_Roba_ Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 nasvet tedna :D Kaj pa naj druga recem kot to... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 aja, se nekaj. ce ste gledali na discoveryju kdaj ze SCRAPHEAP challenge al pa zdaj JUNK WARS, lahko vidite kaj decki v 10 urah nardijo iz odpadnega materiala... motor na turbinski pogon...cele kombajne...svasta. Aha, moja priljubljena oddaja ;) Ko delajo nekaj kar se vozi ae gre, ko pa zacnejo snovat kako podmornico al pa letalo pa si adijo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 Najvecji problem pri prestavljanju masine 125ccm na 50ccm skuter bo pri registraciji, hlajenju (125ccm ma zracno hlajenje) in seveda nosilcih. Lahko si naredis tak ko na Scrapheap Challenge, samo noben ti nebo garantiral da ti nebo kaksno kolo odpadlo, tak kot se tam pogosto dogaja. En mali nasvet. Prodaj 50ccm pa kupi 125ccm B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 registracija je najmanjsi problem. saj ne merijo prostornine pa nic. Drugace pa, najlazje je da vzames cel blok in masino iz SR125 in jo vgradis namesto 50 bloka in masine. najlazje skoz prides, mogoce kaki nosilec tu pa tam privaris al pa kaj. to ziher gre... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
micho Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 točno tak jrkO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 magari da bi biv največji problem pri registraciji... .) v bistvu če dobiš kje kašno 125ko totolka uničeno, in daš dol komplet mašino + komplet elektriko sploh ni problema, vsa za gilere/piaggiote ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 ja na rs50-tko neboš spravo mašine od rs125,ker je štel drugačn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 ja na rs50-tko neboš spravo mašine od rs125,ker je štel drugačn ← od rs125 mašine res neboš spravil na rs50, na rs50 se da z nekaj dodelavami (predvsem izpuha) gor dati mašino od honde cr 80,cr 125, kawasakija kx85, vglavnem od kros motorjev pašejo mašine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 mene zanima ka je bols za predelat runerca al nrg :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 mene zanima ka je bols za predelat runerca al nrg :hmm: ← Oboje isto z tem,da je nrg dost lazji od runnerja kar se pozna pri sprintih seveda ce je za to pripravljen... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 pa še lepši je NRG :OK: mašina je pa tk al tk ista :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 1, 2006 Deli Objavljeno Avgust 1, 2006 Tudi sam sem mislil, kupit kje kako mašino od speedfight 100 oz 125 pa dat na mojega ko je 50ccm... Pa konec koncev se mi to ne splača, ker so samo stroški s tem ... Po ravnici gre enih 75 zdej, to je zadosti, le v hrib ga malo sere.. Le zaradi moči v hrib sm mislu zamenjat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se