Zok Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 super sopotnica, ki te pa zna spravt v slabo voljo ("ka ne gre tu gor med temi ovinki vec ko 140?" :blink: )! :devil:
Jurij Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Uh... dobr... nisem edini, kateremu čez ramo vpije "....dejno, kaj si tak penzioner.." pa komi po ovinkih z vsemi tremi kolesi ostanem, da se še sama komaj drži, pa še ni dost hitr....
Thundercat Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 zok: a te punce vedo da jih po netu limaš...... :) :P ;)
Rude Boy Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 p.s. a ni tale kuža nekam hudo podoben shargovemu šarplanincu :hmm: zelo hudo ! pa tudi tista dva.... ah nič bom raje tiho ! .) :xx:
Zok Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 zok: a te punce vedo da jih po netu limaš...... :) :P ;) prva je tako ali tako ze prej bila objavljena, druga pa ne ve (jebi ga, sej nc ne zameri! :P). :)
elbarto Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 najdeno nekje drugje na motomarsu... p.s. a ni tale kuža nekam hudo podoben shargovemu šarplanincu :hmm: :D Ti še nisi vidu šarplaninca u živo, aneda...čisto nasprotje...dolga dlaka, dolgi rep, malo spuščeno podvozje... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: El B.
Zok Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 malo spuščeno podvozje... ...siroka guma, sportn auspuh, neonke?? :blink:
Shargo Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 p.s. a ni tale kuža nekam hudo podoben shargovemu šarplanincu :hmm: :D Ja, res je moj malamut na fotki <_< ... ja in? :rolleyes: .)
Alla Objavljeno September 1, 2004 Opozori Objavljeno September 1, 2004 Mamuti so izven konkurence za Miss Motosvet. Al niso? :hmm: Alla :unsure:
kekec III Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Mamuti so izven konkurence za Miss Motosvet. Al niso? :hmm: Alla :unsure: Alla, ali si že kaj utrujena, ker se ves večer sprehajaš po mojih mislih?...
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Alla, ali si že kaj utrujena, ker se ves večer sprehajaš po mojih mislih?... Čak mal.....na dveh koncih pa ne more bit NAENKRAT!!!!!! :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :unsure:
Shargo Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Čak mal.....na dveh koncih pa ne more bit NAENKRAT!!!!!! :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :unsure: ...kdo ve? :naughty:
Alla Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Hm....jaz sem skoz doma......delam.....pa se učim......ne hodim po nobenih glavah! Alla B)
klimbra Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 Hm....jaz sem skoz doma......delam.....pa se učim......ne hodim po nobenih glavah! Alla B) Ja pa jade.......in mi naj ti verjamemo......... Pridna....ti kar UČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :004 :004 :004 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :devil: :devil: :devil: :devil:
Špilferderber Objavljeno September 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2004 pubeci, dekline, kandidatke zbirat, ne pretirano debatirat :devil:
Rude Boy Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 ma daj ko pa so vsi na oni fotki samo psa gledali in ugotavljali pasmo ! :wacko: in noben ni opazil kolk je bla reka čista ! :P
poggy Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 js pa predlagam ti dve luštni bitji
elbarto Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 kje vidiš dve luštni bitji??
_OKI_ Objavljeno September 2, 2004 Opozori Objavljeno September 2, 2004 js pa predlagam ti dve luštni bitji Pod levo Rossi, v desni Stanovnik, zmes pa še ena :lol1: Jaz tud glasujem za tamalo O:-)
Špilferderber Objavljeno September 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2004 carica "našega" peskovnika :naughty:
roly Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 una ta kosmata se mi zdi neki znana :hmm: B)
Perla Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 una ta kosmata se mi zdi neki znana :hmm: B) :lol1: Roly se sprasuje kdaj so njegovo Tajsho slikal. :lol1: Kaiser ji je precej podoben. :P :OK:
Manu Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Kaiserca pa tut seka..... jest za Tjaško. :yea2: Konc - ne me prepričvat, ne več limat, ne mi pamet solit.... :P Kaiser- ca! :004 :wub:
fifty Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Kaiserca pa tut seka..... jest za Tjaško. :yea2: Konc - ne me prepričvat, ne več limat, ne mi pamet solit.... :P Kaiser- ca! :004 :wub: :yea2: :yea2: :yea2: ...sicer je še nisem srečal, ampak zaupam Manu-okusu. :K B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se