Unknown Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Kaj pa ti zdej jokcaš tle gor :slap: Si čustveno navezan na to temo al kaj?
danixxx Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Kaj pa ti zdej jokcaš tle gor :slap: Si čustveno navezan na to temo al kaj? Ne sam povem če kirmu ne paše nej pač ne bere te teme ampak nej kje drugje pluva po temih.
Unknown Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Halloooo???? si mogoče prebral naslov teme v katero pišeš? Naslov teme je Zapreti temo marija reka? Kaj ti ni jasno, tle se diskutira o tem če se zapre ali ne. Mislim da si ti precej bolj offtopic kot pa jaz. Kaj pa pluvam, pač odgovorim na vprašanje, ki je enako naslovu teme. Če bi pa tako rad pisal SAMO o doživetjah na mariji reki si pa odpri svojo temo, ki pa verjamem da bo imela bolj primeren naslov kot pa ta tema. Dej ne jokcaj
CAPI Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 A dela slucajn konkurenco ridam :naughty: :fight2:
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Nope na M.R. se vozi na K.R. se pa kaže :D
Vikking Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Nope na M.R. se vozi na K.R. se pa kaže :D pa kofetka :naughty: kadar je ofnjen seveda :whistle:
simonsi Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Halloooo???? si mogoče prebral naslov teme v katero pišeš? Naslov teme je Zapreti temo marija reka? Kaj ti ni jasno, tle se diskutira o tem če se zapre ali ne. Mislim da si ti precej bolj offtopic kot pa jaz. Kaj pa pluvam, pač odgovorim na vprašanje, ki je enako naslovu teme. Če bi pa tako rad pisal SAMO o doživetjah na mariji reki si pa odpri svojo temo, ki pa verjamem da bo imela bolj primeren naslov kot pa ta tema. Dej ne jokcaj Ta tema je dosegla svoj namen, ker je originalna tema zaklenjena. Tako, da ne vidim več razloga, zakaj bi še ta ostala odprta. Problem je pa v tem, da s pisanjem še v to temo popularizirate MR in potem je gor polno zijal, kamikaz in smrkcev. :doze:
SiM Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Ta tema je dosegla svoj namen, ker je originalna tema zaklenjena. Tako, da ne vidim več razloga, zakaj bi še ta ostala odprta. Problem je pa v tem, da s pisanjem še v to temo popularizirate MR in potem je gor polno zijal, kamikaz in smrkcev. :doze: WORD :worship: Ice, JUST DO IT!
Unknown Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Tako je, zaklente že tega hudiča!
KeC Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Res najboljš. KLONK!!! :evilgrin: (icedoyourthing)
simonsi Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Sej nima samo ice tale del foruma čez. :whistle:
Kölm Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Jst tud ne vem zakaj tale tema ostaja odklenjena. Drugje se pa tako pridno zaklepa...
bna Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 (popravljeno) potem je potrebno zapreti tudi temo o kačjih ridah pa Golico :whistle: Popravljeno Julij 30, 2007. Popravil bna
cb1300 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Nope na M.R. se vozi na K.R. se pa kaže :D mislim, da se tudi na M.R. kaže..........sem se v nedeljo proti večeru čezenj zapeljal.....polno zijal, na vrhu pa dva na supermoto.....verjetno čakala, da se un stric v modrem, ki je stal malce nižje odpelje
Frips Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Tam pri križu kjer sedijo zjala, se lepo počasi-turistično pripelješ :whistle:
KeC Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Tam pri križu kjer sedijo zjala, se lepo počasi-turistično pripelješ :whistle: :grim :P
sjeng Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Če bo kak veseljak dans kej kolovratil po Marički, naj malo napiše kako je stanje (je cesta vlažna?), z družbo gremo tja okrog dveh.
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Danes sem za hec zapeljal na Maricko... nekam mokra se mi je zdela :D drugace pa fajn k ni blo zive duse gor... verjetno z razlogom. :D
motobaby Objavljeno Avgust 25, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2007 Danes 2x hopa gor po Marički; 1x kot sopotnica in 1x kot voznica - BOŽANSKO kot vedno :worship:
danixxx Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Baje da je bila včeraj prometna na marički pa da naj bi bil en motorist,ki je zletu iz ceste najdl so ga šele po pol ure od dogotka,slišu sm pa tud de nej bi bil hrom. A kdo kej ve o tem in kdo bi lahk to bil? :? Upam pa da so to sam govorice.
crusty Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Je bil kdo danes na Mariji Reki? Do vrha so bili vsi ovinki politi z nečem!!! Sem jo raje vžgal nazaj!
ghoustrider vfr Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 marija ni vec varna prevec prometa in se najdejo tudi druge ceste ki so varnejse in bolje spelane
VmasIna Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 (popravljeno) Je bil kdo danes na Mariji Reki? Do vrha so bili vsi ovinki politi z nečem!!! Sem jo raje vžgal nazaj! Jaz sem se 6x gor pa dol peljal, tisto polito je pa bila voda iz gasilnega avta, ki je 2x peljal vodo nekam na vrhu hriba, nič kritičnega, pač si malo bolj po zunanjem delu peljal, pa je bilo. Glede prometa pa, danes med 15to in 16to sem se vozil sam v druži nekaj malega avtomobilistov. Glede nesreče pa: http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?...007082705239314 Popravljeno Avgust 27, 2007. Popravil VmasIna
biker125 Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Baje da je bila včeraj prometna na marički pa da naj bi bil en motorist,ki je zletu iz ceste najdl so ga šele po pol ure od dogotka,slišu sm pa tud de nej bi bil hrom. A kdo kej ve o tem in kdo bi lahk to bil? :? Upam pa da so to sam govorice. Ja je bila!!! Biu je pa verjetno Lednik iz Začreta pri Celju!!! Držte pesti za njega, ker baje da hodil več ne bo, ker ima hrbtenico 2*krat zlamano :unsure: :(.
Priporočene objave