Snečer Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 Tako ko se umakne čvekalnica, MS spet deluje normalno. Oziroma delovanje MSja bremzajo Čvekalnica in oglaševanje...brez slednjega ne gre, brez prvega pa da
Codeine Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 V bistvu ne. Sirje ga samo en query, ki se pojavi na vsake toliko časa in takrat popolnoma zamrzne strežnik. Potrebno je "fizično" ubiti samo ta proces v mysql bazi in zadeva spet deluje popolnoma normalno. Avtorji SW za forum se ukvarjajo s tem, ker konec koncev zato imajo tudi tehnično podporo. Bmflar 1
Snečer Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 Jaz ti pa povem, da mi klepetalnica sesuva IE na telefonu, ker nalaga ves tisti jajc od spama. Bmflar 1
Codeine Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 2 minutami, Snecer pravi: Jaz ti pa povem, da mi klepetalnica sesuva IE na telefonu, ker nalaga ves tisti jajc od spama. Kakšen spam? "IE" telefona nimam, niti ne poznam koga, ki ga ima. Če ti vrže ven error mi ga pošlji in ga bom poslal naprej avtorju plugina. Bmflar 1
Snečer Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 Ne vrže error, preprosto zapre program. Pokaže se krogec za nalaganje starih pogovorov, malo leti, se ustavi in zapre. Potem je treba še enkrat ali dvakrat zagnat, da gre preko klepetalnice. Če odprem direktni link v podforume, kjer ni klepetalnice, tega ni. ------------ Windows phone sicer, 8.1, internet explorer, ne se matrat.
vandrovec Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 2 minutami, Snecer pravi: Ne vrže error, preprosto zapre program. Pokaže se krogec za nalaganje starih pogovorov, malo leti, se ustavi in zapre. Potem je treba še enkrat ali dvakrat zagnat, da gre preko klepetalnice. Če odprem direktni link v podforume, kjer ni klepetalnice, tega ni. ------------ Windows phone sicer, 8.1, internet explorer, ne se matrat. Prav ti je, ker nočeš Androida. Kar vztrajaj na propadlem telefonu
Snečer Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 Čez 2-3 leta bom primoran menjati, bo verjetno baterija tedaj odpovedala, sedaj je star slabe 3 leta. Sicer pa čakam na kak premium Android telefon, kvalitetno ohišje, fotoaparat, bogo je, samo kitajsko-korejska jaj... maš, pa tu in tam morda kak Sony, ki bi lahko obetal. Naslednji problem pa je ta, da rabiš še en dan, da očistiš OS, ker kak pa android posodablja, tečnari, kaj vse leti ozadju to pa ni za nikamor.
vandrovec Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 7 minutami, Snecer pravi: Naslednji problem pa je ta, da rabiš še en dan, da očistiš OS, ker kak pa android posodablja, tečnari, kaj vse leti ozadju to pa ni za nikamor. To je sedaj na zadnjih različicah. Imam tri telefone, na zadnjem je res tečno, na starem Galaxiju S2 in enem Huaweiju (ne vem na pamet različice Androida) je vse normalno...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2017 Opozori Objavljeno Februar 9, 2017 pred 40 minutami, Snecer pravi: Ne vrže error, preprosto zapre program. Pokaže se krogec za nalaganje starih pogovorov, malo leti, se ustavi in zapre. Potem je treba še enkrat ali dvakrat zagnat, da gre preko klepetalnice. Če odprem direktni link v podforume, kjer ni klepetalnice, tega ni. ------------ Windows phone sicer, 8.1, internet explorer, ne se matrat. pa dj drug brskalnik
Snečer Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 Zdaj ko ni klepetalnice dela vse brezhibno, tak da ... izbire pa neke hude ni razen še EZ browser, Chrome pa ni za WinPhone.
maus Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 Ob 9. 2. 2017 ob 19:51, DAMI34 pravi: pa dj drug brskalnik šokiran sem, ker ni klepetalnice Bmflar 1
Codeine Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: šokiran sem, ker ni klepetalnice Tudi jaz Lahko pa jo vklopim pa lahko testirate kaj se bo zgodilo, če je res kriva klepetalnica.
DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 5 minutami, maus pravi: šokiran sem, ker ni klepetalnice se je zaklepetala pa odlutala Bmflar 1
maus Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 Pravkar, Codeine pravi: Tudi jaz Lahko pa jo vklopim pa lahko testirate kaj se bo zgodilo, če je res kriva klepetalnica. zarad mene ni treba ... ampak sm morau neki napisat itak se v drugih temah ne jaulam a je res to krivo ? Pravkar, DAMI34 pravi: se je zaklepetala pa odlutala prou ... naum oporekou DAMI34 in Bmflar 2
ArcaneWater Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 12 minutami, Codeine pravi: Tudi jaz Lahko pa jo vklopim pa lahko testirate kaj se bo zgodilo, če je res kriva klepetalnica. Kaj pa če se proba njihovo uradno klepetalnico IP Chat? Bmflar 1
Codeine Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 8 minutami, ArcaneWater pravi: Kaj pa če se proba njihovo uradno klepetalnico IP Chat? Nima smisla, saj to storitev s 1. majem ukinjajo. P.S. Vklopim cvekalnico pa se malce noter nabija in če šteka, je potem to to.
DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 2 urami, maus pravi: zarad mene ni treba ... ampak sm morau neki napisat itak se v drugih temah ne jaulam a je res to krivo ? prou ... naum oporekou JS TE POGREŠAM U DRUGIH TEMAH. sPLOH V TEJ NEKDO MANJKA: Vsekakor bi se spodobilo: -veselo pričakovanje -srčki za Valentinovo svoji lubici -update statusa, kje se nahaja -razne informacije upgrejda Tok da boš vedu, pa slinu bi se jst mau rt pred 1 uro, Codeine pravi: Nima smisla, saj to storitev s 1. majem ukinjajo. P.S. Vklopim cvekalnico pa se malce noter nabija in če šteka, je potem to to. qul, test je test, ša da vidmo. A spljoh še kdo čveka? Bmflar 1
Snečer Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 3 urami, Codeine pravi: Tudi jaz Lahko pa jo vklopim pa lahko testirate kaj se bo zgodilo, če je res kriva klepetalnica. zaenkrat ni vrglo ven, ker je očitno še premalo nasra... not
Codeine Objavljeno Februar 14, 2017 Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 pred 15 minutami, Snecer pravi: zaenkrat ni vrglo ven, ker je očitno še premalo nasra... not Sem zdaj še zmanjšal na 50 zadnjih "čvekov", morda bo kaj pomagalo. pik1 in Bmflar 2
pik1 Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 . ... na momente se mi res zdi .. da se tale portal popravlja ... ps. ... kljub temu, da mi kdaj pa kdaj ne pustite objavit kakšne globoke misli ... DAMI34 in Bmflar 2
maus Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... na momente se mi res zdi .. da se tale portal popravlja ... ps. ... kljub temu, da mi kdaj pa kdaj ne pustite objavit kakšne globoke misli ... seveda se popraula, ker se bolj mau oglašaš pohvalu bi vse .. še posebi mene, ker smo ustvarili pregleden forum pik1, DAMI34 in Bmflar 3
pik1 Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: seveda se popraula, ker se bolj mau oglašaš pohvalu bi vse .. še posebi mene, ker smo ustvarili pregleden forum . ... trudm se ... bit pridn ... ... doma ... na forumu ... u službi ... ... ful sem ratu pridn ... DAMI34, Bmflar, maus in 1 other 4
maus Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... trudm se ... bit pridn ... ... doma ... na forumu ... u službi ... ... ful sem ratu pridn ... sm opazu ja .. grajam te za smetenje teme o kavi moderatorji .. a premišljujete kj o @pik1 -ovem dopustu za kakšnih 14 dni GoBobi, lucif3rka, Bmflar in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 pred eno uro, maus pravi: sm opazu ja .. grajam te za smetenje teme o kavi moderatorji .. a premišljujete kj o @pik1 -ovem dopustu za kakšnih 14 dni ja ja, na hladno ga bomo dal, k je prevečrazposajen Bmflar in maus 2
solorider Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 pred 2 urami, maus pravi: moderatorji .. a premišljujete kj o @pik1 -ovem dopustu za kakšnih 14 dni je porabil ves dopust DAMI34, Bmflar in maus 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se