denZ Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Najdalša tura: Od radgone do pohorja drugače pa se rad vozim tam kjer je dober asfalt B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.:norc:. Objavljeno Maj 31, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2004 neki razmišlajm da bi šu iz lj do ribnce sam nevem kakšna je cesta :unsure: a mogoče kdo ve :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 mb-malečnik-lenart-back :) hehe Mb-duplek-ptuj-dornava-tomaž-ljutomer-ormož-dornava-ptuj-duplek-mb (ful je lepo, ni prometa) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T|Len Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Mb-Šentilj-Lipnica. Lepa vožnja samo rabite pasuše zraven!!heh :yea2: :lol1: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Včeraj sem bil na eni turi okoli Pohorja. Rabo sem malo čez 2 uri, ker sem ga gnal ko svijo :) Tukaj je še ena slika iz poti: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OverLorD Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Vredi tura je tud: MB > Polskava > MB Edini problem je da sem srečo popoti 3radare :( Drugače pa super cesta, enih par ovinkov je specjalnih, ga lahko 90kmh komot not zategneš NORO :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OverLorD Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Včeraj sem bil na eni turi okoli Pohorja. Rabo sem malo čez 2 uri, ker sem ga gnal ko svijo :) Tukaj je še ena slika iz poti: Alo tomozuki!!! Ki na pohorju je blo to slikano, pa kolk km si naredo??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 (popravljeno) Dolina reke Kolpe. Po dolgem in počez. Edino kak dobra punca je manjkala in zarad tega sem bil sam in osamljen :cry: :P :D Aja pa eno noč sem prespal v Damlju. Moram reč da je blo super. Spat sem šel ob 1.30 zjutraj, zbudil sem se ob 4.30 ker je nekaj blodilo okol šotora (še ne vem kaj, ampak na sumu imam ježa) in nenaspan šel ob 6h zjutraj domov :D Sepravi vozu sem 2 dni (lepo vmiru, ker se mi ni nikamor mudilo) drugače bi lahko komot v enem dnevu prevozu vse. Aja pa vabljeni v Belo Krajino. :D Tu smo čist odrezani od scooter scene (da ostalega ne omenjam). Popravljeno Julij 10, 2004. Popravil Italjet Dragster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 11, 2004 Deli Objavljeno Julij 11, 2004 Italjet, ti kej na dolensko ulet:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 11, 2004 Deli Objavljeno Julij 11, 2004 Italjet, ti kej na dolensko ulet:P Ma sej bi ja, sam kaj ko nobenega ne poznam :huh: Meni ni problem nikamor it . A bo kak miting v NM al bližini? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 Overlord: To je na začetku poti blo, samo je bil lepi razgled pa sem se odločo, da bom slikal. Drugače pa se kraju reče Činžat, malo naprej od Smolnika oziroma Ruš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 Od Tepanj proti Slovenskim Konjicam je iz smeri MB-ja tudi en specialen levi ovinek. Z Aeroxom sem se v njega neso kolko je šlo (okol 100km/h realnih). Pa še asfalt je fajn grobi. Samo je pa problem, ker je včasih pesek nasut (se je treba pred polaganjem prepričat, da ga ni). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Avgust 26, 2004 Deli Objavljeno Avgust 26, 2004 jest bi pa kaj na hrvaško morje uletu, pa nevem če lahko (starost :? ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 jest bi pa kaj na hrvaško morje uletu, pa nevem če lahko (starost :? ) Kolk si pa star? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 star morš bit vsaj 15 let da lahko greš preko meje brez staršev, drugače pa na občino pa tisto potrdilo da ti starši dovoljujejo če nisi zadost star LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Avgust 27, 2004 Deli Objavljeno Avgust 27, 2004 jebiga str sm 14 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Avgust 30, 2004 Deli Objavljeno Avgust 30, 2004 lahko grem čez mejo, sm probal :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 ne mores ce nimas potrdila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 ne mores ce nimas potrdila. kot da kdo to gleda... smo morali imet za en izlet.... polno sranja, da sem to dobil, nakoncu pa noben ni niti povohal tistega listka... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Avgust 31, 2004 Deli Objavljeno Avgust 31, 2004 itak :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Če mi bo cajt dopuščal grem na Mađarsko ;) Še prej pa morm v NM, ker že Jezusu obljubljam precej časa :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Še prej pa morm v NM, ker že Jezusu obljubljam precej časa :grrr Jaz tudi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 (popravljeno) Jaz tudi :D no k boste u nm, sporocte, da obišcemo našo znamenitost-Trško goro :P Popravljeno September 5, 2004. Popravil mc m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 Jaz tudi :D Te pa lahko grema skup enkrat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 5, 2004 Deli Objavljeno September 5, 2004 Te pa lahko grema skup enkrat ;) Kolk je to km približno :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se