Skoči na vsebino

Marija Reka

Priporočene objave

Objavljeno
90 % možnosti je, da bom okol 18,00 ure gor. KeC... če boš tm.. prid na vrh na pijačo... al me boš pa vidu, k bom počas pelu mim ovinka in se naum ustaulu, da naum kje padu :whistle:

Ugani kdo drug bo še gor, ko ste tolk naumni de tuki o tem nabivate :naughty:

Objavljeno

Sem glih študiral o tej naši neumnosti :slap:

Objavljeno

SymRu?

Sej za drugo kot zafrkavat ne znaš, ne bi raje manj kotletov prej pa potem nas ogovarjal ?

Jst nikol ne zafrkavam.

Objavljeno

Mi gremo tko al tko gor sam na kavo, tole je pa hudo zapleten plan kako ugotoviti ali nekateri berejo forum :D

Objavljeno

boli me kurac kdo to bere.... plačujem davke in cestnino in se lahko po javnih cestah vozim kolikor čm... lepo je, da sem srečal prijazne in dobre ljudi :beer2:

pred Trbovljam.. smo pa pobiral enga Suzukija... padu na pesku in se zagozdu pod ograjo... decu nč.. razen ga je bolela leva noga... rešilc ga je odpelu... hvala bogu.... :krneki:

Objavljeno

U madona?! A to pol k ste šli proti domu? Se mi je zdel, da sem vidu enga rešilca :hmm:

Sam da ni hujšega.

Škoda ker sta tko hitr dalje zgasnla.....

Objavljeno

Fantje kako kej zgleda marička, razmišljam da bi jo naskoču v nedeljo al pa pondelk, ob keri uri se kej zbirate gor v kafani?

Objavljeno
Fantje kako kej zgleda marička, razmišljam da bi jo naskoču v nedeljo al pa pondelk, ob keri uri se kej zbirate gor v kafani?

Pa pet gor, pa boš vidu. Ni to nek sred Irana, de bi se mogu ne vem kolk zanimat po forumi zato. Prevozna je celo sezono.

Objavljeno
U madona?! A to pol k ste šli proti domu? Se mi je zdel, da sem vidu enga rešilca :hmm:

Sam da ni hujšega.

Škoda ker sta tko hitr dalje zgasnla.....

Jep smo vidli rešilca. Upam, da ni blo kej resnejšega. Včeraj očitno ni bil ravno dobr dan za Maričko, kar 2 izleta. :unsure:

Objavljeno

Kafana "dopustuje". Je bil maus čist razočaran, ko je to videl.

Objavljeno

Še dobro da je imel s sabo simpatično družbo za tolažbo. :whistle:

Objavljeno
Kafana "dopustuje". Je bil maus čist razočaran, ko je to videl.

Do kdaj dopustuje, pismo brez kofeta tut marička ni tolk privlačna.

Objavljeno

Ni blo kaveeeeeeeee... drugič termosko prnesem :whistle: .. sam gor je pa res dobre zrak... vpliva na potenco :worship: so mi skoz hodile neumnosti po glavi :lol1:

Objavljeno

Hm mislim, da nisi bil edini ;)

Objavljeno
Do kdaj dopustuje, pismo brez kofeta tut marička ni tolk privlačna.

Mislim, da dopustuje samo tale vikend, drugače pa deluje, je pa res da imajo en dan v tednu zaprto ampak sedaj iz glave ne vem kateri dan je to. :unsure:

Objavljeno

Danes je bil pa kar promet gor zvečer. Jaz sem bil pa z dvoslednikom , ampak takim z belanco :whistle:

Objavljeno

Ja tut sam sm bil učeraj gor.

Slišu sm pa tut,da je enga zbrisal pr križu.

Na vrh pa je bla tut gužva,jas osebno sm raje pr križu,ker lahka spremljaš dogotke ki se odvijajo in verjemte da jih je kar veliko. .)

Objavljeno
A se tudi kej vozite a samo posedate? :P

če je gužva se jih ful mal vozi....večina sam gleda in slika....jih je verjetno strah če je publika ampak ene pa to ful rajca :whistle: :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

Kafana odprta. :whistle:

Večinoma se vozim, za druge pa kakorkoli komu paše.

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno

Nazaj k bistvu! :grim

Zapreti temo Marija Reka? Ne!! Zapreti cesto M.R. !! :OK:

Objavljeno

Jaz še vedno pravim:

Zapreti temo marija reka? -> DA! :rolleyes:

Objavljeno

V bistvu mi je čisto vseeno glede obojega :D

Objavljeno

Čeprav pa moram povedat, da je blo včer prav luštno gor! :worship:

Sploh če greš malo bolj zgodaj se lahko sam gor pa dol furaš, po dvanajsti se pa že počas nabirajo ostali

ok, zdej pa ne bom več pisal v to temo :whistle:

Objavljeno
Jaz še vedno pravim:

Zapreti temo marija reka? -> DA! :rolleyes:

Če ti kej ne paše pa ne brat in ne odgovarjat v tej temi.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!