ixs Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Spt si me. Fak. Fora je da jeon men spustu tak post in ker sem jast po naravi hitro uzaljen, sem mu ga le spustil nazj v drugi temi. ← Ej pa fanta..zdej sta že v 8.razredu pa se še vedno kregata al kaj?! :D
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 mogoče prej kot si misliš (tourdeslovenijavplanupress) :grim ← da naum jaz takrat ravno na tourdebosnavplanupress :doze:
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 no shit jaz pa sem mislil da ne dovoliš tega :lol1: :slap: - packa! extendet version :whistle: ← na koncu manjka še enkrat lick me ... :devil:
Pervy Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 na koncu manjka še enkrat lick me ... :devil: ← :eek: no fucking way :grrr :nono: I drink beer - remember .)
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 :eek: no fucking way :grrr :nono: I drink beer - remember .) ← Se bom polila s pirom .)
pirrulz Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Se bom polila s pirom .) ← brez zamere - ampak pir ni za polivat :nono: ga je škoda. trebor 1
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 brez zamere - ampak pir ni za polivat :nono: ga je škoda. ← Saj bi ga polizal ... si tut :fight2:
bubamara Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 (popravljeno) brez zamere - ampak pir ni za polivat :nono: ga je škoda. ← ejjjjj...tud pir lizat oz. pit na mal drugačen način je booožannnskoooo :D Popravljeno Avgust 12, 2005. Popravil bubamara
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 ejjjjj...tud pir lizat oz. pit na mal drugačen način je booožannnskoooo :D ← Če pa nima pojma :grrr
bubamara Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Če pa nima pojma :grrr ← bolj švoh so ga učile ;)
pirrulz Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Mater babe tiho bit - jaz tudi o šminkah ne pametujem. :devil: :P Kam smo pa prišli, da babe o piru modrujejo. poliva pa se s šampanjcem pa s sladkim grehom pa s takimi jajci (okej tudi viski pa šljivo pa amaro pa tekilo smo že lizali pa to), ne pa s pirom :nono: :grrr
bubamara Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Mater babe tiho bit - jaz tudi o šminkah ne pametujem. :devil: :P Kam smo pa prišli, da babe o piru modrujejo. poliva pa se s šampanjcem pa s sladkim grehom pa s takimi jajci (okej tudi viski pa šljivo pa amaro pa tekilo smo že lizali pa to), ne pa s pirom :nono: :grrr ← lubček... :friend1: sej bo...še mal ti manjka :grim trebor 1
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Mater babe tiho bit - jaz tudi o šminkah ne pametujem. :devil: :P Kam smo pa prišli, da babe o piru modrujejo. poliva pa se s šampanjcem pa s sladkim grehom pa s takimi jajci (okej tudi viski pa šljivo pa amaro pa tekilo smo že lizali pa to), ne pa s pirom :nono: :grrr ← Nimaš nobene domišljije ... :grrr
pirrulz Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 jebiga, nimam - sem pač zahojen štajerski kmet. :P Priznam kar hočete, samo pir pustite na miru. :fredy:
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 jebiga, nimam - sem pač zahojen štajerski kmet. :P Priznam kar hočete, samo pir pustite na miru. :fredy: ← Sama ga redkokdaj pijem ... tako da no problem ... wet Tshirt sem pa že večkrat imela zaradi njega .)
bubamara Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Priznam kar hočete, samo pir pustite na miru. :fredy: ← kul...mej union...laškega pa definitivno (saj jaz) ne pustim pri miru :grrr
pirrulz Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Sama ga redkokdaj pijem ... tako da no problem ... wet Tshirt sem pa že večkrat imela zaradi njega .) ← Okej, wet T-shirt je izjema. :grim :lol: trebor 1
Pervy Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 BABE TIŠINA!!!!!!!!! :angry2: kot je že rekle velecenjeni kolega pirrules - pivo se pije iz kozarca, flaše, piksne, šlauha,........ ampak ne iz žensk liže! bemti mi jezik prej stran pade preden 10 pirov poližem :slap: vi lepo tekilice pa viskije pa tako polivajte po sebi (še razkuži zraven :devil: ) pa bomo to lizali, pir pa pri miru pustite. no lahko ga pijete samo NE polivat!!!
Vale Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 BABE TIŠINA!!!!!!!!! :angry2: kot je že rekle velecenjeni kolega pirrules - pivo se pije iz kozarca, flaše, piksne, šlauha,........ ampak ne iz žensk liže! bemti mi jezik prej stran pade preden 10 pirov poližem :slap: vi lepo tekilice pa viskije pa tako polivajte po sebi (še razkuži zraven :devil: ) pa bomo to lizali, pir pa pri miru pustite. no lahko ga pijete samo NE polivat!!! ← Ok, pol pa greva na jagode s smetano :grim :P
Tepko Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 BABE TIŠINA!!!!!!!!! :angry2: kot je že rekle velecenjeni kolega pirrules - pivo se pije iz kozarca, flaše, piksne, šlauha,........ ampak ne iz žensk liže! bemti mi jezik prej stran pade preden 10 pirov poližem :slap: vi lepo tekilice pa viskije pa tako polivajte po sebi (še razkuži zraven :devil: ) pa bomo to lizali, pir pa pri miru pustite. no lahko ga pijete samo NE polivat!!! ← Signature... :OK:
bubamara Objavljeno Avgust 12, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2005 Signature... :OK: ← ej ti Tepko od tepkota, :fight2: dej že enkrat kej svojga napiš....a ne znaš razmišljat al kaj? mislim, že 1000000-ič si upravičil svoj nick.... :devil:
hrčo Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 Mater babe tiho bit - jaz tudi o šminkah ne pametujem. :devil: :P Kam smo pa prišli, da babe o piru modrujejo. poliva pa se s šampanjcem pa s sladkim grehom pa s takimi jajci (okej tudi viski pa šljivo pa amaro pa tekilo smo že lizali pa to), ne pa s pirom :nono: :grrr ← Jajci????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se