jhribar1 Objavljeno November 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2009 Imel CR 250 1998. :worship: Nabrušena mašina do konca, v 30 urah razneslo mašino Motor je normalno delal z zlomljenim batom in to 10 ur ( samo zgubu je kakšne 5% moči, niti opazno ni blo(verjetno zaradi kompresije ))Kasneje je tudi blok prebilo itd. Če bi zbiral še enkrat bi ga še enkrat uzel. Skratka napaka je bila pri mehaniku, ker je narobe nekaj zataknil Res ... če imaš možnost kupi CR 250 nad 1998 ( alu okvir ). Bat je 120€ ( bat set ), kar je skoraj kot pri 125cc pa še dele vsepovsod dobiš jap in tudi to sem kupil potem pred dvema mesecema eto jo igračo, po dve letnem premoru od motokrosa bom sedaj imel poleg Ktma, ki ga imam za supermoto, še 1999 Hondo CR 250 za trening motokrosa, ena slikca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Januar 9, 2010 Deli Objavljeno Januar 9, 2010 Novi model zimskih KRAMPARC-jutri jih bom probo,tak da še ne vem kako se obnesejo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Januar 12, 2010 Deli Objavljeno Januar 12, 2010 In, kako se obnese? Ti je pokrivilo šraufe?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno Januar 16, 2010 Deli Objavljeno Januar 16, 2010 Greš pa lohk na WinterChallenge dirko po snegu 30ga Jan. v avstrijo. Tam pa pridejo prov takele gume - sm nism prepričan a so dovoljene ali ne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.SPEED Objavljeno Januar 17, 2010 Deli Objavljeno Januar 17, 2010 In, kako se obnese? Ti je pokrivilo šraufe?? Sedaj ,ko sem jih že dobro stestiro,lahko rečem samo -SUPER! Po globokem snegu je mal problem,drugače pa po spluženih makedamskih cestah pa je res fajn zadeva.Stroški predelave pa minimalni-okrog 30€-vijaki,podloške znotraj fi-25,zunaj fi15+matice.Na koncu sem na notranji strani okrog zalepo še eno staro zračnico,da ne bi slučajno prelukno nove in to je to! Aja,vijaki še vsi na svojem mestu,na notranji strani sem jih privaril na podloško. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 AMA Supercross report na MXSLO.com www.mxslo.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luksy Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3445087 se prodaja na vojo cross gume nove po 90€ komplet, dunlop ali maxis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luksy Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 http://www.avto.net/....asp?ID=3445087 se prodaja na vojo cross gume nove po 90€ komplet, dunlop ali maxis popravek: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3447539 http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3447577 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ukija Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Če koga zanima prodajam original kros dele od Honde CRF450 2007 malo rabljene in v odličnem stanju: -Kolesa z diski in zobnikom -Amortizerje -Križe -Prednjo bremzo -Sklopko Odgovarjam na markoukota@supermoto.si ali 040-554-276 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luksy Objavljeno Februar 16, 2010 Deli Objavljeno Februar 16, 2010 http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3520451 se prodaja=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Marec 11, 2010 Deli Objavljeno Marec 11, 2010 Zamenjam Hondo CRF250 R7 za Yamaho YZ250 letnik 07-09....več informacij pa dobite na spodnjem linku MXSLO OGLASI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yanny Objavljeno Marec 12, 2010 Deli Objavljeno Marec 12, 2010 Zdravo, Sem nov na forumu in sem iskal vendar nič našel in sicer o telih "kitajskih pravlcah" ki so 250ccm, firme Atomik,... za okoli 1300 eurov, ki so vodno hlajeni. Pa me zanima kako je kaj s temi motorji - na prvi pogled so videti še nakam podobni vendar zanima me kvaliteta, trpežnost motorja (menjalnik, bat,...) Vem, da to nima pol tolk moči kot honda, suzuki, yamaha, vendar motorja sploh ne rabim za motokros pač pa za vozit tko po polju, tako da ne bo kakih skokov, pretiranih pospeškov itn (praktično motor bo nadomestil mojga tomosa ctx). Najlepša hvala za odgovor Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno Marec 13, 2010 Deli Objavljeno Marec 13, 2010 Če mene vprašaš, boš mogu ta motor preklet merkat da se nebo kej zje-al. Jst mislm da so navadna jajca, ampakmam neki malga izkušenj z 4kolesniki te vrste, pa so baje kr neki časa uredu delal, ampka ko se pa začne lamat pa ni konca..... :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yanny Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 Sj ravno to me zanima da ne bi skoz šraufov (čeprov mi to ni problem vendar še vseeno pa trpi denarnica), čeprov nisem zahteven voznik in me zato zanimajo izkušnje od kakega lastnika tega motorja, da malo pove kako pa kaj je z motorjem. Hvala za odgovore Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 Sicer s kitajskimi kroskami nimam izkušenj, ampak kar sem videl, da se je dogajalo pri Kitajskih štirikolesnikih, lahko mirno rečem, da raje 15 let starega japonca, kot novega kitajca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godspeed Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 Tukaj imaš podrobno opisano kako je s Kitajcem. KLIK Če se ti ne da brati vsega, še preden ga prvič vžgeš, zamenjaj olje v mašini, razdri vse možne gibljive dele in dobro namaži, zategni vse vijake, ki jih vidiš, potem se boš morda celo lahko peljal. Nadaljne modifikacije:skrajšaš dušilec za 15 cm, zamenjaš vilice s tistimi od YZF, zamenjaš zadnje vzmetenje (baje paše od RM 250), zamenjaš vplinjač v kompletu z ročico plina, potem zadeva zadiha in postane vozna. Ne mara skokov, ker boš iz enega Kitajca naredil dva ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 Fotke fotke fotke iz prve dirke Pokalnega Prvenstva Vrtojba....ogled na spodnjem linku FOTO GALERIJA na MXSLO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomosRacing Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 A lahko kdo zrihta ugodno kake pametne gume MX oz. kje se splača kupovat gume(LJ in okolica). Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yanny Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 Če ima kdo crf, kxf ali yzf (vse 250ccm) od letnika 2007 naprej za prodat in da ni preveč zmahan, naj me kontaktira na ZS :trance_27_notworthy: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 je fejst pomembna starost gume ? kaj koako moraš gledati če že kako rabljeno nabaviš ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocky_zupca Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 mah če je stara rata trda - posledično jo prej potrga, po asfaltu se pa bl počas nuca. Mal teži jo je tud montirat (če jo na roke), drgač pa to ni panike. Ja za rabljeno valda gledaš da ma čimvišje štoflce pa čimnižjo ceno :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MX_Peter Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Kar nekaj fotk iz zadnje dirke državnega prvenstva v motokrosu, ki je bila minulo nedeljo v Škednju si lahko ogledate na www.MXSLO.com http://mxslo.com/mxslo/fotoreportaza-drzavnega-prvenstva-slo-mx-2010-skedenj-slovenske-konjice-by-peter-v/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 (popravljeno) Mam vprašanje (again ). Dans sm prodav fmx 650, zej pa gledam za nekimi kroslami. en na thef forumo mi je ponudo kawasakija kx250f letnik 2004, z narejenim predsezonskim servisom (+ računi) za 2200 € ... nov motor je tej stal 5500 $, to je 4400 € (sam če primerjamo EU tržišče pa Ameriško, rčmo, daj e cena kr ista), tk da se mi zdi cena za tak letnik kr primerna. Pa še vedno mo bo ostalo 600 € za servise (opremo mam vso) Motor bi mev za vožnjo ob vikendih po gozdu, enduro poteh. Ka pravite? ps: zka je kawasaki tk poceni proti konkurenci? LP Popravljeno Maj 13, 2010. Popravil Hozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kroska Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Osebno bi ti priporočil, da za ta namen kupiš kakšno enduro (vseeno precej nižji strošek vzdrževanja). Če pa že hočeš kros motor, pa je po mojem optimalna varianta za ta namen 250 2T (kakšna Yamaha, novejši letnik). Kar se Kawasakija tiče so nekateri rezervni deli nekoliko dražji (mogoče razlog za nižjo ceno), vzdržljivost pa je tam tam s konkurenco - veliko odvisno od vzdrževanja in sreče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Ne bom wakasakija vzel, mam ponudbo za Suzukija rmz 250 2008, s katermo je tekmoval Toni Mulec ... Upam da bo dobra naložba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se