:::PENIS::: Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Falus! A sem lahko prevelik? A sem sploh dost velik? Kaj pa če sem premajhen? Falus! ...vaš...:::PENIS::: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Ne. Možno pa je, da je lastnik premajhen. drjanez in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
:::PENIS::: Objavljeno April 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2004 Falus! Ja no, a je lahko premejhn? Kolk mejhn pa more bit da mu lahko rečemo mejhn? Kdaj se deklice upravičeno lahko začnete smejat? Falus! ...vaš...:::PENIS::: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Tebi še ni kapnilo, da to ni spolnost.com ? :blink: :devil: ninjaxx in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Tebi še ni kapnilo, da to ni spolnost.com ? :blink: :devil: :yea2: :yea2: :yea2: BAUCA RULEZ! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 5, 2004 Deli Objavljeno April 5, 2004 Falus! A sem lahko prevelik? A sem sploh dost velik? Kaj pa če sem premajhen? Falus! ...vaš...:::PENIS::: Penis, ti nisi dolg, si pa tenak..... Tvoj lastnik pa (glede na prispevke), lep ni, je pa zato ravno prav neumen.... XRider1 in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 kaj pa če je zavit v levo,desno,gor,dol, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 O majn got! :wacko: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pia Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Tisti,ki se hvali s tamalim (velikim), ima v podstresju nekaj zamaknjeno ali je pa dr. Rugelj-u v sorodu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Če za delovanje rabi preveč krvi in zato njegov lastnik pade v nezavest, potem je prevelik. :( thenejc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Sem se spomnila na nadaljevanke Seks v mestu....... :lol1: Enkrat je imela ena tipa, ki je imel zelo majhnega tiča.....ležala sta v postelji in ona njemu pravi, daj ga noter sem pripravljena....on pa njej nazaj...saj je že notr!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 kaj pa če je zavit v levo,desno,gor,dol, To je pa tko šlampast.... :hmm: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 (popravljeno) Velikost ni pomembna---velika laž, ki so si jo izmislili moški z majhnimi... :grim :grim :grim Popravljeno April 6, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Emil Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Velikost ni pomembna---velika laž, ki so si jo izmislili moški z majhnimi... :grim :grim :grim In kakšna ženska se tudi rada zlaže na to temo..... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Velikost ni pomembna---velika laž, ki so si jo izmislili moški z majhnimi... :grim :grim :grim lahk vsaj na veliko lažejo, če že na veliko seksat ne morj(m)o :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 se ne laže, se tolaži ---in potem odide z nekom ki je star in pošten...in ima večjega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 ...in ima večjega mercedesa :devil: :lol1: HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 OK.- PERVY kakorkoli ga že kličeš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Velikost ni pomembna---velika laž, ki so si jo izmislili moški z majhnimi... :grim :grim :grim :notworthy: :notworthy: :notworthy: iskreno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 In kakšna ženska se tudi rada zlaže na to temo..... :xx: Mora se. Ker se to pričakuje od nje. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Tisti,ki se hvali s tamalim (velikim), ima v podstresju nekaj zamaknjeno ali je pa dr. Rugelj-u v sorodu. Priznam :OK: Se mi na zunaj vid, kaj bi skrival :P Fajn pa mi dogaja :afro1:, mi vedno svirajo v glava :rolleyes: Cel parlament :cry: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Mora se. Ker se to pričakuje od nje. :( "muca, daj priznaj, da je moj pikec pravi velikan" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 OK.- PERVY kakorkoli ga že kličeš .) hmmmm ne, to je mišljen kar ta pravi mercedes, tisti na 4 kolesih, ki zaradi svoje veličine (če A serijo spustimo .) ) pogosto navdušuje ženske :devil: če pa si mislilila na mojo osebno ljubkovalno ime za dotični organ o katerem tu govorimo pa ga, z vsem dolžnim spoštovanjem, kličem primerno njegovemu statusu - ŠEF! :P z nadrejenimi se pač ne gre zajebavat O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Ja. Penis je lahko prevelik. Jedrnat odgovor na kratko in povsem preprosto vprašanje - ne vem, zakaj filozofirate? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 6, 2004 Deli Objavljeno April 6, 2004 Ja. Penis je lahko prevelik. ali je pa "vložišče" premajhno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se