ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 11, 2011 Deli Objavljeno Julij 11, 2011 Justin verjamem da lepše od tvoje Pupe ni ...LEPO na srečo ni moja Pupa mojamiska in special749 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Od danes dalje vse najave z "bom nalepila fotko v kopalkah", ki ne bodo uresničene v roku 24 ur, kaznujemo s popolnim in absolutnim izgonom s foruma. Komu se pa da poslušat v vseh temah ta "jest bi pa ne upam".. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Od danes dalje vse najave z "bom nalepila fotko v kopalkah", ki ne bodo uresničene v roku 24 ur, kaznujemo s popolnim in absolutnim izgonom s foruma. Komu se pa da poslušat v vseh temah ta "jest bi pa ne upam".. A tut moške najave? v3sn4, mojamiska in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 "bom nalepila fotko v kopalkah" Komu se pa da poslušat v vseh temah ta "jest bi pa ne upam".. :wacko: mojamiska, KUK679 in umetnica51 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 A tut moške najave? ne, moške bomo kar takoj bannali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matori Hanzo Objavljeno Julij 12, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 12, 2011 ne, moške bomo kar takoj bannali. Razen seveda mene. Če jaz zagrozim, da bom napopal svojo fotko v leopardjih minimalkah in pol grožnje ne uresničim, mi pripada nagrada in častni naziv Človekoljub Motosveta v3sn4, Cufa, Alla in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Od danes dalje vse najave z "bom nalepila fotko v kopalkah", ki ne bodo uresničene v roku 24 ur, kaznujemo s popolnim in absolutnim izgonom s foruma. Komu se pa da poslušat v vseh temah ta "jest bi pa ne upam".. Cufa....Kaj naj rečem. IMAŠ PRAV.PRAVILA MORJO BIT :notworthy: ......Še tole fotko z mausom mi je kolega pomagal montirat (ker je moje znanje na računalniku že dovolj veliko TO da znam samo tipkat po tipkovnic), tko da tole s kopalkam je uresničljivo, a dvomim da u 24 urah....Torej ker predvidevam da bom izgnana iz foruma,je PAČ SPREJEMLJIVO in mau žalostno :closedeyes: ...A po drugi strani en velik plus zame in za moja platna.... :yes: In mojo slikarsko kariero. Non stop bom držala čopič v rokah in na motosvet me bodo vezali samo najlepši trenutki :notworthy: KUK679, wild69wave, mojamiska in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 ni panike, lahko meni pošlješ sliko na mail, pa ti jo jaz objavim, če sama ne znaš. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava umetnica51 Objavljeno Julij 12, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 12, 2011 (popravljeno) ni panike, lahko meni pošlješ sliko na mail, pa ti jo jaz objavim, če sama ne znaš. :closedeyes: Alla kolk si ti prijazna Sam problem je da jih je ceu kup....Ok ti bom na zs pisala...Potem ti bom pa povedala katero dej gor Ewo, fotka: Popravljeno Julij 12, 2011. Popravil Alla ninjaxx, gandi, Guzzuki in 27 others 24 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Alla kolk si ti prijazna Sam problem je da jih je ceu kup....Ok ti bom na zs pisala...Potem ti bom pa povedala katero dej gor Ja ta nago nej da gor no.... simonsi, mojamiska in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Ja, pa hitr, mi že nestrpno čakamo bajkr88 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Evo jo, missico prov fletna bejba KUK679, ImenitnaPriložnost, mojamiska in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Ja, pa hitr, mi že nestrpno čakamo Snoopek ne pretiravaj NIKOL več se ne bom zajebavala,da bi bla lohk miss.... dj pa mam štalo.... sam Alla bodi prizanesljiva,dej skrij tist kar se da skrit... CUFA oblubm da nikol več ne bom obljubljala........ KUK679, wild69wave, boost in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopek Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Kaj se buniš zdj? Sj nimaš kaj skrivat! mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Alla kolk si ti prijazna Sam problem je da jih je ceu kup....Ok ti bom na zs pisala...Potem ti bom pa povedala katero dej gor Ewo, fotka: Hočmo še, da preučimo v detajle in potem glasujemo...drgač pa plus mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 U...če padeš na cesto, bodo mislili, da je zebra na cesti :lol: Frips, bajkr88, umetnica51 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 a umetnica je zdj že v finalnem izboru ? mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Tako se dela , zategnjene babe pa sam stran. mojamiska, Alla in simonsi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 U...če padeš na cesto, bodo mislili, da je zebra na cesti :lol: MAUS-ič ne žalit mojih prvih in edinih kopalk......... A če padem na cesto maus,a me boš pobral al povozil al obvozil....... ??? Grem stavt da povozil... :yes: wild69wave, mojamiska, thumper in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 MAUS-ič ne žalit mojih prvih in edinih kopalk......... A če padem na cesto maus,a me boš pobral al povozil al obvozil....... ??? Grem stavt da povozil... :yes: maus te bi kvečjemu povaljal mojamiska, Frips, Kor13 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Alla kolk si ti prijazna Sam problem je da jih je ceu kup....Ok ti bom na zs pisala...Potem ti bom pa povedala katero dej gor Ewo, fotka: Da greš v tak usrano vodo :notworthy: ... evo ti plusa ImenitnaPriložnost in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 super, zakon in terna. U51 je miss motosveta. a bo padla še kaka fotka al bo zdej končno mir? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 Kaj se buniš zdj? Sj nimaš kaj skrivat! res je, joške so že skrite! maus te bi kvečjemu povaljal ali če parafraziram oglas nekega pleskarskega privatnika ... kar ne povaljamo pa pobrizgamo ... Grut, mojamiska, gandi in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 12, 2011 Deli Objavljeno Julij 12, 2011 PS: da nau kake zamere, mal se heeeecamo ... pogumno, da se tkole daješ na ogled ... želim ti dober ulov :-) ninjaxx, gandi, v3sn4 in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 13, 2011 Deli Objavljeno Julij 13, 2011 PS: da nau kake zamere, mal se heeeecamo ... pogumno, da se tkole daješ na ogled ... želim ti dober ulov :-) Justin pa sj to ni playboy, tam bi me skenslal u trenutku.... Če se bo pa kakšen na trnek ujel....Mu bom dala pa jesti in piti........ :lol: Sj mamo doma dost pečenic, domeče pese, krompirja in korenja....:yes: KUK679, She, ninjaxx in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se