Maniak Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 (popravljeno) Zdravo! Mene pa zanimajo vaši predlogi..kolko dober skuter bi lahko dobo za prib. cca 550k. V mislih imam Aerox GP1 ali SpeedFight 2 WRC. Prosim še za vaše predloge...(pa ne mopeda, ker sem pado na skuterje :D) Lp! :huh: Popravljeno Marec 23, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 to bo vsaj za premestit če ne kaj druzga.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 mislim, da bo klonknal... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Maniak, oba skutareja sta enako dobra. Ultimate-racing-45km/h-replici za 550 batov. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Aerox GP1 tuki si lahko pogledas mnenja o yamahi aerox gp1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 (popravljeno) :D Ne kupit aeroxa, ker je premajhen, kup rajš APRILIO SR50 DI TECH. :kva2: tle maš pa še link Popravljeno Marec 23, 2004. Popravil psihoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 iz svojih izkusenj pripročam Gilero Runner ali pa iz tujih izkusenj Piaggio ZIP SP, pa ostal keš porabš za predelavo, se ti velik bl splača ;) :) Če bi pa zbirov med Aerox-om in SF2 bi pa raje Aeroxa vzel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nighthawk Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 nevem no...runner se mi zdi najboljsa izbira:)... pa kupi rabljenega ker z novim sam denar prec meces...res se ne splaca razen ce nisi res loaded :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Areo 51 dobiš novo za 444k sit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 carbed sr 50 lep, pa še dober motor ma :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 jz sm dav 500k sit za aeroxa in če bi zdej lahko še enkrat zbiru motor bi se odloču za kej cenejšega drdač sem se tudi sam odloču med tema dvema sam sem se za aeroxa odloču ker ma večji prtlažnik za čeladopa tršo vzmetje ma pa tud večje in širše gume od sf-ja sam nima števca za temp zavore pr sf pa nimajo pletenice ampak navadno gumi cevko sam je pa pr sf ju dobr k lahko dokupš klučavnco zadi in ti je ni treba met v kufru sam če se ne motm med navadnim pa wrc sploh ni razlike razn v poslikavi če pa pr aeroxu vzamš tistga tem yamaha (belo rdeč tko k yamaha v f1 )ma pa trše spredb+ne vilce pa zadi plinski nastavljiv amortizer in obratomir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 kupi ditecha, mala poraba, nizki stroški za vzdževanje, solidna moč, končna hitrost(brez blokad)! to je moje mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ah, jz mam ditecha..pa ga ne grem priporočit nikomur... mi smo pa res na dobrem, mi k mamo morini motorje stvar je nehala biti v izdelavi...torej, lahko pričakujemo še veliko delov za friziranje morini ditechov....uii :doze: sr50...ja to je pa druga zgodba ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2004 :D Ne kupit aeroxa, ker je premajhen, kup rajš APRILIO SR50 DI TECH. :kva2: tle maš pa še link looking fine ;) ... dej mi plis še mal specifikacij motorja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2004 aja pa še tos m pozabu rečt.do 50 ccm, pa itaq fotr financira :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 diteche se ZAENKRAT, če mislis frizirat pomojem se ne splača. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 carbed sr 50 lep, pa še dober motor ma :afro1: A se to novo dobi? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Jaz ti predlagam da si poisces enega rablenega speed fighta 2 pa preostali dnar vlozis v tuning pa design. Za njega dobis najvec takih slaylis delov predvsem za zunanjo predelavo :yea2: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 probi dobit enga rablenga kksn let od kksnga starga fotra k je ohranen pa stari fotri itaq ne rabjo keša tko d bo pocen .pa ostal keš š za turning porab. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 alo kdo ve kolko je končna hitrost Piaggio Energy ???? nepredelan = predelan = Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 looking fine ;) ... dej mi plis še mal specifikacij motorja... :D :D 5 kW :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ' date='23 Mar 2004 @ 19:05'] alo kdo ve kolko je končna hitrost Piaggio Energy ???? nepredelan = predelan = Kaj ti se norca delas?????? <_< Raje povej kaj ma vse ta energy not pa se pol so to le ugibanja :zzz: Orginal pa gre 50Km/h :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Sm se pol za aeroxa odloču...pa bom tega predelu mal...ga mogoče kdo ma pa kaj bi lahko vse optimiziral (for better speed) :yea2: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 No lepo da si se za aeroxa odloču... sam kup rajš rablenga, res... preostali denar pa porabiš za tuning :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 No lepo da si se za aeroxa odloču... sam kup rajš rablenga, res... preostali denar pa porabiš za tuning :afro1: ....al pa preostali denar porabš za to, da usem castiš kašno rundo ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se