Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Tudi jaz brez, ko saltam gor :P ...ko saltam dol pa obvezno s kuplngo...OK razen ce kdaj ni casa...:)

Ce bos dol saltal brez kuplenge ti bo hitr ksne vilce pri menjalniku zlomil :rolleyes:

Trenutno pa ne saltam, bom konc poletja upam da lahko zacel spet.. :angry:

Lp;Rock

No to da se s kuplungo da hitreje šaltat je nasplošno znano..in tud to da se dol lahko šalta brez kuplunge(tud pri huskah :OK:....no sicer mel vlke probleme z getribi pr moji..ampak jebat ga če si 2 lastnik...bomo zaj vidli kako dolgo bo v mojih rokah vzdržala )...saj nima kaj potrgat pri šaltanju navzdol..ker ni obremenitve....s kuplungo se samo menjava dol v blatu za vsak slučaj da ne zablokira zadnja guma!!

Objavljeno

kok je pa nevarn da prehitr dol prešaltaš,npr. da bi imel v tretji pol pa začel bremzat pa prehitr v prvo pa vruuuum, :wacko: jao kr pr src me stisne,če kdaj tkole zavriska alpa če se u ler zašaltaš pa spet vuuuum :wacko:

Objavljeno

Sem probaval mal s kuplengo saltat, pa se res hitrej pospesuje. Sam gas v podn tisis pa s kuplengo saltas brez da bi gas spustu. Tko ti ni treba gasa spuscat pa poj obratov ne zgubis.

Sam vprasanje kako je to k gres po ksn fejst zrit ravnin pa itak mors balanco ful drzat poj pa se kuplengo stiskat.

Objavljeno

Sam vprasanje kako je to k gres po ksn fejst zrit ravnin pa itak mors balanco ful drzat poj pa se kuplengo stiskat.

Ne rabš nikol fuul balanco držat, sploh pa ne po ravninah, ker tm more it prvi konc po "luftu". Balanco drži "mehko" pa bo veliko boljše; sam za to pa rabš kr nekej prakse.

Kar se pa sklopke tiče pa je ne rabiš sploh; jest sicer nižam brzine s sklopko(za dve do tri nižje), ker ne maram, da me pri vsakem menjavanju nabija naprej.

Objavljeno

Jaz sem mel ful probleme da sem balanco stiskal...skor sok priteko z ročk :) ...pol pa maš po 5 min. take mravljince v roki...da jooj...dečki mal občutka pri šaltanju navzdol...sorazmerno z zmanjšanjem hitrosti mečeš dol...al zasekate po ene 3 naenkrat???...

Objavljeno

Amm upam da nam mel tok dolg gipsa......jest bi se rad vozu..... :( :( a pol ko si dal gips dol si se lahko ze vozu al se ne....

LP,Rock

:? Zlo znana...poškodba še vedno ni sanirana po enem letu...imel sem gips 5 mesecev :cry: ...potem pa še veliko razgibavanj zapestja...od lanske sezone ni blo nič...letos pa ni motorja....zaenkrat :zzz:
Objavljeno
Kar se pa sklopke tiče pa je ne rabiš sploh; jest sicer nižam brzine s sklopko(za dve do tri nižje), ker ne maram, da me pri vsakem menjavanju nabija naprej.

še enkrat pozorno preber blaža pa boš vidu da če greš vozit na nož, potem navzgor absolutno šaltat s sklopko, med polnim gasom seveda, drugač menjalnik ne spusti zobnikov

Objavljeno
Amm upam da nam mel tok dolg gipsa......jest bi se rad vozu..... :( :( a pol ko si dal gips dol si se lahko ze vozu al se ne....

LP,Rock

Sej bos sam vidu kako bo,obvezna pa je fizioterapija,se tut kar zavlece.Pr men je blo ful nenormalno vse razgibano in ok,bolecine pa so se zacele pojavljat po sestih mescih,pa tut zdej,po dveh letih se boli ko pes.Sam sparam se pa tut ne.Po pameti torej,ti bo telo samo povedalo pa ne pretiravat :yea2: :cry: :cry:

Objavljeno
Sej bos sam vidu kako bo,obvezna pa je fizioterapija,se tut kar zavlece.Pr men je blo ful nenormalno vse razgibano in ok,bolecine pa so se zacele pojavljat po sestih mescih,pa tut zdej,po dveh letih se boli ko pes.Sam sparam se pa tut ne.Po pameti torej,ti bo telo samo povedalo pa ne pretiravat :yea2: :cry: :cry:

<_< Jest sem komaj čakal da grem na motor...zapestje sem povil na trdo....vendar bolečinam v zapestju se ni dalo izogniti....amortizacija vilc se je prenašala na roke... :cry:

Objavljeno

evo jaz sem pa v nedeljo 4 kroge naredu na brniku pa mi je na levem amortizerju semering spustu.

Mal me zanima kolk je zajeban to popravt če se sam lotiš, oz koga priporočate da to za pemten denar uštima?

Hvala

Objavljeno

če maš knjigo poleg motorja pa če znaš kej pošraufat, ne bi smel bit problem, drugač pa se ponavadi svetuje kar gidl-a, sej cene za vilce porihtat so kar standardizirane in če misliš rihtat eno vilco, je skor bolje kar obe, pa frišen oljček noter pa tko .)

Objavljeno

Jaz se tega sam lih ne bi lotu. Sem gledal v users manualu pa mi zgleda prevec kompliciran da bi v prvo sam probaval. Drgac pa Gidl dobr ustima. Je pa ene 3 jurje drazje kt pa drugje. Vsaj kokr sem se jest pozanimal.

Objavljeno

mene pa nekaj zanima fantje. Sem pred nakupom cross motorja 80-85ccm. Odločam se med kawasaki kx 85 ali honda cr80. Oba sta letnik 97 cena 130 000-150 000SIT. Kaj priporočate? Koliko kaj kostajo deli za take motorje? Gre zelo stvari v k****? Motor bi imel tko malo za vozit, sicer sem prestar za samo 80ccm ampak ok. ;)

Objavljeno

če izbiraš med tema dvema,mislm da je samo vprašanje kateri je bolš ohranjen/od katerega servis imaš bližje/kateri ti je bolj všeč

kar jst vem sta oba dobra in tud z deli ni problemov

Objavljeno

Evo tukej sta dva "nacrta" za rampe. Fajn bi blo ena nardit. Sam treba je poj en naraven iztek zrihtat. En tak velk, z dolgmu klancam, da ti ni treba cist tocn zadet.

Pa zdi se mi, da so za zacetek mal prevelike skoke. 3m je vseen mal velik za rampo. 1.5m do 2m bi blo lih fajn. Tist se mi zdi zanimiv, k je fajn pobarvat povrsino skoke z barvo zmesano s peskom, da ne drsi.

post-14-1088766692.jpg

Objavljeno

a se samo po progah vozte a se tud kej po gmajnah,travnikih,peskokopih...

Objavljeno

A se hočte it tlele mal Crusty-e? :D :D :P

Objavljeno

Po moje prej Jackass, kot pa crustye :P :D :D :D :D

Objavljeno

Treba je napredovat. Sej ni treba da kuj 30m letis. Tapru 5 poj pa vecas razdaljo.

Objavljeno

a gre kdo v nedeljo na tekmo na brniku,jest bi šel kar z motorjam ker bi bil najhitrej dol z vikenda,sam nevem zarad polcajov pa še kje bi pol motor pustu,ker not ne smeš it pomoje razn če bi reku da tekmujem :rolleyes:

a kdo ve po kok so karte?

Objavljeno

Jest bom definitivno sel na tekmo.Vstopnina je bla lan 1000sintih.

Objavljeno

BlazS, glede rampe - prej se dobro zavaruj s kako fino premijo. :P

Objavljeno

menda da bodo tud freestylee skakal,a kdo ve kdaj je to na sporedu,no če se vidmo imel bom ktm pulover :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!