Tomozuki Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 stari dobri časi :wub: :P sam cene so za ''sesalce'' res ze mal pretirane <_< Realna cena za enega Aeroxa, Di-Techa, SpeedFighta, da ne omenjam Jet-Forca, Firefoxa, Runnerja, NRG-ja, KGB-ja ( :D ) in ostalo navlako je okoli 350.000 do 400.000sit. Me prav zanima, koliko si nabijejo cene tudi prodajalci. Ena nevmesna. Se samo meni zdi ali ima TC Motoshop res visoke cene? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2004 (popravljeno) Sm gledal...TC ma iste cene ko drugod...shitty to..pa tud včas je blo v avstriji ful cnej (recmo minimum 50 tisoč)...za Gp1 je v avstriji zj sam 35 čukov cnej, ne vem če se lih splača, razn če počakam na unijo (1.maj) Popravljeno Marec 27, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 Ce se ti ne mudi pocakaj, samo 35 jurjev ni glih nekaj na kaj bi jaz 2 mesca cakal za skuter .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2004 enako...sry za :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Marec 27, 2004 Deli Objavljeno Marec 27, 2004 sam po eni strani so pa za nas, k že mamo skuterje, višje cene skuterjev dobra stvar, sej k boš skuto prodajou, ga boš lahko prodal po višji ceni. A ni tko .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 sam po eni strani so pa za nas, k že mamo skuterje, višje cene skuterjev dobra stvar, sej k boš skuto prodajou, ga boš lahko prodal po višji ceni. A ni tko .) To pa res :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 No mi cene ne bomo mogli dvignit ker mas pac model in letnik skutera tak kot mas..... in cena novega modela ne vpliva na starega!! Bomo pa lazje prodali, ker se bo fol odlocu za rablene scoote na pa nove z astronomskimi cenami :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 No mi cene ne bomo mogli dvignit ker mas pac model in letnik skutera tak kot mas..... in cena novega modela ne vpliva na starega!! Bomo pa lazje prodali, ker se bo fol odlocu za rablene scoote na pa nove z astronomskimi cenami :hmm: Zakaj pa nebi prodajal po novi ceni? Motor je praktično identičen prejšnjemu in bedarija bi ga bla prodajat glede na staro ceno, ker če bo kupec kupo namesto novega motorja, tvojega, bo še zmeraj na boljšem :hmm: Dejstvo je, da stare cene več ni pri novih motorjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2004 mogoče kdo ve kaj kuri aerox? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 mogoče kdo ve kaj kuri aerox? Kaj kuri? Aeroxi so pozigalci? :hmm: Al keri bencin kuri? :? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Lol aeroxi požigalci :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2004 dej no resno... ker bencin? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Kuri navadni bencin tak kot vsi skuteri super 95 in eurosuper 98 :D vsaj mislim da je tak :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno April 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2004 ok sem mislo da je izjema :rolleyes: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Kaj pa z tem skuterom je imel kdo izkušnje? http://www.tomos.si/modeli/stari/tsr50.php pa ?e ve kdo ?e se ga da kje dobit novega seveda :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 stari ti to resno misls s tem tomosom :lol1: brez zamere ampk men je tko grd :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Hehe lep glih ni samo me znaima cena pa kak se obnaša tomosov agregat v skuteru :D :D samo ?e maš takega skutera se ne rabiš bat da te bojo keš babe šmekale :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Hehe lep glih ni samo me znaima cena pa kak se obnaša tomosov agregat v skuteru :D :D samo ?e maš takega skutera se ne rabiš bat da te bojo keš babe šmekale :lol1: :lol1: sm to mas pa prou- vids saj za neki so tomosi še dobri :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Kaj pa z tem skuterom je imel kdo izkušnje? http://www.tomos.si/modeli/stari/tsr50.php pa ?e ve kdo ?e se ga da kje dobit novega seveda :D :D O kaki lepotec :) To pa je konkurenca Aeroxu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 mogoče kdo ve kaj kuri aerox? Eurosuper 95 in 98, lahko pa probaš dat zraven aditiv svinca, pa boš dobo super 90 :D Skuter bo leto ko svija........dokler bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 kako je z tem svinčenimi dodatki :? men na tanku piše da se svinca ne sme dodat :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 kako je z tem svinčenimi dodatki :? men na tanku piše da se svinca ne sme dodat :? Torej to tudi upoštevaj ;) Svinčeni dodatki so za mašine stare več kot 20 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 (popravljeno) predlanskem je kostal en SF 440k sit, jest sm dal lani septembra zanj 476k sit. No, ja, dobil sem ga se kr pocen, glede na to, da je LC in peugeot. :) Popravljeno April 9, 2004. Popravil [rain] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 ja sam eni pravjo da je to zarad katalizatorja (ga unič) ki ga originalno aerox zdej ma sj niti nism mislu kj vlivat not sam tko me je zanimal k nevem čist dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se