 minutami, 3nity pravi: A ne bi bilo lepše, da bi se namesto te HuDobne sove, pokazal MS logo? Kaj sem ti pa jaz hudega naredil
3nity Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 Ti nič, sova je vsega kriva Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 3 minutami, 3nity pravi: Ti nič, sova je vsega kriva Pa prou lepa je ..Ista jest u pondelk zjutri 3nity 1
franc Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 25 minutami, DAMI34 pravi: točno 4 poste višje sem napisal. Sesuvanje ni naperjeno proti tebi osebno Uhhh, še dobro. Spregledal tisti post 4 višje, samo ne uporabljam nič od naštetega, a moram vseeno skozi proceduro, ali enostavno ignoriram in počakam na boljše čase? lp
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 1 minuto, franc pravi: Uhhh, še dobro. Spregledal tisti post 4 višje, samo ne uporabljam nič od naštetega, a moram vseeno skozi proceduro, ali enostavno ignoriram in počakam na boljše čase? lp štekanje se ureja, vsake toliko bo še padlo, mal potrplenja. Ostala procedura, kakor hočeš, predlagam pa, da si ponovno urediš. 5 minut dela, pa bo
Tex Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 (popravljeno) a še komu šteka ali to samo meni? Popravljeno Februar 6, 2017. Popravil Tex Bmflar, maus, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 6 minutami, Tex pravi: a še komu šteka ali to samo meni? sam tebi, nalašč smo tako nardil Bmflar, Tex, Frenk 67 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred 32 minutami, DAMI34 pravi: sam tebi, nalašč smo tako nardil Zakaj si pa pol še mene dau umes, da mi šteka maus in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 6, 2017 Opozori Objavljeno Februar 6, 2017 pred eno uro, HD-Dyna pravi: Zakaj si pa pol še mene dau umes, da mi šteka zanalašč, k me nisi pohvalu. To je tema za pohvale, jst bi pohvalil Damija, pa tut Mausa k tok potrpežljivo čaka nov moped. maus in Bmflar 2
maus Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 pred 15 urami, DAMI34 pravi: zanalašč, k me nisi pohvalu. To je tema za pohvale, jst bi pohvalil Damija, pa tut Mausa k tok potrpežljivo čaka nov moped. iz te grajohvale mene kr vn spust še vedno nisi odgovoru na postavljeno vprašanje ... zakaj... zakaaaaaaaaaaaaaj .... zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj .... se mi 3 x pojavljajo posti odgovori z da ali ne ... ne bit kt borutt DAMI34, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
solorider Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 pred 18 minutami, maus pravi: iz te grajohvale mene kr vn spust še vedno nisi odgovoru na postavljeno vprašanje ... zakaj... zakaaaaaaaaaaaaaj .... zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj .... se mi 3 x pojavljajo posti odgovori z da ali ne ... ne bit kt borutt mislim, da je to od preveč zaužitega alkohola! Bmflar, DAMI34 in maus 3
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 pred 39 minutami, maus pravi: iz te grajohvale mene kr vn spust še vedno nisi odgovoru na postavljeno vprašanje ... zakaj... zakaaaaaaaaaaaaaj .... zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj .... se mi 3 x pojavljajo posti odgovori z da ali ne ... ne bit kt borutt da ali ne maus, GoBobi in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 Danes med prvim obiskom alles OCK DAMI34, Bmflar in GoBobi 3
NumLock Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 pred 21 urami, DAMI34 pravi: zanalašč, k me nisi pohvalu. To je tema za pohvale, jst bi pohvalil Damija, pa tut Mausa k tok potrpežljivo čaka nov moped. Jaz bi tud pohvalil Damija! Ko prebiram teme v katerih vse odgovarja ne morem verjet, da zna človek tako lepo pisat in odgovarjat (zdaj, ko je moderator). Vidiš Dami, če bi te pred 5imi leti nastavli za moderatorja, ne bi imel danes kaj delat. GoBobi 1
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 Pravkar, DL650 pravi: Jaz bi tud pohvalil Damija! Ko prebiram teme v katerih vse odgovarja ne morem verjet, da zna človek tako lepo pisat in odgovarjat (zdaj, ko je moderator). Vidiš Dami, če bi te pred 5imi leti nastavli za moderatorja, ne bi imel danes kaj delat. sej tut tko nimam
Bmflar Objavljeno Februar 7, 2017 Opozori Objavljeno Februar 7, 2017 Pohvalu bi sebe, k sem fajn papico popapcal v Asadi pa tudi pupico fajn popupcal GoBobi, .... in DAMI34 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se