dkamen2 Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 http://www.motonet.si/ tukaj si lahko pogledaš malo cene delov . Koliko primerjam cene rezervnih delov Honda, KTM, Husqvarna, Suzuki so cene več ali manj iste. Zanima še me kateri se največ kvarijo, na kaj moram biti pozoren.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mateej1 Objavljeno November 20, 2014 Deli Objavljeno November 20, 2014 Koliko primerjam cene rezervnih delov Honda, KTM, Husqvarna, Suzuki so cene več ali manj iste. Zanima še me kateri se največ kvarijo, na kaj moram biti pozoren.... za ostale ti ne morem govorit kolko se kvarijo ker sem mel samo hondo pa še to 2 takt. pomoje noben ne izstopa po kvarljivosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic Zupan Objavljeno December 8, 2014 Deli Objavljeno December 8, 2014 Pozdravljeni! Mene pa zanima če so kje proge odprte tudi pozimi, če ni preveč razmočeno? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cekada Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Pozdravljeni! Mene pa zanima če so kje proge odprte tudi pozimi, če ni preveč razmočeno? Lp Najbolj se ti splača v italijo ali pa na hrvaško. Takoj čez mejo je prog malo morje. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno December 17, 2014 Deli Objavljeno December 17, 2014 Brnik je skoraj vedno odprta, na fb redno objavljajo kdaj je in če slučajno kdaj ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 V petek otvoritev nove notranje enduro proge v Jaršah Končno nekaj za grde dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Januar 14, 2015 Deli Objavljeno Januar 14, 2015 To bo nujno treba preizkusiti. mod.če ni v pravi temi prosim prestavi, ne vem v katero naj bi sodilo Nearrain in mladench 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greg570 Objavljeno Junij 9, 2015 Deli Objavljeno Junij 9, 2015 A ima kdo v SLO KX-FI diagnostiko za EFI? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jus129 Objavljeno November 4, 2015 Deli Objavljeno November 4, 2015 (popravljeno) Zdravo, pred kratkim sem se odloco da si bom kupil cross motor. Ker nimam velko izkusenj z krosovci bi vas upraso ce je tale vredu za zacetnika?http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10238936&show=1 Z njim bi se vozo vecinoma po progi. Pa a se ve gdo za kako fajno trgovino z opremo? Hvala pa lp Popravljeno November 4, 2015. Popravil Jus129 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se