SHREDDER Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Jp jp jp to sma bla pa mi2, na poti v LJ :naughty: Vidva sta pa res vsepovsod..................... ajde L.P Miha27 in wix 1 1
Snečer Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Včeraj Jezersko, eden na "Jawahi", če se prepozna.
Borut81 Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Vidva sta pa res vsepovsod..................... ajde L.P Sej sma se po CE in Laškem tut vozila, pa sma ti včer ušla a a a naju nisi nič slikal hehe :naughty:
HyperJack Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 (popravljeno) Sej sma se po CE in Laškem tut vozila, pa sma ti včer ušla a a a naju nisi nič slikal hehe :naughty: Mam občutek da smo se nekje videli...hmm Popravljeno Junij 6, 2010. Popravil HyperJack
SHREDDER Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 (popravljeno) Sej sma se po CE in Laškem tut vozila, pa sma ti včer ušla a a a naju nisi nič slikal hehe :naughty: 2x še te dobim pa daš za kestl bencina................ zdej je 1-0 oziroma vaju dobim........) Popravljeno Junij 6, 2010. Popravil SHREDDER
SHREDDER Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Evo enga lepotca ......................
SHREDDER Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Evo enga lepotca ......................
JMatic Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 dons sm sameval na OMVju v Kozini.... hvala vsem, ki ste bli pripravljeni pomagat tist ki mi je reku: Majstr a ti lahko mi kej pomagamo... a si ti slucajn iz motosveta
aero Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Dans ogromno motoristov v Tunjicah na avtokrosu, nažalost večina za šankom :unsure:
Senna Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 (popravljeno) Dans ogromno motoristov v Tunjicah na avtokrosu, nažalost večina za šankom :unsure: Tut jest bil tam,vendar z hčerkico in ne za šankom A si mel ti parkiran motor na hribčku,zraven wc-jev,pri vhodu?Je bil en z MB reg. in en k1 gsxr 600 CE reg. Popravljeno Junij 6, 2010. Popravil Senna DXR16 1
Dr_Jakob Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Crn Kawasaki Z 750 MB registracija, pa dva gor, okoli 11h dopoldan cez Trojane. Zelo lepa hitra voznja v dvoje. :trance_27_notworthy: Si bil ti?
GrCaR Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Miljon motoristov proti morju in nazaj a si biu ti? Hvala vsem motoristom k ste opozarjal na radar pred Kozino
Irencko Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 včer pa en ducat ritk videnih, med drugim igorr na Kalcah, pa suzuki pred Planino in še mucho drugih
suzuki Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Hola, včeri sem bil mal zmatran, nisem prepoznal nobenga od milijavžnt motoristov ki sem jih srečal, samo cb1300 k je sedel na parkirišču na ridah SharpNinja, dotem, She in 1 other 3 1
PETARDA46 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 včer pa en ducat ritk videnih, med drugim igorr na Kalcah, pa suzuki pred Planino in še mucho drugih ja ja sam tih bot... ker od kar maš ta novo prdelco se tud ustavt ne znaš več!!! Ti si bla tud na ridah videna!
JANUSKA Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 pester vikend je bil, hvala vsem motoristom za pozdrave, js sem tud včasih večjim skupinam na veliko mahala , sam je blo tolko motoristov, da ne morem nikogar izpostavit Sem mela občutek, da je bla vsa slovenija na cesti Aja moja relacija je bla Avstrijska Koroška - Trbiž - Log pod Mangartom - Kobarid drugi dan pa Kobarid - Tolmin - Kozina - KP - Piran in nazaj Postojna - LJ - Velenje - RnKor. enmu motoristo sem je... m. ker je naju prehitev in sem ga čutla, tko blizu je bil ... mal iz LJ proti Domžalah se mi zdi
HyperJack Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Tadej ali si se ti vracal z R1....
rumenicestak Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Danes okol 18.30, na Vrtni ulici na Rakeku, parkirana Kawajawa v garaži, mogoče kdo od tuki? suzuki 1
Schmid87 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 ceu kup motoristov včerej na kačjih ridah..živjo
MiniMedo Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 (popravljeno) ceu kup motoristov včerej na kačjih ridah..živjo Dobr dan Če se ne motm, si ti učeri ful rd z zadno bremzu, tko da te je mau zanašal, ja ?! Popravljeno Junij 7, 2010. Popravil MiniMedo
TADEJ46 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Tadej ali si se ti vracal z R1.... [/quote jap.. kje pa si me ujeu?
GT4turb0 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Bili na zboru od MRK Senj na super lokaciji Ena Tuono iz okolice Ilirske nam je delala družbo Vsaj 1/3 motorjev iz SLO: kdo od tukaj?
TADEJ46 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 RRyDeRR si biu dons na obvoznici? :closedeyes:
trebor Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Danes okoli 12h videna dva motorja v Karlobagu na parkingu ob cesti. Oba sta imela GO tablice, en od mopedov je bil vfr sive barve, drugi pa moder, se mi zdi. Domnevam, da sta bila jezdeca na ali . Videno je bilo še cel kup drugih motoristov, samo najbrž ne berejo tega foruma, ker so imeli vse mogoče tablice, samo slovenskih ne . LP Robert DXR16 1
RRyDeRR Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 RRyDeRR si biu dons na obvoznici? :closedeyes: dans žau ne edin če si mal zamešu, da me nisi vidu med vikendom a kksn je biu motor?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se