condor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 (popravljeno) Racon nekje okoli 1330 na koncu postojne? Črn Suzuki GSX-R k5/k6 danes malo pred 1700 na OMV na Rakeku, kdo od tle? Moder Suzuki SV ob 1700 na ridah, kdo od tle? Popravljeno Februar 19, 2008. Popravil condor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Moder Suzuki SV ob 1700 na ridah, kdo od tle? MteByker... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Racon nekje okoli 1330 na koncu postojne? Črn Suzuki GSX-R k5/k6 danes malo pred 1700 na OMV na Rakeku, kdo od tle? Moder Suzuki SV ob 1700 na ridah, kdo od tle? Jap, sem bil tam nekje okoli pol dveh. A si bil na mopedu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Jap, sem bil tam nekje okoli pol dveh. A si bil na mopedu? Na žalost ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Na žalost ne... Se mi je zdelo, ker bi te drgač že prepoznal nekak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Danes okoli 15:00 nekdo z neko oranžno zadevo na ridah v Planini. Morda bivol? jop jest ja...čaku d se kr ustav pa praša če grem kj km spit :P hecam se... ma so fine klopce tm :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 brumer s hondo zoomer (haha pa še rima se :D) danes nekaj čez 2 peljal za mano (modra astra caravan) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 včeraj okoli 14.30 v šentjurju v bližini klavnice/trgovine jager se je peljal nekdo na živo oranžnem nakedu v rumenem kombinezonu. kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 V Celju okol 2 mim glazije najprej 600RR Repsol, pol pa še navadna :krneki: Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 filip viden mal iz šempetra ven :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 (popravljeno) Aja, pa še en izstrelek od oka ene 150 čez Šempeter.. :headbang: Naselje valda.. Popravljeno Februar 21, 2008. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 včeraj 2 R1 na resljevi, pr zmajevem mostu, tam okol 5 popoudne... :ninja: modra in rdeča .. ..............tata ja bi tudi to..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Danes zjutraj okol pol 8h skozi Postojno pri -4. Mene je zeblo v avtu, kaj šele na motorju :wacko: :wacko: . Kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) včeraj 2 R1 na resljevi, pr zmajevem mostu, tam okol 5 popoudne... :ninja: modra in rdeča .. ..............tata ja bi tudi to..... jst nebi :grrr :grrr :grrr to sta bla dva iz fuđinama kad sta dođila na prvu probu :grim drgač pa u zalogu 2 "motorista" okoli 17.30 včeraj r6 ka pa še neki tazga... če bereš to ti povem da prodej motor ker se še ustavt nisi znou. si me z motorjem izsilu... no ja sej si se ustavu sam si se skor prekucnu zravn... sramotno kakšna amaterja imata take motorje :closedeyes: seveda da ni nič čudno da je mrtvih kolikor jih pač je :closedeyes: Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Okol 16h pa mal cez, pred Rutarjem rdec Z750 z rdecimi feltnami parkiran, ibr lep..... Kdo od kle? Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 dr. jakob viden danes v šempetru :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 ob ene 16 rumena R6 mim "glavne" (želežniška in avtobusna v lj),kdo od tle? pol nekdo s sopotico/cem ob ene 17 čez vižmarje in šentvid z repsolko + zravn še eden na motorju ne vem kermu točno,je šlo prehitro mim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 ob 1ih tanova R6 rdeče-bela, mim preddvora, kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Danes en mal čez 19.00 na poljanski (mim unga zapora na povšetovi) men se zdi da je bla aprilia rs, nevem no vem da je bil 2-taktnež. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 dr. jakob viden danes v šempetru :) Yap, it was me... kje si se pa ti skrival? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Danes en mal čez 19.00 na poljanski (mim unga zapora na povšetovi) men se zdi da je bla aprilia rs, nevem no vem da je bil 2-taktnež. :yea1: sm otvoru sezonco dons. Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil FlamE#7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 filip viden mal iz šempetra ven :) Misliš s tem mene? okrog 15 čez tri popoldan s sopotnico v smeri Kranja čez Tuhinjsko dolino. Povratek nazaj okrog pol šeste iz kranja Skozi Mengeš, Domžale, Trojane,... Matr je bil mraz, pa še temni vizir :headbang: . Sem pozabu svetlega s seboj vzet. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Fantje se vidimo, zdej midva z pupo zapaliva iz Kopra proti Kozini potem pa proti Divači in na kras mimo Sežane. Čez kako uro štartamo beli GSX-R turistična vožnja dve ducati xx9 luči spredaj. Naj pride vsaj kdo nasproti da dobim tisto dober občutek HA HA. V daljavi ko se motorista srečata, poezija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Mojgap 1200 čez Vrhniko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojgapika Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Mojgap 1200 čez Vrhniko? A si ga res vidu? Z novo lubico? Seveda brez mene. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se