Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 :grim ← Penisgram :kva2: ... a maš tudi vaginagram :hmm:
Sam dePihlja Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Hahaha, vaginogram ni potreben :grrr , se da zadeva dosti bolj ustrezno izmerit: - en prst :P , - dva prsta :OK: , - 3je prsti <_< - 4je prsti :huh: - roka :slap: itn... :devil:
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Hahaha, vaginogram ni potreben :grrr , se da zadeva dosti bolj ustrezno izmerit: - en prst :P , - dva prsta :OK: , - 3je prsti <_< - 4je prsti :huh: - roka :slap: itn... :devil: ← Ne bo držalo :nono: A veš koliko so prsti različni ....
Sam dePihlja Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Sicer pa nisem še nikjer slišal, da bi se dame šle: "katera ma večjo" :lol1:
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Sicer pa nisem še nikjer slišal, da bi se dame šle: "katera ma večjo" :lol1: ← Tudi jaz ne :grrr ...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Ne bo držalo :nono: A veš koliko so prsti različni .... ← A ja :hmm: ? Kako pa pol, da med predigro točno definirate: "dej mi dva prsta not"? :naughty:
Lobo Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 A ja :hmm: ? Kako pa pol, da med predigro točno definirate: "dej mi dva prsta not"? :naughty: ← To pa ne bo držalo. Men to še nobena ni rekla. Mogoče imajo to navado samo v vaši vesi. :naughty:
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 A ja :hmm: ? Kako pa pol, da med predigro točno definirate: "dej mi dva prsta not"? :naughty: ← Govori zase :P
BC Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Nikar ne verjemi ženski, če ti po seksu reče, da si bil super. kaj pa 10 minut po seksu, ko do sape pride :?
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 kaj pa 10 minut po seksu, ko do sape pride :? ← a ji glavo pod vodo tišiš, you sick pervert?
BC Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 a ji glavo pod vodo tišiš, you sick pervert? samo, če ne da...
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 A že po 10 minutah do sape pride :hmm:
SiR Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 A že po 10 minutah do sape pride :hmm: ← odvisn, katere demone vse ji pokažeš :D
Sam dePihlja Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 (popravljeno) A ni vseeno, kolk časa rabi ona, da pride do sape, se mi zdi, da si največji frajer, če si "ready for banging again", še predno pride k sebi :OK: :devil: Popravljeno Julij 6, 2005. Popravil Sam dePihlja
pirrulz Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Obstaja seveda še ena, vsaj teoretična možnost: po seksu ne dahne nič, zato ker je med seksom zaspala. :devil: no razen da mogoče že vmes smrčat začne :lol1:
BC Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 ne. 10 minut rabim, da jo zbudim iz nezavesti, ker sem ji prej ,,glavo pod vodo tišu"...
pirrulz Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 ne. 10 minut rabim, da jo zbudim iz nezavesti, ker sem ji prej ,,glavo pod vodo tišu"... ← eee.... saj tu nisem tebe mislil, stari :grrr .... pač hipoteza, nanašajoča se na univerzalno moško-ženkso občestvo in paritvene odnose med tem občestvom. :grim
BC Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 no sweat. si mi samo dal idejo za nadaljevanje zajebancije... ;)
Vale Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 ne. 10 minut rabim, da jo zbudim iz nezavesti, ker sem si prej ,,glavo pod vodo tišu"... ← :P
Lobo Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Najboljši sistem za oceno kaj si ženska misli o tebi in tvojem: a. Najkasneje pol ure potem, ko gresta narazen te pokliče in se ti potoži, da te zelooo pogreša :OK: b. Ko jo drugi dan kličeš na GSM, ti moški glas sporoči, da je ravno včeraj kupil ta GSM skupaj s kartico od neke živčne gospe za mali denar :BUA: Sve su ostalo nijanse
pupa Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 hmmmmm v kateri skupini sem potem jaz :hmm: .)
Anubis Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 hmmmmm v kateri skupini sem potem jaz :hmm: .) ← Pupa, najprej moraš seksat. :devil: :D Ne, ni ti treba it najprej rok umivat - to moraš z moškim opravit. Seksat namreč, ne rok umivat.... :grrr
Pervy Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 Obstaja seveda še ena, vsaj teoretična možnost: po seksu ne dahne nič, zato ker je med seksom zaspala. :devil: no razen da mogoče že vmes smrčat začne :lol1: ← stari pa se vidi, da sva sorodne duše :OK: sami mega jebači :grrr kurc dokler ne smrči je čisto zadovoljivo za mene :grim :whistle:
BC Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 kurc dokler ne smrči je čisto zadovoljivo za mene :grim :whistle: ko/če začne smrčat se pa že najde kakšna stvar, ki se ji v gobec, um, mislim v usta porine in jo utiša... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se