Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Upam da jih ni dež ujel...so se rajš obrnili nazaj proti vzhodu, ker je bilo pole 3 ure fajn pranja...motorčke majo pa taprave, ni kaj... :rolleyes:

Zadnjič sem jim ušel z starim dobrim tomosom :D

Objavljeno
Moj kolega, ni ga na motosvetu. Sva se razšla po izvozu Podutik. Ni naju nič opralo. Ravno ko je bla ploha sva sedela tam pri Brezovici na pijači in ko je nehalo in se je asfalt hitro posušil sva šla naprej. :)

No k je pa tvoj kolega, mu pa povej, da naj se vseen malo pomiri kar se hitrosti tice. Cez trzinsko obvoznico ga je danes namrec zgal precej preko 140km/h, kar je dvakratna dovoljena hitrost tam.

Objavljeno

Včeraj na Celovški ob 19.45 vinjsko rdeča Honda 1000rr 08 letnik. Kdo od tukaj?

Objavljeno
Kva se je dns naredlo :slap: :cry: Mene je policija ustavila, vse v redu, pri enmu drugmu pa ne čist. Ubogi revež čist me je ob živce dal. In ubogi zx-7r :cry: Škoda fanta da ga more policija zj.bat

Več na pm, pošljite mi zahtevke..

Včeraj sem imel tudi tako izkušnjo, se peljem za dvema cestakoma in se nakako vmes vrine Policija z neko "jeep" Kia in

sprednja dva ustavi, na srečo mene spusti, res pa da je bila zelo vroča lokacija, kjer je bilo pred tedni zelo tragično :cry:

mal ven iz Dekanov v smeri Kopra.

Objavljeno

Včer na celovški ena bejba na monstru :)

Objavljeno

kdo je biu vse na zbiljah ? :evilgrin: :evilgrin: repsolka,ninja,..... 2 modri cbr-ki pa zravn 2 postavna motorista :whistle: :whistle: :winkiss:

Objavljeno

opaženih nekaj motosvetovcev v Novi Štifti

Objavljeno

tut na cestah proti morju jih je blo ene par......

par tisoč......... :worship: :worship: :worship:

aja...smo vozil za grupo štajerceu(MB) od vrhnike do postojne......

kdo od tle mrbit???

Objavljeno
No k je pa tvoj kolega, mu pa povej, da naj se vseen malo pomiri kar se hitrosti tice. Cez trzinsko obvoznico ga je danes namrec zgal precej preko 140km/h, kar je dvakratna dovoljena hitrost tam.

Tegale sem tudi jaz srečal in ga je kar žgal po trzinki, pa dere se ko 100 hudičev (sem bil v avtu, me je pa napralo malce na motorju kake 30min prej :P)

Objavljeno

Dans od pol treh do treh nekje sm se pelal prot Kocevju iz Dvora..Po nasprotni strani ful motoristov...Cestaki niso imel casa pozdravlat... :whistle:

Torej, kdo od tle?? :krneki:

Objavljeno (popravljeno)

danes v Štifti opazil Irencko in Brdausa (njegovega motorja pa itak ne fališ)...v Cerknici pa mislim, da sem pozdravil Dex-a in Condor-ja...pred Planino srečal Maus-a, ki me je opozoril na policaje (hvala tudi ostalim za opozorila)..no in verjetno še kakemu motosvetovcu potrobil na ridah....ostalih miljon motoristov nisem prepoznal ampak sem se trudil po najboljših močeh jih pozdravljat! :D

Popravljeno . Popravil Ttko
Objavljeno

:whistle: tudi jaz danes videl Irencko je glih prek fona nekoga iskala v Štifti jaz sem pa sedel za mizo jo pozdravlu pa mahu pa je samo odkimala pa se obrnila in odsla zal tudi taksne prjatle imamo :headbang:

Objavljeno
danes v Štifti opazil Irencko in Brdausa (njegovega motorja pa itak ne fališ)...v Cerknici pa mislim, da sem pozdravil Dex-a in Condor-ja...pred Planino srečal Maus-a, ki me je opozoril na policaje (hvala tudi ostalim za opozorila)..no in verjetno še kakemu motosvetovcu potrobil na ridah....ostalih miljon motoristov nisem prepoznal ampak sem se trudil po najboljših močeh jih pozdravljat! :D

Pa kdaj si opazu brdavsa, ker ga js nisem našu, pa če sem se še tako trudu.

Jp pa opaženi Irencko, Mišek in Desim.

Objavljeno

Pa kdo je ta brdaus,a je res tko grd da ga vsi opazite :rolleyes: :closedeyes:

Objavljeno

Hvala vsem, ki ste zjutraj okoli desete, opozarjali na policiste pred Blagovico iz smeri Trojan.

Objavljeno
:whistle: tudi jaz danes videl Irencko je glih prek fona nekoga iskala v Štifti jaz sem pa sedel za mizo jo pozdravlu pa mahu pa je samo odkimala pa se obrnila in odsla zal tudi taksne prjatle imamo :headbang:

haha polom, pa nism te vidla...

sm zgleda prevč v telefon padla :unsure: sorrčy... sam res niam pojma ki si biu...

drgač pa ja pounu znanih u štifti, pa tut po cesti valda :P

Objavljeno

danes nekaj pred 12. uro se je ena VELIKA SKUPINA motoristov pripeljala iz smeri šmarje proti šentjurju in v šentvidu zavila levo.

sem ziher, da je bil kdo od tuki in mi zna povedat, kaj se je dogajalo.

Objavljeno (popravljeno)

Dns na cest pozdravu XXXXXX motoristov...na ridah čiz zapolnen sm se htel ustavt pa je blo menda že prepolno...ja pa hvala grupi motoristov k so opozorl na radar med planino in PO... :winkiss:

Popravljeno . Popravil Ven0m
Objavljeno

Mačka27, je možno da sem tebe vidla danes okrog pol 7ih na Bledu? ;)

Objavljeno
Mačka27, je možno da sem tebe vidla danes okrog pol 7ih na Bledu? ;)

Nap.... wasn*t me :grrr .... bila pa ravno takrat enkrat na pumpi OMV v Lescah :grim .... šla iz turce direkt u jesenicama, hihihihi :trance_33_sleep: ....

Objavljeno

:naughty: si pa dober izgovor najdla :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno
:naughty: si pa dober izgovor najdla :naughty: :naughty: :naughty:

ja JBG...kar je res, je res..... :whistle: :evilgrin: :evilgrin:

O:-)

Objavljeno

Dons me je en na REPSOLki prou uneto pozdravu... nek na primorskem... kdo od tuki? :hmm:

Objavljeno
kdo je biu vse na zbiljah ? :evilgrin: :evilgrin: repsolka,ninja,..... 2 modri cbr-ki pa zravn 2 postavna motorista :whistle: :whistle: :winkiss:

Jest :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

danes okrog 18.00 me ne elblu dohitel en črno siv SS z mb registracijo, sva se pelala skupaj skoraj do perniškega petrola.

kdo od tu?

Popravljeno . Popravil TheMan

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!