soncy Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 skupina kranjskih motoristov včeraj v Neumu. smo si mahal :lol:
GRUNF Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Ne maham več spljoh......bi imel drugače roko kr v luftu.....
Prevtzer Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 mrbit zato ker je bil za Divačo v smeri morja spet radar :whistle: jaz ga nič nisem videl najbrž neumno vprašanje: a je biu tud dop. tm?
hilton Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 :nono: , nejko je skor cel dan bil na faksu, in nič na motorju :D mater kje te ti studiras da je v nedeljo faks odprt :naughty: :worship: :worship:
greenninja Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 mater kje te ti studiras da je v nedeljo faks odprt :naughty: :worship: :worship: Včeraj je bil ponedeljek. :topic: kidam...
hilton Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Včeraj je bil ponedeljek. :topic: kidam... ups :worship: :worship: :worship: mater ta sluzba
JMatic Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 dons par na enmu coperju pred DIFom...v najvecmu dezju :D
Petzl Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 na bledu spod v gadafiju crn Z s CE registracijo XXX-pasenekej okrog 16.30...
tlazar4 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 bowha danes sva se 2x vidla :whistle: najprej okrog 12 v črnem kalu, ti gor js dol (sem bil v zelenem golfu 3 in sm ti pomahal) in potem js na hrvaško s hornetko ti nazaj:D bla na grobniku?
fossil Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 opaženih nekaj motosvetovcev v Novi Štifti ja, tud s pikitam sma bla dol
3nity Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 bowha danes sva se 2x vidla :whistle: najprej okrog 12 v črnem kalu, ti gor js dol (sem bil v zelenem golfu 3 in sm ti pomahal) in potem js na hrvaško s hornetko ti nazaj:D bla na grobniku? Hehe, obakrat sem te videla in odzdravila :D S hornetke si mahal prav simpatično ;) se mi je kar zdelo, da ne more biti lih kdorkoli :OK: Grobnik, itaq ;) Ob kateri uri si se pa potem vrnil ?
tlazar4 Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Hehe, obakrat sem te videla in odzdravila :D S hornetke si mahal prav simpatično ;) se mi je kar zdelo, da ne more biti lih kdorkoli :OK: Grobnik, itaq ;) Ob kateri uri si se pa potem vrnil ? ma ko so končale dirke, sam smo se ustavli še v gradišču :D tako da sm biu doma šele ob 10 uri hehehe ;)
cdploscek Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 včeraj iz Sevnice proti Mokronogu Ena mislim da gospodična s CBF 600 +akrapovič,nas je prehitela pol pa v dir za njo :) :naughty:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 2 x CBR pred zdravstvenim domom Moste? :)
Schmid87 Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Tanjuška je bla videna ukol 13ih v kranju na primskovem :)
3nity Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 ma ko so končale dirke, sam smo se ustavli še v gradišču :D tako da sm biu doma šele ob 10 uri hehehe ;) to že spada v temo dobrih gostiln :D ni za verjet kako diši iz kuhinje ven na cesto :evilgrin:
rosse20 Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 hvala včerejšnjemu motoristu na srebrnem motorju, ki se je v kozjem ustavil, in nama ponudil pomoč, ko sva stala za cesto. kdo od tuki?
vuk76 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 @rossie - se mi zdi da sem tebe vceraj dvakrat videl;enkrat mislim,da v Sempetru,ko sta studirala karto, drugic pa sta se peljala mimo benc . crpalke v Sevnici, ko sem ravno tankal. Moder SV & XT660
rosse20 Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 @rossie - se mi zdi da sem tebe vceraj dvakrat videl;enkrat mislim,da v Sempetru,ko sta studirala karto, drugic pa sta se peljala mimo benc . crpalke v Sevnici, ko sem ravno tankal. Moder SV & XT660 ja bo čisto držalo za tisto v šempetru. tisto je bilo včeraj. čez sevnico pa sva se peljala v petek, včeraj pa ne.
_luke_ Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Kdo od tle z tablco XXXT in z našitkom na jakni XXX?
malakai Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Od Idrije priti Godovicu srečal dva čoperista( GO tablici), matr je lepo grmelo za vama. Mogoce od tu ?
LRR Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Srečal vas mnogo danes, med drugim Dexa na ridah. Hvala vsem ki ste opozorili na policaje na ridah, bili so celo s helikopterjem.
brembo Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Danes nekaj po 14 uri med Žužemberkom in Dvorom..plav motor skor sva si dala petico ob pozdravu :whistle:
ZaLLaR Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Skupinca približno 10motoristev na primorski avtocesti proti Ljubljani videni malo pred izvozom za Brezovico. Kdo od tukaj????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se