k&4 Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 nja jz sm dav za primer pč :) hotu sm povedat da če se bo nekdo v eno stver zapiču jo bo ukradu tud če maš ketno gor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 mah sm jst ze sprasvov enga elektronika o tem kondenzatorju,pa je reku d je 12v premejhna napetost da bi kj ruknil,pol pa ne vem an jst sm tud mislu d s kondenzatorjem povečas napetost pa pač ni tako oz.se motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 6, 2004 Deli Objavljeno Marec 6, 2004 (popravljeno) mah sm jst ze sprasvov enga elektronika o tem kondenzatorju,pa je reku d je 12v premejhna napetost da bi kj ruknil,pol pa ne vem an jst sm tud mislu d s kondenzatorjem povečas napetost pa pač ni tako oz.se motim. Mislim, da je pri "Shockerju" 9V baterija. Bom se še malo pozanimal in povprašal kako je glede vgradnje. Mene je enkrat tak streslo, ko sem raztavljal flash pri fotoaparatu, da me je še 3 ure za tistim na trenutke trgalo pa sem si pel Vice Vukova pa Ivico Šarfezija :D Pa sta noter samo dve AA 1.5 V bateriji. Popravljeno Marec 6, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 ma sej tisti k kradejo vedno pridejo na bols--razen ce ga lastnik zalot.tko da ne smete vrzt puske v koruzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Mislim, da je pri "Shockerju" 9V baterija. Bom se še malo pozanimal in povprašal kako je glede vgradnje. Mene je enkrat tak streslo, ko sem raztavljal flash pri fotoaparatu, da me je še 3 ure za tistim na trenutke trgalo pa sem si pel Vice Vukova pa Ivico Šarfezija :D Pa sta noter samo dve AA 1.5 V bateriji. Ja zna ruknit ja. Finta je tem da ti naprava nekak polni potem pa v trenutku spusti močan inpulz. Tak deluje tud moj stroboskop. Ga kar čuješ kako polni (pisk) med bliskanjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 10, 2004 Deli Objavljeno Marec 10, 2004 Kasteli poglej mal v Salomonov oglasnik ce kdo prodaja dele za runner 125 k ponavadi glih tm koncajo ukradeni motorji (ki jih pol prodajo po delih) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 No jaz pa mam res ketno tako da te na rit vrže. Sam so mi danes iz moje gilere odšravfali spredni blatnik pa zic :o (tak da se je blo full fajn vozit domov). Očitno če se zaletiš al pa kaj uničiš na skuteru greš z izvijačem v mesto pa si rezervne dele nabaviš (pa še zastonj so). Zaj me pa zanima kje bi dobo rezervne dele (mogoče bi šau z izvijačom v mesto). :? :angry: Mater sem jezn :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Aja tu pa še mate en načrt šokera http://www.geocities.com/red_mamba/electro.html ker ste se ravno prej o tem menli :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 mojemu sošolcu so iz runnera tud med puokom komplet sprednji fokus (luč) vkradli, meni pa nasledni dan čalado izpod zica :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 mojemu sošolcu so iz runnera tud med puokom komplet sprednji fokus (luč) vkradli, meni pa nasledni dan čalado izpod zica :angry: ......jaz pa sem mislil da tega v mb ni tolko....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 kraje so vsepovsod :BUA: :BUA: :BUA: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Meni so pred 3 leti ukradli Tomos Avtomatika pred Šparom na Ptuju. Na policiji pa so mi rekli, da če kaj zvem, da jih naj obvestim. Sicer tisti avtomatik ni bil vreden več kot 10k, sem pa mel zadaj gor skoraj nov kovček, v njem pa jakno in usnjene rokavice. :cry: Tak da ni vidimo kak fejst dela slovenska policija! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 hehehe :D Nebi moglo bit ravno obratno. Da če oni kaj zvejo naj tebe obvestijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 ......jaz pa sem mislil da tega v mb ni tolko....... to je blo pred II. gimnazijo, tam kradejo ko ******* mitek ma tud izkušnje se mi zdi :angry: :angry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 (popravljeno) to je blo pred II. gimnazijo, tam kradejo ko ******* mitek ma tud izkušnje se mi zdi :angry: :angry: :BUA: Zanimivo da neveste kdo je bil.... :ph34r: Popravljeno Maj 10, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUCiNhO Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 sej zato pa se jaz ne vozim v šolo z skuterom ker vem kak kradejo tam :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Mogoče se splača pogledat... Ta teden sem v LJ veckrat videl: -Aprilia Leonardo (srebrne barve)......videvam ga skoz in skoz, na njem pa LJ "standard" -Gilera Runner (Crno-viola) 50ccm........veckrat viden na obmocju Celovske, na njem pa LJ "standard" -Benelli 491 (crn)..............na njemu dva "standarda" jo mahata proti Podutiku in cez njega -Gilera Runner (Rdeca) 125ccm.............Celovska prejsni teden, gor pa "standard" star okoli 18 let To je vse zaenkrat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 JEBEM MATER VSEM ČEFURJEM, VSE BOM POSTRELU! spizdil so mi vse zadnje bele luči! sprednjih pa niso moogl, ker majo tamale šraufke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 So prišli policisti... In sta zelo face! Spraševal me je kok je star motor in je reku da je ful ohranjen:) Čudn da ni vprašu še kok gre .) In mi je vse povedu kako nej ga čim bolj zaklenem. Mi je še predlagal skrito stikalo za elektriko :) carja.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 haha, se enkrat je prsu kop, pa mi je neki povedu se. pol je pa prasu kok je skode, pa je reku velik ane, jst pa prikimam. potem pa rece, poglej na Ebay, tm se velik dobi. je reku da je on tud imel motor, pa ve kako je s tem :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Mah meni so pecikl za 180k spizdli izpred šole ... :cry: :cry: :cry: In to izpred tako zelo ugledne druge gimnazije... mater jim vidim. pa je bla gor ključavnica za 15 jurjov !!!!! Tak da... ključavnica čist nič ne pomaga. Pride z onimi škarjami za pleh rezat al kaj pač, ko majo na eni strani ročice prek 1m, na drugi strani pa samo 5cm. Lahko si silo sami zračunate.. BTW: Policiji sem povedal ime, naslov, telefonsko h komu naj grejo, ker bi pecikl drugi dan bil že bog ve kje. ja valda.. one piz** policajske fu**** so rajši tekmo gledale, drugi dan pa komaj šle. Takrat pa je tak pecikl že bil bog ve kje. Mi pa jim še dnar devamo pos****. Slovenija je v PI***. Vse bi blo drugače, če bi vodstvo države drugače reagiralo, pa samo sranje dela. Eh... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 ok sicer je to mau off topic ampk useeno- uceri zvecer sm biu na pijaci na novem trgu pa tko pridejo polcaji. se parkerajo pa gredo enga iskat, ta clovk pa pride nazaj, jim spusti gume, pol pa sm spizdi. mislm jst sm se tako režou :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BooTes Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Ja kaj pa tista klucavnica ki si jo gor na disk sprednje kole pritrdis.....kaj to gre zlahka odklenit.......namrec mam ono in upam da je to dovolj :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 (popravljeno) pol pa pridejo stirje z dvema cevema in dajo cevi skos kolesa, vsak prime svojo stran cevi in motor z lahkoto dvignejo in nesejo Popravljeno Maj 11, 2004. Popravil boštjanP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Ja in sploh niso sumlivi k se po lublani šetajo z motorjem :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se