Nagaya Objavljeno Maj 9, 2006 Objavljeno Maj 9, 2006 a ti meni slučajno, da nosim nekvalitetne gatke? a se od kje poznamo? :eek: al od kje to tebi? :doze: weee :grim
Lobo Objavljeno Maj 9, 2006 Objavljeno Maj 9, 2006 Glede na to, da si nekje nazaj napisala, da zgledaš celo bolje od Cece, se zate ne bojim. Verjetno 'trgaš gate' celo v kakih vietnamskih proizvodih :photo: :K Malokatera zgleda slabše od Cece. Nagaya sigurno ni med njimi. In ko je ženska v tangicah, me še najmanj zanima firma, ki jih je naredila.
SHERIFF Objavljeno Maj 9, 2006 Objavljeno Maj 9, 2006 1.Malokatera zgleda slabše od Cece. Nagaya sigurno ni med njimi. 2.In ko je ženska v tangicah, me še najmanj zanima firma, ki jih je naredila. 1. In potem svizec bla bla bla.... :) 2. Sočustvujem...nekateri pač nismo takšni neobrzdaneži... :P
SiR Objavljeno Maj 9, 2006 Objavljeno Maj 9, 2006 fantje lets face it - hočete classy bitch, do bite pa kvečjemu bejbo z classy tangicami ... tu se pa že konča :)
Lobo Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 1. In potem svizec bla bla bla.... :) 2. Sočustvujem...nekateri pač nismo takšni neobrzdaneži... :P Jebi ga, tebe motijo plastikfantastik tangice, mene pa plastikfantastik babe (by silikon).
Matex_46 Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 a ti meni slučajno, da nosim nekvalitetne gatke? a se od kje poznamo? :eek: al od kje to tebi? :doze: weee :grim Videl sem, ko si se v štacuni sklonila :lol1: (ne hecam se). Sklepal sem po tem, ker kupuješ "kitajce".
Špilferderber Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Objavljeno Maj 10, 2006 ne, kitajski, ne matexovi, avstralski galebi so cari.. http://wickedweasel.com/
Nagaya Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 Videl sem, ko si se v štacuni sklonila :lol1: (ne hecam se). Sklepal sem po tem, ker kupuješ "kitajce". rekla sem da za dva štrika ne dam 3000 sit... iz česar si napletel svašta... moja "under" garderoba je sestavljena pretezno iz Lisce, triumpha in skinnyja...celo nek palmers je zašel vmes :blink: ....ampak štrikci so pa v večini še vedno tisti, ki jih kupim za manj kot jurja... in če so zbrani z malo pozornosti, se ne razlikujejo od zgoraj naštetih....ne po udobju ne po trpežnosti....če kupuješ pač vsevprek pa slej ali prej kupiš šrot...ne glede na znamko.... zato brez klobas :"obleci enkrat nekaj kvalitetnega" in nakladanja o udobju in trpežnosti veleopevanih nekitajskih in nenevemkakih znamk.....
Nagaya Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 ok nagaya zdj pa sam še slikce prlimaj ...mal kasnej...
Vale Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 ok nagaya zdj pa sam še slikce prlimaj Zakaj pa ti slikce rabiš :?
Matex_46 Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 ...mal kasnej... Prilepi :OK: Zakaj pa ti slikce rabiš :? Ocene bom dali 10; 9,5; 8; 9; povprečje sama daš tudi lahko kakšno.
Vale Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 Prilepi :OK: Ocene bom dali 10; 9,5; 8; 9; povprečje sama daš tudi lahko kakšno. Že iščem ... komaj čakam, da dobim oceno :rolleyes: :slap:
SiR Objavljeno Maj 10, 2006 Objavljeno Maj 10, 2006 Zakaj pa ti slikce rabiš :? mah, ziher kdej prav pridejo :)
SHERIFF Objavljeno Maj 11, 2006 Objavljeno Maj 11, 2006 mah, ziher kdej prav pridejo :) Kako ti lahko jst posredujem, vendar jih nimam v digitalni obliki... :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se