MiTyA Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 No to vem da šparat pri gumah ni dobro samo nekateri so mi dejali da se te gume najbolje obnesejo od sport turing gum :? , poznam tudi nekaj ljudi ki jih vozijo na močnejših motorjih tako upam da se nisem na...l ker sem jih ravnokar naročil. Cena pa tudi ni tako nizka kakor si nekateri predstavljajo ko jih dobim sporočim kako držijo, no upam da se jih bo dalo podobno dobro peljati kot sedanje D220. LP Mitja
Guest Brumer Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 jaz sem tud sedaj ko so po 1,45 mio novopečeni lastnik fazerce :grim kakšen zrak mi priporočate napolniti v pnevmatike :hmm: Takšen,da se čim manj (razteza ali krči)pri različni temperaturi ,samo zrak kolikor se jaz razumen v kemijo je samo eden(kisik in dušik),če pa misliš na plin je to dušik s katerim se lahko pumpajo gume. Sam smatram,da je to strošek po nepotrebi raje večkrat kontroliraj pritisk v pneumatikah-vedno kontroliraj prad vožnjo dokler je guma še hladna. :OK:
Ice Objavljeno Avgust 9, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 :slap: nekaterim ni pomoci. :grrr :doze:
Thundercat Objavljeno Avgust 9, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2006 samo nekateri so mi dejali da se te gume najbolje obnesejo od sport turing gum :? , poznam tudi nekaj ljudi ki jih vozijo na močnejših motorjih tako upam da se nisem na...l LP Mitja no, potem ne rabiš mnenja še tukaj, sicer pa je bilo že veliko napisano... Pnevmatike Avon Test športnih gum + Avona .)
ernessto73 Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 A je imel kdo kake težave z merilcem količine goriva? Kar naenkrat sem opazil, da mi kazalec pada na Empty :blink: Torej - če stojim na mestu (semafor) ali pa vozim čisto počasi, začne kazalec padati. Ko se motor vrti s 4000 ali več obrati, se zopet dvigne na trenutno količino v rezervoarju. Preizkušeno tudi na mestu - samo dvig obratov in se začne dvigat. Kot da ne bi bilo dovolj štroma za dvig kazalca :hmm: Vse ostalo dela OK (vžig, luči, ... ) Any ideas?
MiTyA Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 No nove gume so nameščene in po 200 prevoženih kilometrih se obnesejo dobro, kaj več pa bom lahko napisal kasneje. Zanima e pa še to kje bi se dalo dobiti bug spojler za fejzrco. LP Mitja
fazerer Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 preberi si temo plastika, kevlar in druge smolnate zadeve... ce mas pa mal vec dnarja pa v vsaki malo bolj zalozeni trgovini.
Frips Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 No nove gume so nameščene in po 200 prevoženih kilometrih se obnesejo dobro, kaj več pa bom lahko napisal kasneje. Zanima e pa še to kje bi se dalo dobiti bug spojler za fejzrco. LP Mitja Glede spojlera...če ti je moj všeč ,me kontaktiraj na PM pa ti povem, kje dobiti .)
Avatar Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 jaz sem tud sedaj ko so po 1,45 mio novopečeni lastnik fazerce :grim kakšen zrak mi priporočate napolniti v pnevmatike :hmm: Misliš tlak? Ne vem koliko je predpisan za fazerja, najbrž piše v knjižice, ne? Jaz osebno dam okoli 10% več kot je predpisano (torej 0,2 bara več), ker sem nekje prebral, da naj bi tako gume malce dlje zdržale (spet drugje pravijo, da zdržijo manj). Kakorkoli, nekaj rezerve imaš, oprijemljivost za običajno vožnjo ni bistveno slabša (če ga ne tiščič do tačk še opazil ne boš). Brumer: Zrak poleg kisika in dušika vsebuje tudi ogljikov dioksid...in to ne majhen delež.
eMBe Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 :slap: :slap: :slap: :doze: :doze: :doze: :P :P :P
VmasIna Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Evo tale stroj sem jaz včeraj nabavil :OK: :OK: :OK:
VmasIna Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Rabljena je, letnik 2005; FZ6 Fazer je drugače JAp jap, kosit bo treba, sam komu se da :?
MiTyA Objavljeno September 2, 2006 Opozori Objavljeno September 2, 2006 No kot sem obljubil da bom poročal kako se kaj obnesejo gume avon na moji mašinci, vam povem da sem zelo zadovoljen z oprijemom :OK: , na tačko sva šla šele parkrat ker imam motor dober mesec, samo me pa malo skrbi ker zadjna guma je zvožena čisto do roba in me skrbi da če bi še kaj več zalagal da bi motor zdrsnil :? , ali razmišlam prav ali ne. Pri prvi gumi pa manka še kar dober centimeter do roba :? to mi tudi ni čisto jasno. Pa še vprašanje glede porabe važih fejzrc men je zdejle kurla od 5 litrov navzgor, ali je to normalno ali nenormalno. LP Mitja
Frips Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Poraba:povprečje 5.5, pa tudi 4.7 je že blo :slap: (motor je pa kar predelan) Gume: ko bo prva čist do roba, boš že ril po asvaltu :grim , zadnja: je čist na robu al maš še kak mm al dva prostora? če imaš, nič skrbet.. Men tačke totalno pobrušene, pa guma še drži :grim
Thundercat Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 poraba povprečna manj kot 5 l na 100 km
Frips Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 TC...hudiča,sem vedu da sem pretežek na gasu :hmm: :grim
šokac Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 jaz sem tud sedaj ko so po 1,45 mio novopečeni lastnik fazerce :grim kakšen zrak mi priporočate napolniti v pnevmatike :hmm: Vse piše na zadnji levi obesi.
MiTyA Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Ja zadnja guma je zvožena do roba, ni nč več placa. No pol moja poraba ni glih pretirana, no poraba mojga motorja :OK: .
Buzdovan Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 Ja zadnja guma je zvožena do roba, ni nč več placa. No pol moja poraba ni glih pretirana, no poraba mojga motorja :OK: . Res je, z Avonko si malo prej na robu kot z recimo Dunlop Qualifier, ampak verjetno je vsaj meni zdrzala ravno zaradi tega se enkrat toliko kot Dunlopka. Vecina nagibov pri ST voznji je ravno nekaj manj kot do tacke (vsaj pri meni) in pri Avonki pospesujem iz ovinka po polnem robu gume, pri Dunlopki pa se po profilnih zlebovih in jih hitro zlize. Omogoca pa ravno tako do tacke, ali si mislil se naprej, do rora? Meni se sedaj Dunlopke, ki sem jih dobil z motorjem (tudi jaz sem ga nabavil pred mesecem) kar hitro poslavljajo in bom dal gor Avonke. Poraba po 1500 km prevozenih v dvoje je 5,1, kar se mi zdi za motor z vplinjaci zelo solidno. Mislim, da sem za malo denarja dobil kar dober motor. Zanima me, ce je tudi pri drugih menjalnik dokaj glasen (tuli)? LP
Thundercat Objavljeno September 4, 2006 Opozori Objavljeno September 4, 2006 TC...hudiča,sem vedu da sem pretežek na gasu :hmm: :grim hehe :D ne sodi po meni, jaz sem umirjen voznik :whistle:
Frips Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) Zanima me, ce je tudi pri drugih menjalnik dokaj glasen (tuli)? LP Hehe menjalnik je ?to yamahin, glasen :grim @TC ne sodi po meni, jaz sem umirjen voznik No,sj jst sem tut, sam me kdaj pa kdaj prime in me pol drži mal SS :blush: Popravljeno September 5, 2006. Popravil Frips
šokac Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Zanima me, ce je tudi pri drugih menjalnik dokaj glasen (tuli)? LP Če me kaj moti, me moti menjalnik. Ne tuli, je pa glasen pri prestavljanju. Danči in Gody sta mi svetovala kako prestavljati, da ne bo ropotanje škodovalo mojim živcem. Danči, Gody, vajin nasvet "špila". Pred kratkim sem vozil Yamaho xjr od Marcija. Prestavlja se tako mehko in skoraj neslišno kot, če bi z nožem pikal po tekočem maslu.
Frips Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Hja, men zaruži samo v 1., vse ostalo špila bp :grim
Sanda7 Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 men tud sam v prvo pa še to ne vedno dolgo pa verjetn več ne bo :? je naprodaj .)
Frips Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 (popravljeno) ...kok zgleda bo tut moj šel kmalu od hiše,da naredi prostor novemu :doze: Popravljeno September 5, 2006. Popravil Frips
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se