Kmet2 Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 včeraj zjutraj okoli 8.30 viden nekdo ki se je peljal iz kranja proti medvodam.......sibiiiirrrr Ja poznam ,za mojga Kočevskega kolega ki ima Z 750 je še Julij zjutraj ...sibiiirrrr builder in HyperJack 2
stenc55 Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 včeraj zjutraj okoli 8.30 viden nekdo ki se je peljal iz kranja proti medvodam.......sibiiiirrrr Jaz sem šu eno uro prej. Čist u redu. Sam prste na rokah je mal zebl.
HyperJack Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 Ja poznam ,za mojga Kočevskega kolega ki ima Z 750 je še Julij zjutraj ...sibiiirrrr Le kdo je ta magarac, da da komaj junija vn motor :grrr ? :grim Kdo je bil danes ko en balon na Z,ju - partizanka okoli 16.00 ?? Kmet2 1
maus Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 (popravljeno) H2 2x viden foušššššššššš brigi se zase js te pa nism vidu k sm biu važn in poun ćustwenih ćustew ... pa še wažn sm biw :krneki: Popravljeno April 3, 2015. Popravil maus DAMI34 1
KyoKon Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 E, kar neki vas je blo proti Logatcu ob 18:10, jaz pa, ki nisem pussy pa proti Postojni, pa pol na Rakitno. Mega, nč ni zeblo, sem bil v ekstazi.
Wakasaki Objavljeno April 5, 2015 Opozori Objavljeno April 5, 2015 Ja poznam ,za mojga Kočevskega kolega ki ima Z 750 je še Julij zjutraj ...sibiiirrrr ok julija lih težko, da bi bil zjutri mraz no.No ja kšni res rabjo 20+, da sploh odkrijejo skiro.... V teh dneh me zjebe edin sibiiiir v roke ostalo pa nekako gre. Usnje ni lih za sibirrr dni Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 ...ene pet taužnt sem vas vidu.. tko da nisem mogu vseh pozdravit.... P deyo, thumper in builder 3
builder Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 ...ene pet taužnt sem vas vidu.. tko da nisem mogu vseh pozdravit.... P bitno, da si mene :grim Zivnorc 1
_LuX_ Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 Kermu je dons modra Yamaha počakala na viaduktu Črni kal
HyperJack Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 ...ene pet taužnt sem vas vidu.. tko da nisem mogu vseh pozdravit.... P bitno, da si mene :grim Še dobrp da te je sam vidu, mojo ženo je še stiskal! Mene pa itak poznat ni hotu. Žiunorc civilna obleka ti prou nič ne paše BinaBana, Zivnorc in builder 3
Zivnorc Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 ...kako bi šele odreagirala tvoja žena, če ne bi bil v civilu... builder 1
macak333 Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 Viden Zivnorc, sicer brez motorja ampak tudi to bo kmalu . builder in Zivnorc 2
HyperJack Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 ...kako bi šele odreagirala tvoja žena, če ne bi bil v civilu... Že tko bi te skor z elektrošokom skoraj ruklna, k si se tak na tiho prslinu
Zivnorc Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 ..ne, ne... tisto so iskrice med nama preskakovale... elektrošoker ima ona zate, da te malo vzpodbudi vsake toliko cajta... ...sedu na motorju od macak333 builder in macak333 2
DAMI34 Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 en objestnež danes, s tazadnjo verzijo toplotne zaščite...verjetno je ene 2 zguncal natešče...pol je pa malce "woblal" po cesti. Ali si bil ti? builder, Schultz, dondule in 3 others 6
jany Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 dobro je se črte drži BinaBana in builder 2
DAMI34 Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 dobro je se črte drži par metrov pred tem je bil še na sredi voznega pasu BinaBana in builder 2
pikolo Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 par metrov pred tem je bil še na sredi voznega pasu sej tam je tud črta, sam jo občasno zmanjka, pa spet je, pa spet zmanjka ... moteče BinaBana, Tedybear, DAMI34 in 2 others 5
jany Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 par metrov pred tem je bil še na sredi voznega pasu tu se pripravlja na naslednji ovinek ki je v levo pikolo, DAMI34 in BinaBana 3
dlicen Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 Meni se zdi, da gleda, če lahko prehiti po desni. Ninč., Snečer, Ktr1sk in 2 others 5
pikolo Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 v bistvu je damija podučil kako se coutersteer-a DAMI34, Scarlett in dlicen 3
builder Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 v Karlobagu okrog 13. ure, ta mali Bmw gs, srebrne barve, pr bencinski, jest glih štartal za domou s Paške bure ob 13.15 po Sv. Juraj proti Karlobagu, mislim, da je bil Skalaprava in črn Bmw, se mi dozdeva, da bi lahk bil Nearrain z Naci Tuno , jest sm šibal proti domu, grem delat, pa se mi je malo mudilo v Kočevju pa vozil za Yamaho Xtz, se mi zdi, bele barve, policaji delali zastoj, on pa ni prehitel, pol smo se pa vozli v koloni
skalaprava Objavljeno April 10, 2015 Opozori Objavljeno April 10, 2015 v Karlobagu okrog 13. ure, ta mali Bmw gs, srebrne barve, pr bencinski, jest glih štartal za domou s Paške bure ob 13.15 po Sv. Juraj proti Karlobagu, mislim, da je bil Skalaprava in črn Bmw, se mi dozdeva, da bi lahk bil Nearrain z Naci Tuno , jest sm šibal proti domu, grem delat, pa se mi je malo mudilo v Kočevju pa vozil za Yamaho Xtz, se mi zdi, bele barve, policaji delali zastoj, on pa ni prehitel, pol smo se pa vozli v koloni Skalaprava je res bil ....sam tisti "črn BMW" je bila pa v resnici črna fazerca 600 .....ne sekiraj se, ko boš nabavil očala, se ti take napake ne bodo več dogajale :grim builder in BinaBana 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se