Maniak Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Ej veš kak je..fotr mi ne da $...ampak mid a za skuter...tak da če bo skuter tolk..bo on tolk dal..meni pa nič, tak da bolje da novega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 ne ni bolje.... praši jezusa, ko je kupu aeroxa; 70cm + zobniki pa še leovinči ZX gor.... torej, mam raj tega, kot pa novga O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 hmz... to se bol splača 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 samo dobit kaj takega pa da je vreji ohranjeno :) (majčken problem) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 mah...pa najd recimo vsaj tazga z leovinčitom...drgač pa, tak je če nimaš pojma o tem..potem si ne greš dajat 70ccm gor...no, sej najdeš tut take vse uničene..:/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Maniak ti lepo kupi mojega pa nebos rabo nic vec frizirat samo tankat ga bos mogo :) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2004 hehe...kerga pa mas? :) und was is the price .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 Taki je :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2004 že vredu..bo aerox dost :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 23, 2004 Deli Objavljeno Marec 23, 2004 se bo prehitr na hitrost navadu :wacko: pol pa nav mogu nč več narest da bo bol šlo :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Ja, kupi Aeroxa. Cenejših rezervnih delov ni za noben drugi skuter. Pri Apriliji plastiko prodajajo kot žafran (ni pa vredna pol !#$% mrzle vode). Da o nalepkah ne govorim. Vozne lastnosti so odlične, bremze tudi, edino števci teh novih Aeroxov so preveč "poceni" narejeni. Da je SR večji od Aeroxa je bosa. Isto velja za SF. SF je vredu, samo tisti lagerji v krmilu tudi radi grejo rakom žvižgat in potem skuter malenkost zavija v desno :) Jast bi ti priporočal Aeroxa, ker sem bil z njim zelo zadovoljen, edino zadnje vzmetenje bi pograjal, ampak to je itak pri vseh skuterjih bolj jebeno. Torej z dvema v ovinek je bolj težko, ampak gre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Ja, kupi Aeroxa. Cenejših rezervnih delov ni za noben drugi skuter. Pri Apriliji plastiko prodajajo kot žafran (ni pa vredna pol !#$% mrzle vode). Da o nalepkah ne govorim. Vozne lastnosti so odlične, bremze tudi, edino števci teh novih Aeroxov so preveč "poceni" narejeni. Da je SR večji od Aeroxa je bosa. Isto velja za SF. SF je vredu, samo tisti lagerji v krmilu tudi radi grejo rakom žvižgat in potem skuter malenkost zavija v desno :) Jast bi ti priporočal Aeroxa, ker sem bil z njim zelo zadovoljen, edino zadnje vzmetenje bi pograjal, ampak to je itak pri vseh skuterjih bolj jebeno. Torej z dvema v ovinek je bolj težko, ampak gre :) Samo vprašal bi kaj je SF pa kaj je SR...ker am amater Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 SF = peugeot speedfight SR = aprilia sr 50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Jaz ti priporočam Aprilia SR 50 (ne DiTech!!), ker ma, vsaj meni, najboljšo lego na cesti kot katerikoli drug. Aerox je sicer od strani lep, samo če ga pogledaš čist od spredi je grd... Sicer pa probaj se pelat z vsemi tremi, pa se potem odloči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 K pa kksn od gilere al pa piaggio? Naprimer NRG?, Stalker? ... mogoce ZipSP :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 :D :wacko: Ne kupovat aeroxa, kup Aprilio SR50 Di tech, Aerox je čist majhen motor. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 piaggio/gilera rox :yea2: :D al pa krkol drugga, ampak DiTecha pa če se mislš kdaj pelat več k 90 na uro pa raj ne kupovat. Frgazar rox :yea2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 aerox je velik glih tok k sr al pa večji :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 :D :wacko: Ne kupovat aeroxa, kup Aprilio SR50 Di tech, Aerox je čist majhen motor. :D Dej ne basat neki... sploh pa nočemo slišat nič o ditechu :rolleyes: , a ti še ni jasno <_< ? Če se že vsak za svoje vleče, razmisli še o malaguti firefoxu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 a kdo ve če ma sf pa aerox enake zavorne ploščice :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 Jaz osebno sedaj nebi nikol kupil nove aprilije. Preveč dragi deli pa še ditechi crkujejo kot po tekočem traku (iz izkušenj .) ) Nabavi si nekaj iz gilera&piaggio družine .) Deli poceni, dobra kvaliteta. Če pa se ti gre za to, da se noramalno voziš s majhno porabo si omisli nrg oz. runner s direktnim vbrizgom. Če pa si tuning freak tak ko mi pa seveda ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 K pa kksn od gilere al pa piaggio? Naprimer NRG?, Stalker? ... mogoce ZipSP :devil: samo se ti res splača razmišljati v tej smeri kokr ti je beno reku! :) :notworthy: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 pa še ditechi crkujejo kot po tekočem traku ma ja, my ass :fight2: sej mogoče niso najboljši, najhitrejši, dejstvo pa je, da se jih proda _VELIKO_ :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 ma ja, my ass :fight2: sej mogoče niso najboljši, najhitrejši, dejstvo pa je, da se jih proda _VELIKO_ :wub: ti se pa že en dan odloč, kater skuter bos bl preferirov, tistega s fergazerjem al ditecha????? :angry: :angry: :angry: <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 tak je, proti ditech technologiji nimam nič, le to, da pač ni velike podpore glede friziranja sami ditechi mi niso všeč, ker so počasni, moj mi je pa zadne cajte čist kul k me preseneča še zmer pa mam najraj sr 50 sm vseen, tisto gor je pa tut res yugo je bil tut avto..tak/tak...pa lejte kolk so jih prodal! oz se jih še vozi! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se