Ciko Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 jaz ko sn na policijo prijavo čelado pa rokavice pa podkapo pa to kaj je blo pač zreven je reko odkrito oni tam da nimam nič kaj šans da bojo našli edino če slučajno komu kaj zaplenijo pa je vmes, tak da.... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Men pa so sedež pa spredno masko vkradli tak sem že to povedo ampak vseeno. Samo čelado so mi pa not pustli :huh: Samo ni mi jasno kak so mi lahko zic dol odšravfali :blink: Aja kaj mogoče vete kje bi lahko dobo novi zic pa predni blatnik :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ziga Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Konec koncev pa je policijo brezveze klicat ker te bo škif takaltak vprašal če si nisi sam, ki tega dol odšravfo pa nekam dal pol pa bo zapisnik naredo :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 mam slike s kamere od budale, ki mi je spizdila luči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 evo ga, ujet pri delu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenasi Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 men so pa lansk let iz pred bajte modrga speedfighta 2 ukradl.( celje ) Ga je kdo kej vidu? sem se že sprjaznu s tem da ga nam več vidu :( sam useen ne smem obupat...pa itaq ga je kir čefur ziher stolku glede na to da se ne znajo glih furat sploh če gre mal hitrej... filter, frgazer, polini kit, resonanca leovinci, polini nalepke so ble gor, v bistvu ga ne morš zgrešit... LP Obupani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 evo ga, ujet pri delu! Pa veš kdo je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Matr maste vi motorjev pred šolo ej! Pr nas jih je ene 7-8 pa se mi že to zdi kar dost!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 ka je lesnasi si ze kupo avto????? :lol: klucavnca za na disk pomoje kr pomaga al pa ce mas za kak steber preklenjenga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 evo ga, ujet pri delu! Pa je vedo da je kamera gor? Zdaj pa samo če vidiš koga s takimi hlačami&pulover samo (če bi najdo oni gif, ko se dva režeta bi ga dal :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 pr nas je pred solo ene 50+ skuterjev zdaj ko je lepo vreme:) se nikjer v slo nisem zasledil taksne sole:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Lepo lepo :afro1: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 psycho: Kaj to mate kamero na šoli, ki brezzveze snema in je noben niti ne pogleda?? To bi mogo en 140kg runkl 24h/dan gledat na TV, pa ven stopit pa red naret :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 mi še tega nimamo :( čeprav kot kaže ni neke razlike :lol1: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 nazalost ne vem kdo je to!! ce pa ugotovim kdo je bil :naughty: pa sam ninje :ph34r: poklicem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se