Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

skupina kranjskih motoristov včeraj v Neumu.

smo si mahal :lol:

Objavljeno

Ne maham več spljoh......bi imel drugače roko kr v luftu.....

Objavljeno
mrbit zato ker je bil za Divačo v smeri morja spet radar :whistle:

jaz ga nič nisem videl

najbrž neumno vprašanje: a je biu tud dop. tm?

Objavljeno
:nono: , nejko je skor cel dan bil na faksu, in nič na motorju :D

mater kje te ti studiras da je v nedeljo faks odprt :naughty: :worship: :worship:

Objavljeno
mater kje te ti studiras da je v nedeljo faks odprt :naughty: :worship: :worship:

Včeraj je bil ponedeljek. :topic: kidam...

Objavljeno
Včeraj je bil ponedeljek. :topic: kidam...

ups :worship: :worship: :worship: mater ta sluzba

Objavljeno

dons par na enmu coperju pred DIFom...v najvecmu dezju :D

Objavljeno

na bledu spod v gadafiju crn Z s CE registracijo XXX-pasenekej okrog 16.30...

Objavljeno

bowha danes sva se 2x vidla :whistle: najprej okrog 12 v črnem kalu, ti gor js dol (sem bil v zelenem golfu 3 in sm ti pomahal) in potem js na hrvaško s hornetko ti nazaj:D bla na grobniku?

Objavljeno
opaženih nekaj motosvetovcev v Novi Štifti

ja, tud s pikitam sma bla dol

Objavljeno
bowha danes sva se 2x vidla :whistle: najprej okrog 12 v črnem kalu, ti gor js dol (sem bil v zelenem golfu 3 in sm ti pomahal) in potem js na hrvaško s hornetko ti nazaj:D bla na grobniku?

Hehe, obakrat sem te videla in odzdravila :D S hornetke si mahal prav simpatično ;) se mi je kar zdelo, da ne more biti lih kdorkoli :OK:

Grobnik, itaq ;)

Ob kateri uri si se pa potem vrnil ?

Objavljeno
Hehe, obakrat sem te videla in odzdravila :D S hornetke si mahal prav simpatično ;) se mi je kar zdelo, da ne more biti lih kdorkoli :OK:

Grobnik, itaq ;)

Ob kateri uri si se pa potem vrnil ?

ma ko so končale dirke, sam smo se ustavli še v gradišču :D tako da sm biu doma šele ob 10 uri hehehe ;)

Objavljeno

včeraj iz Sevnice proti Mokronogu Ena mislim da gospodična s CBF 600 +akrapovič,nas je prehitela pol pa v dir za njo :) :naughty:

Objavljeno

2 x CBR pred zdravstvenim domom Moste? :)

Objavljeno

Tanjuška je bla videna ukol 13ih v kranju na primskovem :)

Objavljeno
ma ko so končale dirke, sam smo se ustavli še v gradišču :D tako da sm biu doma šele ob 10 uri hehehe ;)

to že spada v temo dobrih gostiln :D ni za verjet kako diši iz kuhinje ven na cesto :evilgrin:

Objavljeno

hvala včerejšnjemu motoristu na srebrnem motorju, ki se je v kozjem ustavil, in nama ponudil pomoč, ko sva stala za cesto.

kdo od tuki?

Objavljeno

@rossie - se mi zdi da sem tebe vceraj dvakrat videl;enkrat mislim,da v Sempetru,ko sta studirala karto, drugic pa sta se peljala mimo benc . crpalke v Sevnici, ko sem ravno tankal. Moder SV & XT660

Objavljeno
@rossie - se mi zdi da sem tebe vceraj dvakrat videl;enkrat mislim,da v Sempetru,ko sta studirala karto, drugic pa sta se peljala mimo benc . crpalke v Sevnici, ko sem ravno tankal. Moder SV & XT660

ja bo čisto držalo za tisto v šempetru. tisto je bilo včeraj. čez sevnico pa sva se peljala v petek, včeraj pa ne.

Objavljeno

Kdo od tle z tablco XXXT in z našitkom na jakni XXX?

Objavljeno

Kdorkoli na Golici dans?

Objavljeno

Od Idrije priti Godovicu srečal dva čoperista( GO tablici), matr je lepo grmelo za vama. Mogoce od tu ?

Objavljeno

Srečal vas mnogo danes, med drugim Dexa na ridah. Hvala vsem ki ste opozorili na policaje na ridah, bili so celo s helikopterjem.

Objavljeno

Danes nekaj po 14 uri med Žužemberkom in Dvorom..plav motor skor sva si dala petico ob pozdravu :whistle:

Objavljeno

Skupinca približno 10motoristev na primorski avtocesti proti Ljubljani videni malo pred izvozom za Brezovico. Kdo od tukaj????

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!