selmi Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 A se da pridet pogledat ta vaš poligon? Z motorjem seveda. Dirka... :chase: :grupni:
MX_Peter Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Tudi sam sem motorist - motokrosist in se vozim po vsem živem kjer gre in sodelujem na tem forumu ampak to kar se je pa dogajalo danes na jezeru v Velenju je pa nesprejemljivo!!! Dva motorista sta se vozila na tist strani jezera kjer je blo več kot 2000 otrok (bil je skavtfest) in sta divjala in se delala pametne. Dostikrat se tudi jaz vozim na jezeru z motorjem in vem da to ni tako malo področje, da se ne bi meli prostora voziti kje drugje! Ker sem motorist tudi zagovarjam motoriste kjer se le da ampak kar je pa noro je pa noro! Zdaj me sam zanima - tisti ko/če to delate - v čem je poata da to delate? Zakaj? Otroci so bili v večini mlajši od 12 let in bi se zlahka zgodila nesreča! Zakaj se je treba delati pametne in terat motorje pred in med otroci, ki so se prišli zabavat. Sploh pa tisto območje je zaptro za VES promet in je namenjen izključno rekreaciji! Oprostite zaradi nevmesne in offtopic izjave ampak to kar sem danes videl je bila pa kaplja čez rob! Kej takega tudi men dvigne pritisk, poleg tega pa potem večina najebe zaradi dveh največjih kretenov, kar jih je svet videl!!!!! :headbang: Mi je pa tudi kolega pravil (je tabornik), da sta se že pred časom dva vozila tam na jezeru na polno in me spraševal, če ju poznam. Pa baje sta še bla potem nekaj pametna, ko jima je nekdo rekel, da naj nehata, ker je vsepovsod polno ljudi. Grem stavit, da ta dva kretena, Ležna od znotraj še videla nista, ker po takem terenu se najbrš ne znata vozit!!!!! Če ga dobim, ga lastnoročno prebutam jaz :rtfm: :fight1: PS: @tomyyy: Mogoče lahko opišeš motorja ali pa opremo, :hmm: še najbolš bi bla pa slika :glare:
selmi Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 živjooo!! eii sam res lhka dns smo delli lih en jump za downhill ker ga ma en moj frend sam pirurirc itak d lhku se zmenmo poligon je prazn ni žive duše. Ma sei so hoteli organizirat državno prvestvo v enduroti sam niso pstil in lih so use naštimal. tko da če želiš sam poligon je fulll kul. Vprašal bi če so že kšne fotke iz orehove????? pa se opravičujem za prej sm se neki zmotu
NiX MX Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 Tudi sam sem motorist - motokrosist in se vozim po vsem živem kjer gre in sodelujem na tem forumu ampak to kar se je pa dogajalo danes na jezeru v Velenju je pa nesprejemljivo!!! Dva motorista sta se vozila na tist strani jezera kjer je blo več kot 2000 otrok (bil je skavtfest) in sta divjala in se delala pametne. Dostikrat se tudi jaz vozim na jezeru z motorjem in vem da to ni tako malo področje, da se ne bi meli prostora voziti kje drugje! Ker sem motorist tudi zagovarjam motoriste kjer se le da ampak kar je pa noro je pa noro! Zdaj me sam zanima - tisti ko/če to delate - v čem je poata da to delate? Zakaj? Otroci so bili v večini mlajši od 12 let in bi se zlahka zgodila nesreča! Zakaj se je treba delati pametne in terat motorje pred in med otroci, ki so se prišli zabavat. Sploh pa tisto območje je zaptro za VES promet in je namenjen izključno rekreaciji! Oprostite zaradi nevmesne in offtopic izjave ampak to kar sem danes videl je bila pa kaplja čez rob! To sta dva psihopata, ki sta v otroštvu imela pomanjkanje starševske ljubezni, iz tega pa se je razvil hiper aktivni kompleks manjvrednosti
Pirurirc Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 (popravljeno) :grupni: :grupni: Je blo res hudo. Sicer samo pet voženj in tri treninge. Tretjo vožnjo (R1 OPEN+125) sem imel že precej trde roke in mehke noge in v zadnji klanec komaj prilezu. Mogoče bi blo bolš, če tega ne bi pelal. Ampak full enih novih izkušenj. Proga je bla totalen razfuk. Povsod mejhni kuclji. SHIT. Rad vozim z R1, ker se v ovinkih kjer je mehko naredijo super kanali. Pri R2 tega ni, ker vsak vozi po svoje :BUA: Enkrat vmes med navedeno vožnjo sem mel za seboj paket štirih , ki so me dohiteli za en krog. Na povsem zunanjem delu proge sem se uustavu in počakal, da bodo šli mimo. Med tem je Beksu vzelo roko iz balance in bil je na poti direktno vame. Samo še to mi manjka, da me zbijejo med tem ko stojim :headbang:. Na srečo obeh se je Beks ujel in odpeljal mimo (o tem še nisva govorila). Prvo vožnjo veteranov mi je blo čist noro. Štart sem mel zelo slab in mel kar ene par sotekmovalcev za prehitet v nadaljevanju. To mi je bil res užitek. Dobro sem se počutu tudi v drugi vožnji OPEN R2, saj sem se (na predzadnjem mestu) vozi več kot pol tekme popolnoma sam, povsem svoj tempo, brez prahu, brez umikanj. Lahko sem se totalno skoncentriral na tehniko vožnje. To je blo super. Pa še par fotk. Metulčica, videl sem vaju. Ne grizem in pozdrav bi bil povsem dovolj :) . Bonc zate je Mulec in nikakor ne težiš na dirkah. Prav zabavno je s teboj kramljati. Misica je huda. Sledi nadaljevanje v galeriji (ponedeljek). Popravljeno Junij 16, 2007. Popravil Pirurirc
tomyyy Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) PS: @tomyyy: Mogoče lahko opišeš motorja ali pa opremo, :hmm: še najbolš bi bla pa slika :glare: Nisem preveč pozornosti posvečal temu kdo sta. Vem pa da je eden bil z malo večjim modrim motorjem in bol temno opremo drugi pa je imel opremo rdeče barve in je bil mislim da na 250 kubični štirtakni hondi. Ne me za besedo držat. Ziher bo pa kje kakšna slika in se bom potrudil, da jo bom dobil in ko/če jo dobim jo bom prilimal sem gor! Morda bo kdo koga prepoznal in mu malo razložil, da to ne gre tako! Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil tomyyy
gizmOkak Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 gizmo maš ti 246 številko? :grim :blush:
gizmOkak Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) blo je špica, proga total razfuk. Druga runda k da bi bla cela v whoopsih... Če izključim padec v prvi vožnji... Kar pobralo me je potleh :lol1: :headbang: je blo nad lastnimi pričakovanji. Zdej mam pa pico na desni podlahti :slap: Na drugi dirki v karieri sem pršu celo do 2 pik :kva2: sem pa opazu, da je v povprečju se klapa v drugi rundi furala 4-5sek slabše kakor v prvi, sam sem pelu samo 2sek slabše. Smo navajeni razrite Vrtojbe :kva2: :kva1: REXTON se je pelu ku pr norcih... nism te mogu lovit. Štartu si pa k strela :eek: Metuljčice & CO nism vidu. Kaj se skrivate babe. Z Muho sva vas iskala po vseh grmih :lol: Navijali smo pa tko, da me še danes boli grlo. Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil gizmOkak
krivec12 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 lep pozdrav! ewo moja prva derka je za mano :rolleyes:. blo je noro :D Z rezultati sm za prvič zlo zadovoln. važn pa mi je da sm pršu ceu:d. Pohvalt je treba tut organizatorje glede proge. Bla je res zrihtana tko k se spodob, edin drugo vožno so pa že nastal mal woopsi. ampak blo je hudo:D.
reXton Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) štarta sta bla pa res čist huda.. 1. vožnjo sm štartu nekje na 7. mesto, drugo vožnjo pa na 4. al 5. Ko bi le še končou tko :D Čez cilj sm prpelu 18. in 17., če bi biu kondicijsko bolj pripravljen pa mogoče še kašno mesto bolj (zadnja dva kroga v obeh vožnjah čist obol... ) Na treningu sm meu mal nesreče, po padcu je št. 227 povozu mene in moj motor in mi zlomil ročico prednje zavore, to je biu 1. krog, ostalih 6. sem provozil brez prednje bremze :S nato sem odnehal. Proga je bla super pripravljena, razen woopsov na nekaterih delih se ni nič uničila. Vreme je zdržalo, mel smo se fajn, u glavnem SUPER! :worship: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil reXton
metuljcica46 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Metuljčica,kar se sportkluba tiče pa njihowga komentatorja,je res podn pod kleti....Sam kaj čš,sej daš čist potihm,pa widš,drucga ne preostane.... :glare: Lepo widt tud kakšno punco k se zanima za motocross....sem nowa na forumu,pa k mi je Pirurirc reku da je zanimiw tuki (čeprow po moje da je zato reku,k mu že po žiwcih skačm na wsaki derki... :rolleyes: -hec),sam sm prčakwala same tipe,k se pač en čez druzga kregajo... :rolleyes: Ponawad je na forumih tko... izražanje svojega mnenja še ni kreganje :yes: čepru je treba priznt da je blo tut že nekaj ostrih besed... drugač pa ja brez motokrosa mi živeti ni :lol1: :lol1: :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 .....Pa še par fotk. Metulčica, videl sem vaju. Ne grizem in pozdrav bi bil povsem dovolj :) . .... ma ja nism bla prepričana če gledaš :naughty: :headbang: evo naslednič te 100% pozdravm .) pa brez zamere... :D
metuljcica46 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) Metuljčice & CO nism vidu. Kaj se skrivate babe. ja jst sm tut gledala ke bi te vidla, sam te sploh nism vidla :D najprej sm še msinla da bi bil lahko ti, sam sm vidla da je bla pol napačna cifra...tk da.....upam da bo več sreče naslednjič .) Drugač je pa dirka lepo uspela, čeprou sm mela nekak težave z zbranostjo(prejšn dan spala samo tri ure)...ampak je kr blo :D zelo sm bla presenečena nad tako malo udeležbo gledalcev... :unsure: Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil metuljcica46
gizmOkak Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 da boš vedla drugič... tale sm js :blush:
metuljcica46 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 da boš vedla drugič... tale sm js :blush: haha, oki, bom bl pozorna....sam se te res ne spomnm :unsure: ...no avgusta oči na peclje.. :D
Bonc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Eiiii,Pirurirc....HWALA!!!!! :) Ammmm,GIZMOKAK,a si ti tud lani wozu z isto opremo??? Mislm,d se te spomnm iz Cukrce (al pa nekoga k je mew pač isto opremo?)...
PANTERA Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Po takem terenu kot je bil včeraj je naporo odpeljati že samo eno kategorijo, očitno pa je to za našega Pirurirca mala malca on se je lotil kar treh, vsaka ti čast :worship: od kje ti power :hmm: no po sliki sodeč je bil kar vidno zgaran. Sam sem z včerajšnim potekom zadovoljen po prvi vožnji drugo mesto v drugi šesto kar je skupno zadostovalo za drugo, škoda za Lavriča ki nima sreče in je spet staknil poškodbo. Vmes še opravil en kratki intervju kot neka velika zvezda :hooray: :slap: nažalost prvo potekal brez prižganega mikrofona, nakar smo zadevo ponovili v zelo skrajšani obliki kot besedno in telesno sem bil totalno izčrpan. Zdaj pa dobra dva meseca počitka pridno trenirajte in čim manj poškodb se vidimo v Konjicah :yea1:
gizmOkak Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Ammmm,GIZMOKAK,a si ti tud lani wozu z isto opremo??? Mislm,d se te spomnm iz Cukrce (al pa nekoga k je mew pač isto opremo?)... Lani sploh nism vozu. Sem šele moped kupu :whistle: V cukrci pa sm bil na treningih parkrat ja... pa ne s to opremo, k je blo bol hladno. Je sicer od Thor AC komplet (za tople dni). Mam pa vse od Thora. Tko d se ne da falit :D
gizmOkak Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Zdaj pa dobra dva meseca počitka pridno trenirajte in čim manj poškodb se vidimo v Konjicah :yea1: Count on that :D Kolk maš # pa kero kategorijo pelješ že ti...open R2 ane?
Bonc Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Lani sploh nism vozu. Sem šele moped kupu :whistle: V cukrci pa sm bil na treningih parkrat ja... pa ne s to opremo, k je blo bol hladno. Je sicer od Thor AC komplet (za tople dni). Mam pa vse od Thora. Tko d se ne da falit :D Aja...pol je mew pa en tud tako opremo,sm mislna d si biw ti :blush: Jah,pa nč pol...boš pa letos ta praw če pridš odpelat :D
gizmOkak Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Aja...pol je mew pa en tud tako opremo,sm mislna d si biw ti :blush: Jah,pa nč pol...boš pa letos ta praw če pridš odpelat :D če le ne bo višja sila kosti lomila, sva z bratom sigurno na dirki :D lani sem bil samo glodalc :rolleyes:
PANTERA Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Count on that :D Kolk maš # pa kero kategorijo pelješ že ti...open R2 ane? 119 vozim R2, a nisi bil ti parkiran zraven Bučinela :hmm:
gizmOkak Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 119 vozim R2, a nisi bil ti parkiran zraven Bučinela :hmm: jaaaaa, sej smo bli usi primorci tam :yea1: ma jaaa, imam duge kable js :alien1: :headbang:
gizmOkak Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 foto by: moj bratec :) (bogi ni pelu k je meu 39,3 vročine :slap: )
reXton Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) Prodajam motor zaradi nakupa novega(2007), verjetno Yamaha <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1499778" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1499778</a> Če kdo koga pozna de bi kupu, de bi sam kupu... Čim prej, tem bolje :naughty: glede cene se da še kej pogovarjat www*avto*net Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil reXton
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se