Skoči na vsebino

ANGEL-NEKDO KI TE VARUJE???

Priporočene objave

Objavljeno

jaz bi pa kakega takega mel, da bi me obiskoval ko sem osamljen :devil: :wub:

post-15-1080379417.jpg

Objavljeno
jaz bi pa kakega takega mel, da bi me obiskoval ko sem osamljen :devil: :wub:

ne vem če bi Bog dovolil take angelčke v nebesih....potem bi še sam verjetno grešil....

Objavljeno

mah... ...js sm sam svoj angel... :)

Objavljeno
mah... ...js sm sam svoj angel... :)

jst bi te pa prej med hudička klasificiral :P .)

Objavljeno
jst bi te pa prej med hudička klasificiral :P .)

tu nekje, no... :P

Objavljeno

O kakšnih angelih je tle govora? Angelov ni. Vsak je sam na tem svetu in noben angel ne bo poskrbel za vašo rit.

Alla

Objavljeno (popravljeno)

Pa ne s takimi :cry:

Če verjameš v angele, deluje kot placebo.

Popravljeno . Popravil simonsi
Objavljeno

Sej če ne deluje---pol se tega itak ne zavedaš....več :devil:

Objavljeno (popravljeno)
O kakšnih angelih je tle govora? Angelov ni. Vsak je sam na tem svetu in noben angel ne bo poskrbel za vašo rit.

Alla

ah dej no ...

Angel je lahko čisto resničen in ne pride z belimi krilci (tako kot Always ultra), ampak kot nekdo, ki te reši in/ali ti pomaga ... Mnogo je takšnih angelov in tudi jaz bom med njimi, če/ko bo potrebno ... mogoče sem pa že ... :)

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno

Angeli definitivno so.

V Piranu je bil najhitrejši poštar - Angelo.

Bile so ga polne piranske ulice. Dopoldne je s poštarsko malho drvel po ulicah in uličicah, popoldne je pa s Piagio triciklom razvažal Pirančanom vse kar je bilo potrebno.Od hladilnikov, pralnih strojev do kurjave in dugih stvari.

Zvečer je z menoj bil v piranski pleh bandi, kjer smo dvakrat tedensko imeli vaje. Ni bedel nad mano, ampak je pihal v alt-saxofon.

Med drugim je obvladal tudi harmoniko. Saj jo še, ni umrl.

Angeli se tudi upokojijo in ta Angelo je že v penziji.

Danes s sinom igrata po principu two-man band.

Najljubša lokacija jim je najljubša Titova gostila na vrh hriba nad Sečo.

Tam imajo še vedno Titovo sobo s slikami Titeja.

Angelo igra, Tito se na steni mršči, gostje pa srebajo prepovedane školjke.

Angeli definitivno so.

B)

Objavljeno
z menoj bil v piranski pleh bandi,

kaj pa špilaš ?

Objavljeno
kaj pa špilaš ?

Danes nič od tega. Tedaj klarinet in saxofon - tenor.

Danes špilajo name. :(

Objavljeno

Še enkrat: ANGELOV NI!

To ste si jih sam zato zmislili, da se mate na koga zgovarjat, da vas je na cedilu pustil! V resnici ste pa za svoj šit sami krivi!

Alla :ph34r:

Objavljeno
Danes nič od tega. Tedaj klarinet in saxofon - tenor.

daj malo klarinet potreniraj in bomo nardil SoloRiders Oberkreiner band ... :D :D

Objavljeno

To ste si jih sam zato zmislili, da se mate na koga zgovarjat, da vas je na cedilu pustil! V resnici ste pa za svoj šit sami krivi!

:notworthy: ANGELI SO in BODO :notworthy:

Objavljeno

sej ne recem da verjamem v to, ampak vseen... ...lahko dokazes njihov (ne)obstoj?!? :)

Objavljeno
sej ne recem da verjamem v to, ampak vseen... ...lahko dokazes njihov (ne)obstoj?!? :)

ne gre za dokazovanje. gre za osebno prepričanje.

Objavljeno

moja teorija je pa taka -ANGELOV NI -vsak človek ima v sebi najmanj dve osebnosti in tista,ki je takrat v delovanju absolutno ne priznava druge ali drugih osebnosti-in ko ti v "stresnem,"kriznem","paničnem"ali v bilo katerem drugem nenormalnem stanju druga osebnost za določen trenutek šine z odločitvijo ali mislijo skozi tvoje možgančke jo ti podzavestno uporabiš-vprašanje pa je kakšna je tvoja druga osebnost-če je dobra ti bo pomagala in ob raznih srečnih koncih jo boš povzdignil v ANGELA, ki pa to ni..če je pa slaba-alora si takorečeno v dreku al pa niti to ne...in takrat definitivno ugotiviš da ANGELOV NI!..al so al niso je pa odvisno od tvoje osebnosti........ :? zakaj se sploh gre :hmm:

Objavljeno
moja teorija je pa taka -ANGELOV NI -vsak človek ima v sebi najmanj dve osebnosti in tista,ki je takrat v delovanju absolutno ne priznava druge ali drugih osebnosti-in ko ti v "stresnem,"kriznem","paničnem"ali v bilo katerem drugem nenormalnem stanju druga osebnost za določen trenutek šine z odločitvijo ali mislijo skozi tvoje možgančke jo ti podzavestno uporabiš-vprašanje pa je kakšna je tvoja druga osebnost-če je dobra ti bo pomagala in ob raznih srečnih koncih jo boš povzdignil v ANGELA, ki pa to ni..če je pa slaba-alora si takorečeno v dreku al pa niti to ne...in takrat definitivno ugotiviš da ANGELOV NI!..al so al niso je pa odvisno od tvoje osebnosti........ :? zakaj se sploh gre :hmm:

temu se rece zavest oz. podzavest. :)

Objavljeno

s tem samo sam sebe zavajaš !!

Objavljeno
s tem samo sam sebe zavajaš !!

s cim? s tem ko tvoji dve osebnosti enacim z zavestjo in samozavestjo?? nja, lahk recem tud d mam dva obraza (pravzaprav jih mam kr neki - pac dolocene variacije v doloceni situaciji), a tako si js razlagam vse skup, vse situacije so skupek naklucij in mojih (re)akcij - sej sm ze napisu: js sm sam svoj angel in sam svoj hudic. ;) :)

LP, Z. :kva2:

Objavljeno

Da ne mešamo pojmov zavesti in podzavesti po nepotrebnem (je pa blizu)

Najprej: angelov definitvno ni. So le nekakšna človeška predstava, ki se pojavi v kriznih trenutkih ali v stanjih zmanjšane stopnje zavesti (tudi pod vplivom psihoaktivnih substanc :wacko: ). Te halucinacije predstavljajo nekakšno arhaično in v takšnem trenutku fragmentirano podobo tistega, ki bo poskrbel za nas. Za nas, ki smo v tistem trenutku nemočni, ubogi, potrebni pomoči in nezmožni si pomagati sami. In tega v vsej naši osebni zgodovini ni bil zmožen nihče drug, kot mati v zgodnjem otroštvu.

Sklep, ki je morda šokanten in kontroverzen: angel je arhaična podoba matere, ki se pojavi v trenutku nemoči in upamo na njeno pomoč.

Je pa samo podoba iz našega uma. Nauk basni: zaboga, pomagajte si sami. Noben drug vam ne bo.

Če pa pogosto vidite krilate človečke, ki vam letajo nad glavo, pa se morate oglasiti v kakšni ustanovi...

Objavljeno

Hvala Tadej!

Zmeraj sem mislil, da zgledajo drugače, sedaj pa ...... :OK: :OK:

Objavljeno

če tadej pravi da so in svojo trditev podkrepi s slikovnim dokazem mi ne preostane drugega kot da živim v veri da angelčki so..... O:-)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!