Zok Objavljeno December 4, 2004 Deli Objavljeno December 4, 2004 peco, to je visja sila. fz6 je v glavnem dost hitrejsa. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 @Zok: Predvsem Curijova. :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
don3 Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 O natančnosti števcev. S kolegoma smo se šli popeljat od Slovenske Bistrice proti Framu. Prvi je vozil CBR 900 04, števec mu je kazal 285, drugi je vozil Kawo 636, njemu je števec kazal preko 290, meni pa na Mille 272. Pelali smo se na meter. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Enga so 100% nategnil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno December 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2004 @Curi: Kolk naj bi po tvoji teoriji potem letela FZS 600 z Akrapotam, če predpostavimo da ima v originalu deklarirano max. moč le 3KM manj kot FZ6? To boš moral pa sam sprobati,glede FZS 600 in FZ6 je velika razlika, ne v konjih,ampak v samem agregatu-mašini Probaj tako kot sem jaz vsako prestavo teraj do omejevalnika 1-4 in izračunaj koliko je kmh,med prestavami,tako boš dobil koliko leti v 6prestavi,pojdi na AC in sprobaj,če ne gre po ravnini ,pa navzdol in z vetrom v hrbet :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Kolega na Fazer 1000 se je peljav po števcu 272km/h jaz pa takoj za njim s CBRko 600 po števcu 275 km/h :grim Aerodinamika motorja, veter in cesta (naravnost, navzgor al navzdol), in seveda moč vplipajo na končno, na pa teža ali višina voznika. Če se znaš skriti za masko če jo sploh imaš, ni noben problem :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 če ne gre po ravnini ,pa navzdol in z vetrom v hrbet :OK: ← torej si ti meril v prostem padu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno December 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2004 torej si ti meril v prostem padu? ne boš verjel,da res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 pa je tolk dobra aerodinamika, da doseze 275 km/h?? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno December 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2004 pa je tolk dobra aerodinamika, da doseze 275 km/h?? Si pa še res mlečen :xx: zadaj sem imel pripeto padalo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Si pa še res mlečen :xx: ← ...reci to zase, glede na to kaksne "podatke" devas vn, in si potem se uzaljen, ker ti nihce ne verjame (i wonder why... )... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno December 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2004 reci to zase, glede na to kaksne "podatke" devas vn, in si potem se uzaljen, ker ti nihce ne verjame (i wonder why... )... Ti podatki so zame resnični, za tebe nedosegljivi,verjame pa kdor hoče,ampak melčen pa si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Curi- just kick their asses :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Ti podatki so zame resnični, za tebe nedosegljivi,verjame pa kdor hoče,ampak melčen pa si ← jada jada jada... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 @Curi: Še vseeno bi me zanimala tvoja približna ocena končne hitrosti za FZS600. :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno December 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2004 @Curi: Še vseeno bi me zanimala tvoja približna ocena končne hitrosti za FZS600. Če boš imel odlične pogoje,in da ti števec laže več kot meni,ti bo šla 274kmh :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 @Curi: Še vseeno bi me zanimala tvoja približna ocena končne hitrosti za FZS600. :hmm: :hmm: ← 240-245. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 @Curi: A po tej logiki ti smatraš, da ti tvoj mlinček leti ko raketa. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Ges hu????? :? :? :? :? :? :? Roketman :? :? :? :? :? :? Spidmaster :? :? :? :? :? :? Mi :? :? :? :? :? :? Hu nous......gud kveščn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 (popravljeno) :kva2: Ja, ja, ja.... jst vem, jst povem za nagrado :lol1: B) Nagrada :hmm: pa je, seveda primerna temi :huh: se eno tako merjenje O:-) :yea2: ... No, kdaj gremo ker mam prov B) O:-) :yea1: :smoke: ← Beri dol, Ma ni vprašanje, kdo je vozil, ampak kateri voznik je bil bolj pr***jen, ker je hitrost tako velika... .) :P ← :huh: A...HA :fight2: HUH... :kva2: drugace povedano nisi kos izzivu novega merjenja :naughty: in se ti preprosto ne da vec O:-) B) Zdej bos pa rep med noge stisnu pa jo zgasnu :devil: :grrr Ko bos "Ready...Steady.....GO" samo povej :yea2: :grim Vse v duhu te teme :OK: MAX :smoke: :photo: Popravljeno December 5, 2004. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Vaj......tis tema is olredi ful of šit!!!!!!!!.....der is nou diferens :? :? :? :? Baj de vej.....ji kan clin dis šit of majn.......ajl bi veri hepi!!!!!!! Hough.....over and aut ← Done. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 Kolega na Fazer 1000 se je peljav po števcu 272km/h jaz pa takoj za njim s CBRko 600 po števcu 275 km/h :grim U, yozo, ti si imel potem podoben test kot midva z bladzom... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 5, 2004 Deli Objavljeno December 5, 2004 drugace povedano nisi kos izzivu novega merjenja :naughty: in se ti preprosto ne da vec O:-) B) Zdej bos pa rep med noge stisnu pa jo zgasnu :devil: :grrr Ko bos "Ready...Steady.....GO" samo povej ja, seveda, normalno, seveda sem prpa... saj sem celo napisal, da ne bom šel več... Max, zmagal si... :OK: :grim :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 6, 2004 Deli Objavljeno December 6, 2004 Kolega na Fazer 1000 se je peljav po števcu 272km/h jaz pa takoj za njim s CBRko 600 po števcu 275 km/h :grim Aerodinamika motorja, veter in cesta (naravnost, navzgor al navzdol), in seveda moč vplipajo na končno, na pa teža ali višina voznika. Če se znaš skriti za masko če jo sploh imaš, ni noben problem :lol: ← Ja, če je 30 kilometrov ravnine z vetrom hrbet, brez klančka navzgor - potem masa res ni pomembna. Sicer pa :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno December 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 6, 2004 Ja, če je 30 kilometrov ravnine z vetrom hrbet, brez klančka navzgor - potem masa res ni pomembna. Sicer pa A si mnenje spremenil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se